Şimdi Ara

MTV %40 ZAM! YETER ARTIK! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
10
Favori
63.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
500 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simdi eski model 1.3 ler ucar piyasada 1.2 tdi 1.3 multijet kaposilir 1.5 focus sedan alayim dedik alamiycam 1.3 albea ile devam aracim ticariden cikma yakinda 25 bin eder bu duzensizlikle parasi olan gene bi yolunu buluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

quote:

Bu gelismeler hukumeti goturur.

Insallah diger partiler de alternatif olmak icin calisiyorlardir.

Sizin gibiler olduğu sürece hükümetin sırtı yere gelmez. % 500 de yapsa gider ilk seçimde önde bayrak sallaya sallaya destek verirsiniz. O yüzden boş yapmayın.

Dostum, asil sizin gibiler oldugu muddetce sirti yere gelmeyecek gibi gozukuyor.

Hukumete saydirdiginizin yarisini, ise yaramaz muhalefete saydirsaydiniz hukumet bu kadar rakipsiz kalmazdi.

Insanlarin dogru durust ekibi,programi bile olmayan kisilere oy vermesini mi bekliyorsunuz? Akpnin ne yapabilecegi az cok belli. Peki alternatif olmaya aday olanlarin? O yuzden insanlar surpriz oynamiyor.

Halen daha aynaya bakmiyorsunuz.

Ayni seyi yapip farkli sonuc bekliyorsunuz.

Evet suçu karşı tarafa atma aşamasına geçmişiz bakıyorum. Sizin zihniyet zaten hiçbir zaman "Suç bizde, çünkü yetki ve sorumluluk bizdeydi." demez. Ya kendi hatalarını, beceriksizliklerine ve pisliklerini (FETÖ oluşumu) başkalarının üzerine yıkar yıkar ya da "kandırıldık", "yanılmışız" der çıkar işin içinden. Ne güzel dünya anasına satim. Muhalefete saydırmadığımızı nereden çıkardın? Senin iktidara getirdiğin eleştirin bin katını ben muhalefete getirmişimdir. Asıl önce aynaya bakmasını bilmesi gereken sensin, sizsiniz. Yapmadığın şeyi başkasından bekleme

Ayrıca seçimin kaderini kim belirliyor? Muhalefet mi yoksa sandığa oy için giden kitle mi? Ne diyelim ey KK niye vergiyi % 40 yapıyorsun mu diyelim? Ey Bahçeli % 160 vergi mi olur diyelim? Ne yapalım muhalefet beceriksiz diye el pençe divan bekleyip hükümetin hepimize geçirmesine göz mü yumalım? Ne anlatıyorsun boş boş?

Koşa koşa oy vermeye gideceksin hiç burada boş yapma. Zaten amacınız da gaz almak, tuzunuz kuru tabi.

Icraat konusunda tabiki hukumeti suclayacaksin.

Ama " bu kadar kotu yonetime" karsin, halen insanlara umut olamayanlara daha fazla yuklenmedikce, katlanmaya mahkumsunuz.

Ben hukumetin degismesini istemiyorum, yanlislarini duzeltmesini istiyorum. Sen degismesini istiyorsun ama degismesi icin

hukumete saydirmanin sonuc getirmedigini 10 yildir anlayamadiysaniz yapacak bisey yok.

Ancak sosyal medyada bir birinizi agirlar, egonuzu tatmin edersiniz, sonra ayni tas ayni hamam.

İşte biz de o yüzden o insanlara diyoruz ki şunları havalandırmayın, egolarını yükseltmeyin, parti fanlığı yapmayın, uyumayın uyanık olun, eleştirin biraz, oy ile sandık ile terbiye edin, suni gündemlerle boş siyasi magazinlerle hafızalarınızı silmelerine izin vermeyin 2019 seçimlerinde de daha önce yapılan bu vergi soygunlarını, berbat iç ve dış siyasetleri hatırlayın, kara propagandan, siyasi fanatiklikten uzak olun. Seçmen bunların hangisini yapıyor ki? Yok KK atletle oturmuş, yok KK 300 TL'lik spor ayakkabı giyiyormuş. Ulan adam sınırda devlet kuruluyor, sınır tehdidi var, dolar avro yürümüş, devlet vergi döşedikçe döşüyor zamlar kapıda adamın düşündüğü takıldığı şeylere bak, bunu yayınlayan yandaş kanalların neleri hasır altı edip neleri önemliymiş gibi göstermeye çalışmasına bak.

Kardeşim ülkedeki seçmen % 49 ile birini seçti mi seçti. Bu % 49'un seçtiği adamın kararları % 51 de yani % 100'ü de etkiliyor mu etkiliyor. O yüzden insanlar saydırır da söver de, daha fazla damarına basarsan insanlar ortalığı yıkar da. Etki-tepki. % 49 bir adamı seçti diye % 100 onun her hatalı kararına, her yanlışına eyvallah diyecek değil. Sizin zihniyet gerçi insanlar tepki gösterince FETÖcü, Gezici, terörist demesini de iyi bilir. Yaftala ve karala ki yediğin halt kamuoyunda meşru görünsün ve desteklensin. Ne güzel değil mi?

