Şimdi Ara

MTV Tescil Plaka Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır bir araç aldım bugün farkettim bayi 2012. mtv 2. taksidini ödicek ama ocak ayınca ben ödemek zorunda kalıcam bir kaç kişiye sordum istersen arabanı al plaka tescil işlemi yaptırma trafiğede çıkma :) ocak ayında tescilini yaptırhttp://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012/11/05/iste-2013-vergi-zamlari 414 tl kar edersin dediler benim acelem yok beklemekte sorun değil ama böyle bişey olabilirmi etrafınızda böyle yapan biri gördünüzmü :) saçma bir vergi sistemi var 15-20 hatta 1 günle 6 aylık vergiyi alıyorlar bayide bekletmektense kendi garajımda beklesin daha iyi trafik tescile sordum aracı aldıktan sonra 3 ay içersinde plaka çıkartman şart dediler bu da arkadaşların dediğini doğrular bişey ama motorlu taşıtlar vergisi direk plakayla ilintiliyse bu konuyu internetten çok araştırdım ama herkesin yaptığı bayide bırakmak benim düşündüğüm gibi yapan varmı merak ettim doğrusu araç kapalı garajımda dursun bu konuda aralığın sonlarında araç alacaklara güzel bir bilgi olur teşekkürler arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.