ayın 2 sinde maximum kart ile gib.gov.tr den ödedim herhangi bir sorun yok.
Internet bankaciligindan sorunsuz odenebiliyor. Sanirim baska bir problem olmus sizin isleminizde.
az önce maliyenin sitesinden kredi kartıyla ödemek için uğraştım. eşimin aracınınkini ödeyeceğim(300 civarı), onun bilgileri ile giriyorum sisteme ve kredi kartı ile ödemeye tıklıyorum. benim araç için ödemem gereken vergiyi kesiyor(1300tl) en üstte küçük bir yerde ödenecek miktar yazıyor. önce hangi aracı sorguladıysanız onun ödemesini yapıyor. ödeme yaparken dikkat edin. en azından geçmişi sildirip deneyin. yoksa yanlış ödersiniz.
peki mtv yi geç ödediğimiz taktirde ne kadar daha fazla gecikme faizi ödenir bir bilgisi olan var mı
İnternet Bankacılığından öderiz sürekli .
Şimdiye kadarda bir sıkıntı yaşamadık .
Ne kuyruk beklerim nede gidip o iş için günümü harcarım .
şu anda ödedim ve.gib.gov.tr sitesinde ödendi diye görünüyor.bence büyük kolaylık.
Bankalar bu MTV tahsilat işini online yapıyor en gec bir gun sonra geçiyor...
Genelde bankalara ödeyip dekontları da elbette muhafaza etmişimdir. Hiç bir sorunla karşılaşmadım bu güne dek. Ancak kimi banka şubelerinden kaynaklanan bazı istisnai sorunlar da yaşanabildiğini duymuştum. Bu durumda da mükellef değil ilgili banka şubeleri sorumlu oluyor...
quote:
Orjinalden alıntı: suicide
elinde dekont olduktan sonra isterse feriştahı gelsin sorun çıkmaz. bu arada ayın kaçına kadar 2009 un ilk taksiti yav
2 şubata kadar yatırabilirsiniz...
10 yıldır bankaya yatırıyorum. Ve en son gün. Hiçbir sorun yaşamadım.
Bende 3-4 yıldır banka aracılığıyla yatırıyorum vergiyi, ilk yıllarda anında vergi dairesinde gözükmüyordu, ancak şimdi otomasyona geçti, anında ödendiği gözüküyor.
Ya arkadaş bir konu açmış bir kişide dediğini onaylasa içim yanmayacak çok komik ama bende yıllardır bankadan yatırırım ve hiç sorun olmadı konu biraz konu açmak için gibime geldi
mtv min yatıp yatmadığını nereden kontrol edebilirim
bende internet bankacılığı kullanarak yatırıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım
Kaç yıldır internet bankacılığından yatırırım hiç bir sorunla karşılaşmadım, ama genede temkinli olup son günlere bırakmamakta fayda var. maliyenin sitesindende kontrol yapılabilir.
yıllardır garantiden yatırım hiç sorun çıkmadı...hatta 2003te ödediğimiz ek vergi 2004te iptal edildiğinde arabanın yaşı büyüdüğünden biraz geri almam gerekmişti. onu da maliye bankaya yatırmıştı...
bu arada garanti vergi ve trafik cezalarınızı gelirler.gov.tr den kredi kartı ile ödeyebilirsiniz diye mesaj atmış...Bu sene öyle deniycem..
bende böyle bir sorun yaşadım. mail attım dekontu ekte göndererek 1 haftada düzelttiler.ancak sorun yaşadığım 2006 2.yarısı icin yapılan ödemeydi.şimdi kredi kartıyla internetten yapılan ödemelerde böyle bir sorun yaşanmaz diye düsünüyorum. e-sistem gayet güzel işliyor konu vergi oldugunda
mtv nizi garanti bankasının internetinden yada paramatiklerinden yatırın, sonaxtan % 50 indirim kazanın, 100 ytl ye komple dış bakım yaptırın detaylar için sonax ve garanti sayfalarını ziyaret edebilirsiniz...