Şimdi Ara

MTV %40 ZAM! YETER ARTIK! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
10
Favori
63.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
500 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zalim acımasız kapitalist dediğimiz abd bile Türkiye nin aldığı verginin çeyreğini almıyor.Bizimkiler abd den 355252529396363636936 kat daha kapitalist.Aldığınız vergiler haram zıkkım olsun çaldığınız paralar çocuklarınızdan torunlarınızdan çıksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük düşün Türkiye

• ccactuss kullanıcısına yanıt
    Daha dün 13 kuruş zam yedi pompalar.Ama dünkü zam başkaydı bu zam dolardan derler bidaha kitlerler.Benzin 10 lira olana kadar devammmm ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadjimurat

Dünkü mazot gelen 15 kuruş zam ile birlikte şunu söyleyebilirim

petrolun yıl sonu 60 usd olması ile beraber mazot 5 tl yi rahat geçecektir.

Buda direk fiyat artışı ve enflasyon demektir tek haneye indirme masalına inanmayın dicem ama her ay hesaplama yöntemi değiştiği için sorun yok %9 cıkarırlar

Mtv zammı aslında ötv zammının habercisi çünkü bu ekonomik program açıklaması yani bütçe görüşmeleri sırasında kasım ayında vergi harç ve fonlara yapılacak zamlar belli olacak aslında hu kazın sadece ayağı anlayacağınız

Diğer bir husus ise gelir vergisi malasef %27 lik dilim direk %30 olduki bu bir çok kişiyi net ilgilendirir yani artık daha az kazanacaksınız

Araç fiyatı ve motor hacmine göre mtv alınma işi aslında şu demek yeni araca binme fiyatı makul münkünse küçük motorlu eskimiş dökük araçlara binki fakir ol senden daha az alıyım hatta binme bu halkı elinden alırım vergisidir.

Bakın gençler size çok önemli bir şey söylemek istiyorum gidin bu ülkeden kurtarın kendinizi dil öğrenin iyi eğitim alın kültürlü olun dünyada 10 larca ülke var daha iyi şartlarda insanca yaşayabileceğiniz benim yaşım 34 ve iyi kötü bir gelirim var çoluk çocuk derken artık bi yere yerleşmemiz zor ama siz yapabilirsiniz gerçekten refah yaşayabilirsiniz bunu unutmayın bu ülke artık son virajda tüm ekonomik sorunların cezasını vatandaşa yükleyen ve acımasızca bunu savunan bir güruh cıktı ve ülkeyi berbat ediyorlar

Hocam hayatta hiçbir şey için geç değil. Klişe laf ama gerçekten öyle inan bana bak... Esas sizin gitmeniz daha bile mantıklı çünkü tek kendinizi değil çocuklarınızı da kurtaracaksınız ki ileride size yatıp kalkıp şükrederler... Dil yoksa dil sorununu hiç düşünmeyin bile insan mecbur kalınca öyle bir öğreniyorku orada 6 ayda şakır şakır su gibi ingilizce öğretirler adama çünkü mecbursun. Zamanım yok şu an fazla yazamayacağım ancak şu videoyu izleyin bu şahıs da 30undan sonra ABD'ye göçmüş birisi ve çok mantıklı konuşuyor neden milletin bu ülkeden bıktığını çok net bir şekilde anlatıyor.

Kolay mı ya bir insanın doğduğu yeri bırakıp binlerce kilometre okyanus ötesine gitmesi. Bir semtten başka bir semte taşınmak bile ne kadar zor bir düşünün insanlar o kadar çok bıkmışki yani artık binlerce kilometre ötede kurtuluş yolu görüyorlar... Savaştan kaçan Suriyeliler bile ölümü gözüp Türkiye'den kaçmaya çalışıyorlar daha ne olsun yani ne olsun... Var demekki ülkede kötü giden bir şeylerki savaştan kaçmış adama bile beğendiremiyorsun ülkeyi...

Biraz bak biraz oturup 1 dk objektif düşünse görücek bu ''ya sev ya terk etçi'' kesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Eylül 2017; 20:32:37 >

• Eğer bu gerçekleşirse akp kendi kafasına sıkar.

Ustüne k.ırak a da girmezse kesin biter. % 20 bile alamaz. Ve başkanlık hayalide biter.

• bu konuları burada hep takip ediyorum sadece yorumsuz geçiyorum bu sefer yazma gereği duydum biz böyle nereye kadar gideceğiz herşeye zam geliyor paramız değersizleşiyor hiçbişey alamamaya başlıyoruz ne olucak bu halin sonu mazot zamlanıyor durmadan hala da arabaya biniyoruz mecbur almak zorundayız da böyle böyle 6-7 tl ve yukarısına bile çıkacak mazot ileriki dönemlerde durum kötü pek iyi görmüyorum bu zamlarla alım gücü düşüyor git gide insanlık zorlanıyor
  • Sıfır araba alırken zaten devlete bir tane bağışlıyoruz, bir tane de hediye edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _S_R_

Büyük düşün Türkiye

boşver düşünme Türkiye. zaten düşünmüyoruz...
  • Bir taksici vardı babamızın yapmadığı iyiliği, Tayip baba bize iyilik yaptı diyen, Taksicilere sağlanan indirimden mercedes almıştı galiba.

