Şimdi Ara

Mu ArchAngeL | 5000x | Reset Puanı : 40000 | Season IV Geçiliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw lvl 144 ama bk Olamadım . . benmi yanlıs hatırlıorum... bk lvli 120 dglmydı+empreror ile broken sword da hazr yani
  • Her Class İcin 150 Leveldir..Bk Olabilmen İcin 150 Level Olman Lazım..

Bu Arada Ben Bold_Sm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßold_Mg -- 22 Mart 2009; 22:07:54 >
  • Hayırlı olsun..
  • @ExSeLaNS

eyw hacım saol :)

@|Uqur|

saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßold_Mg

Her Class İcin 150 Leveldir..Bk Olabilmen İcin 150 Level Olman Lazım..

Bu Arada Ben Bold_Sm

gecen yazdan beri oynamıodum MU Brakta az Unutalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

herzaman kendi site tasarımımı yapma taraftarıydım yine özel tasarıma 0 tasarıma başlamış bulunmaktayım

bahadırcım hayırlı olsun.ama ben sıfırdan yapılmış bir site göremedim.muweb'e template giydirilmiş bir site gördüm okadar
    birde download-upload hızların nedir?1gigabit yazmışsın ama?oyuncularının kafası karışmasın
    tekrardan hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

herzaman kendi site tasarımımı yapma taraftarıydım yine özel tasarıma 0 tasarıma başlamış bulunmaktayım

bahadırcım hayırlı olsun.ama ben sıfırdan yapılmış bir site göremedim.muweb'e template giydirilmiş bir site gördüm okadar
    birde download-upload hızların nedir?1gigabit yazmışsın ama?oyuncularının kafası karışmasın
    tekrardan hayırlı olsun..

benimde dikkatimi cekti bende belirtecektim. site hazir site sadece 1-2 yazi ve resim eklenmiş.

hayirli olsun

• @OSIRIS

eyw murat abi.Vps hollanda lokasyon,1gbit bağlantı tabiki havuz hepsini kullanamıyoruz ama geceleri saniyede 20-30 mb indirdiğim oluyor 20mb/sn gibi oda 200mbit ediyor.Upload asıl önemli olan konu ancak bağlantının 2000+ kapasiteyi kaldıracağını düşünüyorum ama okadar oyuncu muonline haritasına sığmaz o ayrı + tabiki muonline da çoğu web site tema editlenerek oluşturuluyor ancak ben tasarımı 0 dan yapıp sadece mssql bağlantı scriptlerini diğer web dosyalarından alıp kullanmayı düşünüyorum(ki 2005 senesi hariç yaptığım tüm sitelerimde böyle yaptım tema + script tamamen bana aitti )

@_-PaKo-_

arkadaşm şuan o site sadece editlenmiş bir site şuan yapmaya başladığım site o değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-R e X -- 23 Mart 2009; 1:31:45 >
  • yanlış anlaşılmasın şuan aktif olan site yaptığım site değildir muweb 0.9 dur
  • yha bahadır senelerdir 97d kuruosn biraz güncel ol yha xD insan bi s3 s4 fln kurar xD cunders(oguzhan) bile braktı mu yu sen haaala aynısın + buranın yolunu hatırlaman iyi olmuş yha xD
  • 2 yıldır muonline oynamıyorum ve ne yeni serverdaki yenilikleri nede server filesdaki değişiklikleri bilmiyorum o yüzden yönetemeyeceğim bir serveri kurmadım
  • HayırLı OLsun. BaşarıLar.
  • quote:

yanlış anlaşılmasın şuan aktif olan site yaptığım site değildir muweb 0.9 dur

anliyorum.
  • quote:

@OSIRIS

eyw murat abi.Vps hollanda lokasyon,1gbit bağlantı tabiki havuz hepsini kullanamıyoruz ama geceleri saniyede 20-30 mb indirdiğim oluyor 20mb/sn gibi oda 200mbit ediyor.Upload asıl önemli olan konu ancak bağlantının 2000+ kapasiteyi kaldıracağını düşünüyorum ama okadar oyuncu muonline haritasına sığmaz o ayrı + tabiki muonline da çoğu web site tema editlenerek oluşturuluyor ancak ben tasarımı 0 dan yapıp sadece mssql bağlantı scriptlerini diğer web dosyalarından alıp kullanmayı düşünüyorum(ki 2005 senesi hariç yaptığım tüm sitelerimde böyle yaptım tema + script tamamen bana aitti )

@_-PaKo-_

arkadaşm şuan o site sadece editlenmiş bir site şuan yapmaya başladığım site o değil.

asp.net projemizi ilk senin sunucunda deneyelim ozaman

• HAYIRLI VE UZUN ÖMÜRLÜ OLSN!!!!!
  • OYUNA GİRMİYOR BİR BAKSAN YADA MSN DEN GORUSELIM
  • aynen oyun girmiyor . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: malyec

aynen oyun girmiyor . .

• Halen Girilmiyor..
  • oynamak istiyoruzz!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.