Ben sosyal medyada siyasal paylaşımlar yapmıyorum. O dediklerin geride kaldı. Artık onu daha çok sizin cenah yapıyor. Nasıl bir kin ve nefret bürümüşse gözünüzü. Neyse daha fazla vergi döşemeleri dileğiyle. Bir de şu işveren ve esnaf kesimine şöyle iyice bir çökseler de kına yaksanız.

• Parti fanligi yapmaya gerek yok, para herkesin cebinden çıkıyor.

• Millet durumundan gayet memnun, kusura bakmayın da gerçek hayat bu forumdan ibaret değil.
  • İki saat boş bıraktınız başlığı bakın hemen AKP'liler dadanmış

Neyse yabancı değiller, zaten ben de AKP'li sayılırım bundan sonra.

Şunu yine de şuraya bırakayım belki okuyan olur. Dış borç milli gelirin ilk kez yarısını aşmış.

http://odatv.com/dis-borc-alarm-veriyor-2909171200.html
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Bu zam partiler üstü bir hal aldı, bu zammi savunan insan yoktur herhalde. Savunan varsa da çoluk çocuğunun rızkını düşünsün.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu gelismeler hukumeti goturur.

Insallah diger partiler de alternatif olmak icin calisiyorlardir.

Sizin gibiler olduğu sürece hükümetin sırtı yere gelmez. % 500 de yapsa gider ilk seçimde önde bayrak sallaya sallaya destek verirsiniz. O yüzden boş yapmayın.

Dostum, asil sizin gibiler oldugu muddetce sirti yere gelmeyecek gibi gozukuyor.

Hukumete saydirdiginizin yarisini, ise yaramaz muhalefete saydirsaydiniz hukumet bu kadar rakipsiz kalmazdi.

Insanlarin dogru durust ekibi,programi bile olmayan kisilere oy vermesini mi bekliyorsunuz? Akpnin ne yapabilecegi az cok belli. Peki alternatif olmaya aday olanlarin? O yuzden insanlar surpriz oynamiyor.

Halen daha aynaya bakmiyorsunuz.

Ayni seyi yapip farkli sonuc bekliyorsunuz.

Evet suçu karşı tarafa atma aşamasına geçmişiz bakıyorum. Sizin zihniyet zaten hiçbir zaman "Suç bizde, çünkü yetki ve sorumluluk bizdeydi." demez. Ya kendi hatalarını, beceriksizliklerine ve pisliklerini (FETÖ oluşumu) başkalarının üzerine yıkar yıkar ya da "kandırıldık", "yanılmışız" der çıkar işin içinden. Ne güzel dünya anasına satim. Muhalefete saydırmadığımızı nereden çıkardın? Senin iktidara getirdiğin eleştirin bin katını ben muhalefete getirmişimdir. Asıl önce aynaya bakmasını bilmesi gereken sensin, sizsiniz. Yapmadığın şeyi başkasından bekleme

Ayrıca seçimin kaderini kim belirliyor? Muhalefet mi yoksa sandığa oy için giden kitle mi? Ne diyelim ey KK niye vergiyi % 40 yapıyorsun mu diyelim? Ey Bahçeli % 160 vergi mi olur diyelim? Ne yapalım muhalefet beceriksiz diye el pençe divan bekleyip hükümetin hepimize geçirmesine göz mü yumalım? Ne anlatıyorsun boş boş?

Koşa koşa oy vermeye gideceksin hiç burada boş yapma. Zaten amacınız da gaz almak, tuzunuz kuru tabi.

Icraat konusunda tabiki hukumeti suclayacaksin.

Ama " bu kadar kotu yonetime" karsin, halen insanlara umut olamayanlara daha fazla yuklenmedikce, katlanmaya mahkumsunuz.

Ben hukumetin degismesini istemiyorum, yanlislarini duzeltmesini istiyorum. Sen degismesini istiyorsun ama degismesi icin

hukumete saydirmanin sonuc getirmedigini 10 yildir anlayamadiysaniz yapacak bisey yok.

Ancak sosyal medyada bir birinizi agirlar, egonuzu tatmin edersiniz, sonra ayni tas ayni hamam.

Sandikta ders almadan nasil duzeltecekmis hukumet kendini? Bi deyiver hele

• Bence bu zam geri cekilip yerine bedelli askerlik getirilerek yine gelir saglanilabilir.

• Bu kadarda olmaması lazımdı, resmen zulüm.

• Hep bu mılıçdaroğlu yüzünden...

sgk yı da o batırdıydı..

reis ne yapsın, zam yaparak memleketi kurtarıyor, zavallıcık...
  • Zaten yakitina sigortasına bakımına ucu ucuna yettiren kişiler vardı, bu onları bitirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bu zam partiler üstü bir hal aldı, bu zammi savunan insan yoktur herhalde. Savunan varsa da çoluk çocuğunun rızkını düşünsün.

