Şimdi Ara

Mu ArchAngeL | 5000x | Reset Puanı : 40000 | Season IV Geçiliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhakkak vardır bisey . . elektrik fln kesilmiştir. Muhakkak iza ederdi burda
  • arkadaşlar sunucu vpsdir server evde barınmıyor o yüzden elektrik kesilmesi hat kesilmesi gibi konular söz konusu değil , şimdi bakıyorum sorun neymiş diye iş yerindeki bağlantı yavaş olduğu için size bilgi veremedim
  • server online
  • connect server ile ilgili bir problem , şuan fixlenmiş durumda
  • Nasil Yani servera girebilecez mi
  • evet 1 saat önce düzelttim online
  • ok girem bkam
  • Good to be an hero
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

Good to be an hero

hophohohoyt Yigit Gelmiş 8D]
  • Mehabalar.. yaklaşık olarak 5 senedir MU online oynuyorum hala daha oynuyorum.. şu anwww.sunempire.it serverindeyim kurtulamadım bir türlü.. malesef sezon 4 =( garip gelicek ama 5 sene boyunca sadece SM kastım.. thegame.gr adresinden oynuyordum 99d yada 97 olması lazım hatırlayamadım şimdi... ve orasıda bitti malesef... =( sabah karşı 100 kişinin cuma cumartesi gecesi 500 kişiden fazla online olduğu, günün her saati trade yapabileceğin ve aynı zamanda tamamen tarafsız adminlerce yönetilen bir serverdi, çünkü işin içinde para pul yoktu kim ne kasarsa nekadar zaman harcarsa çabalarsa okadar kazanırdı. zor bir serverdi bir char 2 ay gibi bir sürede biterdi en hızlı. en güzel özelleğide MAX RESET yani 15 resetten fazla atamıyordun..hem herkez eşitti stat açısından... adminlerle konuşmak aslında konuşabilmek büyük marifetti ahh benim [ELITE] guild uyelerim =) çok zamanlarım geçti mutluda oldum kahkahalarada boguldum bilgisayarın başında delirip epson marka lcd monitorumude dağıttım (o videodaki alman çoçuk ben değilim arkadaşlar) herneyse bu anlattığım server 2002 den 2008'e kadar 7-24 açık kaldı sana bir sorum olucak bunun garantisini verebilirmisin serverin için? benimle beraber senelerini vermiş MU takımım war 5-6 kişiler.. kimisi kendini paralardı black dragonlar için kimisi optiona bok atardı kimisi (ben) grandsoulun peşini MU ömrüm boyunca bırakmadım rate+dd luck +11 +16 olsun istedim hep (ve hayallerime başladıktan 2 sene sonra kavuşabildim..) buarada clientinde virus görüyorum sanırırm sisteme zararı olmayan bir program. antivirus vrius olarak algılıyor. bunu yuklememizde bir sakınca warmıdır peki? şimdi sezon 3 sezon 4 felan çıkmış bana çok gelişmiş geliyor.. yani klasik olandan çıkılınca kabak tadı veriyor. serverini biraz anlatabilirmisin? max reset olayı warmıdır? souller blessler npclerde saılmıyordur umarım.. işin içinde para warmı? guild bug party bug gibi sinir krizi geçittiren şeylerden arındırılmışmıdır acaba? exc drop rateni nedir? goldenlar kaç saate bir çıkıyor? sadece 1 servermi war? blood castle yine chaosmu veriyor bize? :P exc kundun staff warmıi? manalosslu kanatlarımı özledim ben nedir bu ignore? :S

kafanızı şişirdim biraz.. ama mu hikayem yaz yaz bitmez sakın zannetmeyin ne sosyal adammışsın demeyin bana uyku problemimden dolayı başlamıştım MUya ölede dewam ediyor... sorularımı cevaplandırısanız sevinirim.. saygılar admin bey ;)

• Mu ArchAngeL Projesine Aralık 2004 te başlanıp 2005 Temmuz ayında server kullanıcılara sunuldu.En acemi ama en parlak döneminide 2005 yılında geçirdi.120 yi bulan online player rakamları türkiyede o zamanlar müthiş rakamlardı.2005 senesinden sonra server birçok kez kendi şahsım tarafımdan açılıp kapanmıştır,birçok nedeni var ; ev pcsinden açılması , maddi sıkıntılar vs ancak birçok kullanıcı serverdan mutlu ayrıldı çünkü onlara muonline eğlencesini yaşatabildim.Şuan açtığım servera gelince,server hollanda lokasyonlu vpsde barınmaktadır ve maddi durumlardan dolayı kapanma olasılığı yoktur ama olağan üstü bir durum olur vs kimse nezamana kadar açık tutacağını garanti edemez yanlız şu an açık olan serverim için söylemek istediğim şudur kesinlikle ve kesinlikle kapatmayı düşünmüyorum.Bütün online oyunların private serverlarında bu gibi zararsız virüslerin olması normal ki kendi kullandığım clientin aynısını upload ettim yıllardır kullanıyorum bana bir zararı yok. Max reset olayını yapmayı düşünmüyorum çünkü 32k olmayan bir karakterle oynamak zevk vermez,soul bless life npcde satılıyor çünkü server fun a yakınlıkta bu yüzden bunlar gerekli , goldenların çıkma saatinde değişiklik yapmadım standart ,şuan serverda fazla player olmadığı için 1 server var ama eğer 1 server yetmemeye başlarsa 2-3 subserverlar açabiliriz,blood castle tabiki chaos veriyor,exc kundun staffta tabiki var ve şunu söyliyeyim 97d Rulez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-R e X -- 24 Mart 2009; 18:33:58 >

• T-R-E-X serverine bende geliyorum :) kabul edersen ;)

Mu-Turkiyeden ( eski cook eski playerlerden ) =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

Mu ArchAngeL Projesine Aralık 2004 te başlanıp 2005 Temmuz ayında server kullanıcılara sunuldu.En acemi ama en parlak döneminide 2005 yılında geçirdi.120 yi bulan online player rakamları türkiyede o zamanlar müthiş rakamlardı.2005 senesinden sonra server birçok kez kendi şahsım tarafımdan açılıp kapanmıştır,birçok nedeni var ; ev pcsinden açılması , maddi sıkıntılar vs ancak birçok kullanıcı serverdan mutlu ayrıldı çünkü onlara muonline eğlencesini yaşatabildim.Şuan açtığım servera gelince,server hollanda lokasyonlu vpsde barınmaktadır ve maddi durumlardan dolayı kapanma olasılığı yoktur ama olağan üstü bir durum olur vs kimse nezamana kadar açık tutacağını garanti edemez yanlız şu an açık olan serverim için söylemek istediğim şudur kesinlikle ve kesinlikle kapatmayı düşünüyorum.Bütün online oyunların private serverlarında bu gibi zararsız virüslerin olması normal ki kendi kullandığım clientin aynısını upload ettim yıllardır kullanıyorum bana bir zararı yok. Max reset olayını yapmayı düşünmüyorum çünkü 32k olmayan bir karakterle oynamak zevk vermez,soul bless life npcde satılıyor çünkü server fun a yakınlıkta bu yüzden bunlar gerekli , goldenların çıkma saatinde değişiklik yapmadım standart ,şuan serverda fazla player olmadığı için 1 server var ama eğer 1 server yetmemeye başlarsa 2-3 subserverlar açabiliriz,blood castle tabiki chaos veriyor,exc kundun staffta tabiki var ve şunu söyliyeyim 97d Rulez

• hemende hataları buluyorlar
  • trex

clientinde 6 tane Trojen 2 Tane KeYLoger tespit ettim ?? ne iş

Cliente bi göz gezdir.. bulamaz isen.. sana bulunduğu dosyaları ve uzantılarını söyliyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALCHOL

trex

clientinde 6 tane Trojen 2 Tane KeYLoger tespit ettim ?? ne iş

Cliente bi göz gezdir.. bulamaz isen.. sana bulunduğu dosyaları ve uzantılarını söyliyim..

"""""" bu nedir ? ne yapmaya çalıştığını anlamadım , kendi kullandığım clienti upload ettim eğer bu virüs veya keyloggerin sana zarar vereceğini düşünüyorsan oynamamakta özgürsün
  • tamam ben sana o cilientin içindeki trojenleri keylogerleri yolliyim bak sana nasıl zarar veriyo :) bilmesek aptal olsak anlamayacaz..

nese sana serverinde başarılar.. 1 keyloger ile adamlar banka hesaplarını boşaltıyorlar ;)
  • tamamen eminsen ALCHOL

SS olarak Koyarsana

Bende Bugun servera girip bakmayi düsünüyordum
  • @ALCHOL

konuyu uzatmayalım kendi kullandığım clienttir hiçbir zararı yoktur + oynamamakta özgürsün dedim
  • Ey Veletlere Bak Bahadir Sen Sallla Bunu Banka Giydirsin O
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.