Yıllardır İşbankası'nın int. şubesinden yatırırım,herhangi bir sorun yaşamadım...
Yaşadığım sorun 1gün sonra düzeldi.Ödemeyi internetten yaptım.Online ödeme çok büyük bir kolaylık
arkadaşlar araç bilgilerini doğru şekilde giriyorum...kayıtlı araç bulunamadı diyor maliyenin sitesinde?? araç 2009 model 21.11.2008 çıkışlı...
mtv için maliyede rezillik çekemem.internet üzerinden en rahatı...
Geçen 7. ayda yatması gereken mtv mi unutmuşum.11. ayda yatırdım.Bankadan.Dün gece baktım nette , yatmış görünüyor(tahsilat sayfasında).Ama borçlar sayfasında hala ocak ayı ile beraber yatacak borç olarak gözüküyor.Yardımcı olabilecek akıl verecek arkadaş var mı acaba?Teşekkürler...
Arkadaşlar o eskidendi şimdi bütün bankalar ve devletin sistemleri entegre çalışıyor. Banka dandik ve online olmasa bile o gün akşam ödeme bilginiz maliyenin sistemine geçer. Artık internetten OGS'ye kredi yüklüyoruz anında yükleniyor yok öyle 5-6 ay falan.
quote:
Orjinalden alıntı: O.B.K
quote:
Orjinalden alıntı: kenan kaya
...Benim bizzat başıma geldiği için biliyorum. .................
Bankanızı değiştirme vakti gelmiş...
bencede
arkadaslar verginizi bankalara odemeyın vaktınız varsa vergi dairesine odeyın vede arac bilgilerinizi kontrol ettirin... basıma gelen bir olayı anlatayım.. arac 1300 cc murat 131.. ruhsatı verip bankadan vergiyi yatırıyorum.. bos zamanım vardı vergi dairesine gittim baktım fazla vergi aldılar. arastırdım benim araba 1600 motor yazılı.. düzeltelim bakın ruhsatta 1300 yazıyor dedim biz düzeltemeyız aracın faturasını getır duzeltelim dediler. (bu olay 2 yıl once oluyor ve arac 79 model) .fatura yok dedim git bir tofas bayısıne o model aracların 1300 model uretıldığıne dair imzalı belge al dediler. sizde katalok yok mu dedim.. ellerindeki fiat kataloğuna baktılar bizim arabanın imalatını sanki fıat yapmamıs katalokta boyle bir araba yok......... en son ordaki sef acıdı halimede 1300 olarak işledi bigisayarlarına.........
Çalıştığım bankanın Internet sitesinden vergiyi ödedim ve sorgulama sonucunda verginin ödendiğini gördüm.Sorunsuz çalışıyor
bende bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım ama olabilirde
geçikme olarak %3 mü alınıyor acaba bilen var mı?
YKB İnternet bankacılıgından yatırıyorum birkaç dakika içinde internetten borçlara bakınca vergi ödenmiş görünüyor.
Geçenlerde yatırdıktan 1 saat sonra temiz kağıdı alabilmiştik,belki bankalar arası fark olabilir.
ben herzaman ziraat bankasına öderim plaka vergisini hiçbi sorun proplem çıkmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme