Şimdi Ara

MTV zammı %40 değil DAHA FAZLA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkeril

TAm listeye nereden ulaşabiliriz?

Fiyatları vergisiz fiyatlardan hesaplayın.

MTV zammı %40 değil DAHA FAZLA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 29 Eylül 2017; 12:34:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohhhh eccuk da suyundan koy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum dangalaklarla dolu su ulkede hala cebimizde 5 kurus tasiyabiliyorsak sansliyiz.

Bugune kadar ben mercedes alanla ayni vergiyi oduyorum diyen adamlar simdi hayallerindeki mercedese bir okadar daha uzak. Hayallerinin tursularini kursunlar.

Alacagimiz tiguan fiyatina 2bin motor bir subaru vardi. O da bu haberle hayal oldu. Vatandasin yararini degil sadece kendi yararini dusunen herkesin (muhalefet veya degil) ulkenin bu duruma gelmesinde parmagi var.

Bugunden sonra olacagi soyleyeyim. İkinci el modelli dizel bir arac alicaz. 3-5 bakimini yaptirip yillarca binicez.

Ozellikle tekrarliyim. Otv'de de 1,6 motorlu mercedes le ayni vergiyi oduyoruz diyenler o duzenlemede de vatandas kaybetti. Bu duzenlemede de yine vatandas kaybetti.

Artik arabayi, vergiyi mergiyi elestirmek degil yonetimi elestirmek lazim. Yazik..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Eğer bu gerçekse 2019’da AKP ye güle güle

referandumda olduğu gibi gene "bana oy vermeyen teröristtir" der, %60'ı alır geçer.

zammı kimse hatırlamaz. zaten malum seçmenin zamdan haberi yoktur.
  • hiçbir riske girmeden devletten milyarlarca dolarlık "garanti para getirisi" anlaşmaları yapan cengiz'in "maddi durumu kötü" bahanesiyle vergi borcu sıfırlanıyor, e bunca vergi eksiği nerden kapatılacak?

"millten nağmuğna goyacaz" demişti cengiz, aha işte koyuyo kanırtmalı.
  • Halalaluya H kullanıcısına yanıt
    Doğru bildin sayın forumdaş dostum..

hazinenin kaynakları bitti, para eden herşey satıldı ve özelleştirildi, boğaza kadar borçlanıldı..

bu saatten sonra ekonomi çok iyiyse neden vergiler artıyor? neden devlet, yönetilmeye devam edilmek için vatandaşın cebindeki paraya göz dikiyor?

çok ciddi bir , bana göre "bahane", üretildi; "savunma sanayimize yatırım yapıyoruz da o yüzden"..

geçeceksiniz o işi.. ona ancak kullanılmamış fikirsiz ve görüşsüz beyinler inanır..

şu an Türkiye'min , güzel ülkemin hali ; parasız kalınca eski pantolonların cebine bakan çulsuzdan farksız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liebermann -- 29 Eylül 2017; 13:0:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

2 sene sonra 70.000 liranın altında sıfır araba mı kalacak? Demek ki 2 sene sonra yeni otomobiller otomatikman yüksek vergi diliminde olacak. Bu hem ÖTV için hem de MTV için geçerli. Sayın bakan bir bölme işlemini yapamıyor ama kurnazlıkta 10 numara. Bu konuda ödül bile verilebilir kendisine.

Adamlar çok zeki, kademeli sisteme geçerek sözde bir defa ötv MTV artışı haberi yaptılar ama uzun vadede, aslında bu zamlar ve enflasyon ile uzun değil birkaç sene içerisinde, 3-4defa zam yapmış olacaklar. Şimdi bu 40-70-100 limitleri uzun bir süre değişmeyeceğini için 3 sene içerisinde tüm araçlar en üst dilime gelip dayanacak. Dolaylı olarak haber bile yapılmadan zam gelmiş olacak tüm vergilere.