Merak ettim şimdi adamı.

Birde aklıma geldi sonradan: Köprüde göbek atan Kamyoncu dayı ne oldu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 27 Eylül 2017; 20:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeutronS

bu konuları burada hep takip ediyorum sadece yorumsuz geçiyorum bu sefer yazma gereği duydum biz böyle nereye kadar gideceğiz herşeye zam geliyor paramız değersizleşiyor hiçbişey alamamaya başlıyoruz ne olucak bu halin sonu mazot zamlanıyor durmadan hala da arabaya biniyoruz mecbur almak zorundayız da böyle böyle 6-7 tl ve yukarısına bile çıkacak mazot ileriki dönemlerde durum kötü pek iyi görmüyorum bu zamlarla alım gücü düşüyor git gide insanlık zorlanıyor

sürekli ahaber izleyenlere anlatamazsın bunları usta. onlar mehteri aldıkça, ülkenin büyüdüğünü sanıyorlar...
  • Beyler aimdi noldu araba fiyatlari %kac zamlanacak simdi

• Bunun adı resmen soygundur.
    Dünyanın herhangi bir yerinde böyle bir oranda zam olsa isyan çıkar.
    Yeter artık ya
    Milleti soya soya bitiremediniz.
    Kendileri saraylarda yaşayanlara çocuklarının gemi filosu olanlara oy verenler ne zaman gözünü açacak?
    Gerçi %8373 zam yapsa kendini padişah sanan bu herife oy veren çıkar
    Yazıklar olsun. Sıfır tepki sıfır sorgulama. Full itaat.
  • Haha bu güzeldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %40 buzdağının görünen kısmı muhtemelen kasko bedeline göre %10-%20 daha eklenecek yani 1.6 otomatik c segment dizeller seneye 2.000 tl' ye yakın mtv öder benzinlilerde 1.700 tl civarı. Ben aracımı satacağım sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

Bir taksici vardı babamızın yapmadığı iyiliği, Tayip baba bize iyilik yaptı diyen, Taksicilere sağlanan indirimden mercedes almıştı galiba.

Merak ettim şimdi adamı.

Birde aklıma geldi sonradan: Köprüde göbek atan Kamyoncu dayı ne oldu acaba.

'Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir, sonra da buldururmuş' misali.
    önce vergiyi dayayacaksın, sonra azıcık vergi indirimi görünce 'anamın babamın yapmadığı iyilik' derler...
  • ya evet vermistim ben aslinda bizimkilerin gonlu olsun diye hayir dicektim ama 1 oydan ne olacak dedim ulan yemin olsun bu hukumete bu cumhurbaskanina bir daha oy verirsem ne olayim ulkenin icime ettiler yaziklar olsun umarim baskan olamazsin erdogan yasarsin ama umarim baskan olamazsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklere ölüm Suriyelilere yaşam ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Arkadaşlar boş boş yorum yapmayın Almanya tabi ki kıskanır bizi adam o kadar araç üretiyor, Türkiye üretmeden onlar kadar para kazanıyor vergiler sayesinde, kim kıskanmaz.

araç başına düşünüldüğü zaman daha çok kazanıyor aslında. 15 bin avroluk araç bize 60 bine geliyorsa vergilerle beraber 160 bine satılıyor diyelim. 60 binin en fazla 20 bini kardır, gerisi zaten masraftır. üretip satan 20 bin kar ederken bizde vergiden masraf yok desek 100 bin kar. üretip satandan 5 kat fazla kar ediyor devlet bir araba satılınca. orada vergi % 19 arabada.

madem enflasyon % 8 mtv de o kadar artmalıdır en fazla.
  • Konu sadece mtv değil.

Maaslardaki gelir vergisi, kurumlar vergisi vs de artıyoryani 2018 de üçüncü vergi dilimine girince maaşınız %3 daha fazla kesilecek. İşverenin vergi yükü arttığı içinde istihdam azalıp az adamla çok is talebinde artış olacak..hosgelsfin yeni Türkiye

"Söz konusu torba kanun tasarısı ile finans sektörüne yönelik kurumlar vergisinin yüzde 20'den 22'ye yükseltilmesi, otomobilde MTV'nin yüzde 40 artırılması, şans oyunlarında ikramiye kazanan talihlilerden alınan verginin yüzde 10'dan yüzde 20'ye çıkarılması öngörülüyor. Ayrıca, sigara kağıdından ve enerji içeceklerinden de özel tüketim vergisi alınacak, gelir vergisi dilimi 3. kademede 3 puan artırılacak"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 27 Eylül 2017; 20:35:45 >
  • Bizim milletimiz uyanmaz, UYANMAZ Tıpkı şu fıkradaki gibi köprünün ortasına daha fazla adam isteriz, becerilirken sırada fazla vakit kaybetmeyelim diye...

http://www.lepisteskulubu.org/index.php?topic=11311.0;wap2

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.