sıfır alanlar için mi yoksa herkes için mi benim arkadaşım 2. el 2023 1.4 i20 aldı 5800 mi ödeyecek 7k mı |
MTV zammı belli oldu! İşte 2024 MTV ücretleri (2. sayfa)
-
-
Araban mi var derdin var
Pardon vergin var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
316 bim tl yi aşmayan araç var mı?
Sanırım alırkenki vergisiz fiyatı. Böyle de saçma birşey.
Oda yoktur herhalde 3 5 model anca :)
Ayrı vergi ödenmiyor. Yine mtv ödeniyor fakat hesaplama kriterine satış fiyatı da dahil ediliyor.
Pililer nerede ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamlar togg yabdı togg. Nankör olmayın!!1
"180.000 tl yi aşanlar" nedir arkadaş?
Nasıl sınıflama bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o paraya motor alinmiyor artik.
-
Aynı ve daha fazla verirse enflasyon olur çünkü :))
Ne yapacaksın 20.000 TL asgari ücreti ???
-
Asgari ücret 1 yılda %100 zam aldı %49 değil.
-
Rezilliğini ortaya koyuyorsun başka bir şey değil...
Bu kafayla daha çok ağlarsın...
-
Ne alaka olum 3 tane arabam var 3erden 9 tane vergi ödeyecem 1 senede git sen ağla muhtemelen açlıktan ağzın kokuyordur abdulhamid amca
4 tane de MTV ile açığı kapattı yorma kafanı
4 adet MTV'yi 2023 yılında ödedik. Eğer 2024 yılında da 4 kez ödersek haklı olabilirsiniz. Burada sıkıntı arkadaşın kafayı yormadan yanlış rakamlarla konuşması, dolayısıyla kafayı yormak lazım tavsiye ederim.
-
Herşeye cevap herşeyi düzeltmeye çalışma anlamında demek istemiştim. Düzeltilecek o kadar şey var ki saysam bitmez (sizinde ekliyecekleriniz hatta çıkar) gerek yok bence
En ucuz araba matrahı en pahalı araba ile aynı olmuş kimse neden niçin demediği, vergiler %58 ve üzeri artırılırken neden verilen maaşlar %49 vs zamanında çok yazdım
yazdım ama herkes kafasını kuma gömmüş ve olanları olduğu şekilde kabullenmiş bir toplum olduk.
Kısaca umursamamaya başladım, insanları düzeltmemeye. Düzelttiğin ve anlattığını da anlayan yok zaten
(İnan takma kafana bak yoluna…)
Hocam haklılığınızı sorgulama niyetim yok. Ben hayatını rakamlarla kazanan bir insan olduğum zaman yanlış rakam görürsem şayet düzeltirim. Buna ister mesleki deformasyon deyin ister başka bir şey.
Sizin haklı isyanınıza bir eklemede ben yapmak isterim. Bugün bilindiği üzere 2024 gelir vergisi dilimleride açıklandı. Açıklanan yeni dilimler neticesinde devlet aldığımız her ürüne ortak olduğu yetmezmiş gibi emeğimizede hiç olmadığı kadar ortak olacağını bize bir kez daha göstermiş oluyor. Artık nasıl 1 araba kendimize 1 araba devlete alıyorsak, 1 gün kendimize 1 gün devlete çalışacağız gibi gözüküyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X