Ne diyeyim helal olsun, şeytanın aklına gelmez, Bize alkışlamak düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

2 sene sonra 70.000 liranın altında sıfır araba mı kalacak? Demek ki 2 sene sonra yeni otomobiller otomatikman yüksek vergi diliminde olacak. Bu hem ÖTV için hem de MTV için geçerli. Sayın bakan bir bölme işlemini yapamıyor ama kurnazlıkta 10 numara. Bu konuda ödül bile verilebilir kendisine.

Adamlar çok zeki, kademeli sisteme geçerek sözde bir defa ötv MTV artışı haberi yaptılar ama uzun vadede, aslında bu zamlar ve enflasyon ile uzun değil birkaç sene içerisinde, 3-4defa zam yapmış olacaklar. Şimdi bu 40-70-100 limitleri uzun bir süre değişmeyeceğini için 3 sene içerisinde tüm araçlar en üst dilime gelip dayanacak. Dolaylı olarak haber bile yapılmadan zam gelmiş olacak tüm vergilere.

Ne diyeyim helal olsun, şeytanın aklına gelmez, Bize alkışlamak düşer

2019'da seçim var ve 2019'a kadar MTV, ÖTV zammı yapılmasa bile zaten otomatikman sessiz sedasız bir üst vergi dilimine girecek araçlar.

Çok kurnaz adamlar çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

TAm listeye nereden ulaşabiliriz?

Fiyatları vergisiz fiyatlardan hesaplayın.

MTV zammı %40 değil DAHA FAZLA!

Bundan sonra gözü yukarı değil aşağı dikeceğiz demektir
    Tam da mersolara sulanmaya başlamıştım mokoko olmuş.

İdeal aralık 4-6 yaş. 2016 md. arabam satılıktır.

• Mercedes audi bmw sahipleri fakir forumun yakarislarini beğendi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müstehak,
    Allahıma kitabıma,dinime imanıma bu halka 100 katı fazlası müstehak...
    eğer dahada arttırmazlarsa,eğer bu zamnların a'dan z'ye ülkedeki büyün ürün kollarında dibine vurmazlarsa adam değiller.
  • 2011 corsa 1.3

126 tl ödemişim 6 aylık yani senelik =252tl => 4-6 yaş dilimi

şuanda gözüken yeni 450 tl . 7 yaş dilimi

250 öderken , 200 e yakın bir artış oluyor. %40 mı bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 29 Eylül 2017; 22:56:46 >
  • Ulan bu nasıl tablo kim hazırlamış bunu araç 4000 cc üseri olup 475 bin altı ve üstü diye ayrılmış benim 5.2 gc kasko değeri sadece 20 bin tl böyle kalmaz bu tablo kalırsa ödemem ödeyen de olmaz bu tabloya göre al sat yapmıyorsan yıllarca ödemezsin devlet yine vergi alamaz

• quote:

%60 almazlarsa ben hiç bir şey bilmiyorum

• adam zaten minimum dedi. diğerleri üzerindede çalışmalar yapılıyor demişti. aynı ötv muhabbetindeki gibi işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

referandumda olduğu gibi gene "bana oy vermeyen teröristtir" der, %60'ı alır geçer.

zammı kimse hatırlamaz. zaten malum seçmenin zamdan haberi yoktur.

bu sefer ben inadına oy atıcam. bizde birşey kalmadı. diğer o kısım varya hani ekmek alıp yaşadığını düşünen kısım. ha işte artık ekmekde alamıcaklar.
  • Bizim yerli bir araba vardı seçimden önce ısıtılmıştı o ne oldu acaba? Çıkarsa vergiden yırtar mı yerli milli araç diye.

Şu ışınlanma makinası bulunsa da arabadan kurtulsak.

O zaman da ışınlanma vergisi gelir, ÖIV (Özel ışınlanma vergisi) oranlarda yaşa göre belirlenir.
  • Ülkede eskiden tarım ve hayvancılık vardı. Tek üretimimiz de elimizden gitti ne tarım var ne hayvancılık. İnsanlar kasaplara gidemiyorlar. Bulgaristan bize saman satıyor. Üretilen çözüm sürekli vergi koymak.

• Beyler videoyu izleyin:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.