Zammı savunmak daha önce de dediğim gibi şöyle oluyor, bu paket (yani zamlar) sonucunda bu para devletten bir yere aktarılacak değil mi, bu aktarımdan sonra birilerinin cebi dolacak değil mi ? Yani devlet senden benden aldığı vergi ile bize o hiç geçmediğimiz köprüleri kullanmadığımız yolları, Atatürk isimli veya Cumhuriyeti çağrıştıran stadyumları, devlet binalarını yıkıp yenisini yapacak ve iş yapmış gibi görünecek oysa bir yandaş müteahhittin cebi dolacak ayrıca seçim zamanı yaklaşıyor bir çok aşiret, cemaat "bizim sürünün oyu şu kadar" diye kelle başı fiyatını açıklar bu insanları küstürüp oyunu beleşe muhalefete bastırtmak olmaz değil mi ?

Dolayısıyla zam iyidir, sonuçta yabancı yere gitmiyor devlet bizim devletimiz, devlet kalkınınca kişi başına düşen gelir de artmış gibi görünüyor (gerçi daha çok yandaş müteahhitlerin işkembesi şişip vatandaşın anasına göz dikiyorlar) ama vatandaş memnun, emin olun memnun. İlk seçimde göreceksiniz ne kadar memnun olduklarını, bekleyin görün ben bu filmi 15 senedir izliyorum artık sevmeye bile başladım.

Ben kendi adıma memnunum, oyum bundan sonra AK partisine.

edit: hani hatırlıyor musunuz Erdoğan'ın bir ara ben bu davaların savcısıyım dediği Ergenekon davaları vardı, O davalarda ortada hiçbir delil yok iken boş yere yatan insanların tazminat davalarının bedellerini bugün biz ödüyoruz. AKP veya Erdoğan cebinden ödemiyor, ödemediği gibi siyasi bir bedel dahi vatandaş ödetmiyor. Bugün AA'ında haberdi Kuddisi Okkır'ın ailesine yarım milyon lira ödeyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 29 Eylül 2017; 22:32:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

Bence bu zam geri cekilip yerine bedelli askerlik getirilerek yine gelir saglanilabilir.

Yaş otuza dayanmış galiba askerlik şubesi yokluyor

Dert etmeyin bu zam da kalır, bedelli de çıkar yeter ki siz paranızı vermek için bu kadar istekli olun.
  • öyle değil işte. aracın ham fiyatına göre. artacak mtv. en az yüzde kırk. aracın ham fiyatı arttırkça mtv de artıyor. ondan 5000 yazdım. siz yüzde 40 a göre hesaplamışsınız.
    benim tek merakım, şu konuda kafa karıştırıyor bakan bey :). araç alan şimdi alsın. yüzde 40 girsin yeter gibilerden. kademeli mtv artışı sanki sadece 2018 model ve sonrasına uygulanacakmış gibi. burda bi karışıklık var. bunu tam anlayan var mı?. yani az açayım. şimdi aracı aldın. mtv yüzde kırk ödiceksin. 2018 de aldı. araç, 70.000 ham fiyata sahipse yüzde 40 vergi. 70000 üstündeyse kademeli bi şekilde artıyor ve yüzde 68 e kadar artıyor. böyle mi yani. 2017 ve öncesine stabil yüzde 40 girdi. 2018 ve sonrasına en az yüzde 40 ve kademeli yüzde 68 e varan artış. bumudur dediği.
  • Neyse ki dünyada adil olan bir yer var, toprağın 2 metre altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 29 Eylül 2017; 22:43:43 >
  • Geçen sene iyi ki bir araba aldım, sigortaya zam geldi, mtv'ye zam geldi, motorine zam üstüne zam geliyor.

Nolcak yahu, 700 öderiz olur biter.

Allah bin türlü belanızı versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: floodman

Birinin osmangazi köprüsünden girip yavuz sultan köprüsünden çıkıp adalet yürüyüşü yapsa yüzde 30 oy oranı artar.bu kadar zam olup oy oranı artmıyorsa sikinti

Kapıkule'den girip Şemdinli'den çıksa birşey değişeceğine inanmıyorum.

Bir AKP, MHP'li kesinlikle CHP'ye oy vermez, başka partiye vereceği oy da yine AKP'nin hanesine yazılır.

Kişi bazında düşünelim, kimi koyacak CHP başkanlık seçimi sırasında ? Vatandaşın İstanbul belediye başkanlığına layık görmediği Kılıçdaroğlu'nu, Erdoğan sırf zam yaptı diye 15 senelik tek başına iktidardan sonra devlet başkanı mı yapacak ?

Çocuk inanmaz buna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magilum kullanıcısına yanıt
    Benim durumda aynı öyle, ilk defa araba aldım ve deli gibi pişmanım, ilk darbeyi sigortadan yedik bin kusur lira, sonra akaryakıt, şimdide MTV, Arabayı satışa çıkardım yapacak birşey kalmadı,

• Meurglys kullanıcısına yanıt
    MTV zammi azaltilabilir veya geri cekilebilir. Boylece gelir vergisine yapilan zam gölgede kalıp unutulacaktır

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    Ben de satışa çıkartacağım gibi görünüyor, ilk sene 1900 lira sigortaya verdim, Ekim sonu bitiyor ve yenilemem lazım ama iş iyice rayından çıkmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.