yaklasık 20 dk oldu herhangi bir düşme olmadı hatta hız stabil 800 kb da iniyor,idm için işe yaramıyor fakat torrentte son sürat :)
idm de bazen problem cıkıyor durdur devam ettir gibi işlemlerle hızlanıyor ve sabit kalıyorda , jdownlaoder bu konuda sorunsuz (benim kullandıgım kadarıyla) bu ay jdownlaoder ve mtu ile en az 60 gb çektim akk aştıktan sonra (akk aşalı 1 hafta falan oldu)
Hocam bu utorrentte tek bir dosya indirirken oluyo 2 dosyayı seçersem sadece 1 bağlantıyı gerçek hızda indiriyo :) J downloaderdada denedım netload premium ile 30 40 kb la çekiyo ama utorrent ful hız
backup seçeneği nereden kapatılıyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: Destny
Hocam çok sağolasın ya zyxel modemde yazmıyordu mtu ayarı bu programla 512 yaptım lan ve modem mtu sunu en yüksek 800 en düşük 570 kb hıza sahibim torrentte biraz dalgalı hız ama bunada şükür vallahi sağolasın
arkadaşlar ppoe tickini kaldırın ve öyle mtu değeri girin verdiğiniz değeri hem modeme hemde ethernet kartınıza uygulayın.
Bir ss atıyım %30 dan beri bu hızla iniyor :
zyxel in hangi modeli?
quote:
Orijinalden alıntı: fireforge35
quote:
Hocam çok sağolasın ya zyxel modemde yazmıyordu mtu ayarı bu programla 512 yaptım lan ve modem mtu sunu en yüksek 800 en düşük 570 kb hıza sahibim torrentte biraz dalgalı hız ama bunada şükür vallahi sağolasın
arkadaşlar ppoe tickini kaldırın ve öyle mtu değeri girin verdiğiniz değeri hem modeme hemde ethernet kartınıza uygulayın.
zyxel in hangi modeli?
P-660 Ru T1V2 arayüzde çok aradım mtu değerini ama yok bu modelde,panelden ayarladıgım tek sey port acmak oldu utorrent ıcın ve bu programdan deıstırdım mtu 512 de hala hız 825 kb
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fireforge35
quote:
zyxel in hangi modeli?
P-660 Ru T1V2 arayüzde çok aradım mtu değerini ama yok bu modelde,panelden ayarladıgım tek sey port acmak oldu utorrent ıcın ve bu programdan deıstırdım mtu 512 de hala hız 825 kb
bende de P-660HW-T1 v3 modeli var ama bu MTU değiştirme programı işe yaramadı
asus dsl x11 modem kullanıyorum daha öncede sorulmuş yanıtlanmamış bu modemde mtu ayarı yok nasıl değiştirebiliriz cmd den vs denedim programla denedim değişmiyor bir türlü router üzerinde de yok mtu ayarı :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme