Şimdi Ara

Mu ArchAngeL | 5000x | Reset Puanı : 40000 | Season IV Geçiliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -PiToN-

Ey Veletlere Bak Bahadir Sen Sallla Bunu Banka Giydirsin O

Heya VeLeT.. AnLıyorum Seni..

@0(0-0)0

KaYıTLardan ÇıkarTıYorum...

Mu ArchAngeL | 5000x | Reset Puanı : 40000 | Season IV Geçiliyor

EseT BiLe BuLDu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALCHOL -- 24 Mart 2009; 20:32:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

@ALCHOL

konuyu uzatmayalım kendi kullandığım clienttir hiçbir zararı yoktur + oynamamakta özgürsün dedim

bundan tam olarak emin olma.sen zararsız olarak düşünürsün ama hiç beklemediğin yerde birde bakmışsın 4gb ram'in varken performans alamıyorsun,sunucuda kasılmalar var,lag var,o var bu var vs.
    bir yöneticinin bu şekilde çözümlememesi gereken bi konu bence.istemiyosan oynama demek çözüm değil.
    katil'in zararlısı zararsızı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 24 Mart 2009; 20:38:24 >
  • kişinin tavrına göre çözümleme durumu anlayışlı bi şekilde açıklayanın başımın üstünde yeri var ama bu şahsın hiçde öyle yapmadığı gözüküyor

+ konuyu saptırmaya devam edenleri şikayet edeceğimi bildiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-R e X -- 24 Mart 2009; 20:44:57 >
  • quote:

kişinin tavrına göre çözümleme durumu anlayışlı bi şekilde açıklayanın başımın üstünde yeri var ama bu şahsın hiçde öyle yapmadığı gözüküyor

dostum ben konuyu saptırmıyorum.. bir şey söyledim kanıtını koydum.. sen oynama diyorsun.. oynayanlara yazık değilmi ? mikrobun zararsızı olurmu.. hade ben fark ettim.. edemeyenler ne yapcak ? keşke osiris gibi bi yönetici olsan ama çok uzaksın

bence bu konu istemiyorsan oynama diyerek geçiştirilecek bir konu değğil.. trojen + key loger + şimdide truva atı buldu... launcherini temizle..

• quote:

kişinin tavrına göre çözümleme durumu anlayışlı bi şekilde açıklayanın başımın üstünde yeri var ama bu şahsın hiçde öyle yapmadığı gözüküyor

tabiki nabıza göre şerbet ama unutma sen bir yöneticisin..
    (seni sevdiğimden bu tüm eleştirilerim.yanlış anlamıyosundur umarım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALCHOL

quote:

dostum ben konuyu saptırmıyorum.. bir şey söyledim kanıtını koydum.. sen oynama diyorsun.. oynayanlara yazık değilmi ? mikrobun zararsızı olurmu.. hade ben fark ettim.. edemeyenler ne yapcak ? keşke osiris gibi bi yönetici olsan ama çok uzaksın

bence bu konu istemiyorsan oynama diyerek geçiştirilecek bir konu değğil.. trojen + key loger + şimdide truva atı buldu... launcherini temizle..

Yha ben patchi indirdim ve oynadım...

ne virus ne trojan hiç bişey yok...

bence sende git psychic-doom un clientini indir üstüne archangelin patchini koy...

belki o zmn oynarsin

• oYnasam oYnarım :) virüsler TemizLendi.. sen anTi virüs'ünü bi gözden geçir.. :)
  • oyunmu kapalı yoksa benim pcmi bozuk _?
  • resimdeki jeefo.a virüsü exe leri bozup bayatlamasına neden olan bi virüstür tehlikelidir temizlenmesi gerekir yani.

google da jeefo.a cleaner diye aratıp güvenli kipte temizledikten sonra tekrar upload edilmeli bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

resimdeki jeefo.a virüsü exe leri bozup bayatlamasına neden olan bi virüstür tehlikelidir temizlenmesi gerekir yani.

google da jeefo.a cleaner diye aratıp güvenli kipte temizledikten sonra tekrar upload edilmeli bence.

bendeki anti virüs ( özeL yazıLım ) temizLedi. eset buLdu ama TemziLeYemedi.. diğer anTi virüsü açmak zorunda kaLdım.. tek bu değiL Truva aTı ( TerörisT Truva aTı ) ve keY Logerd'da var.
  • 1 incisi jeefo keylog değildir exe leri bozar tüm exelerine bulaşır

2 o virüs sende zaten varmış indirince o exeye bulaşmış

3 UZa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

resimdeki jeefo.a virüsü exe leri bozup bayatlamasına neden olan bi virüstür tehlikelidir temizlenmesi gerekir yani.

bendeki anti virüs ( özeL yazıLım ) temizLedi. eset buLdu ama TemziLeYemedi.. diğer anTi virüsü açmak zorunda kaLdım.. tek bu değiL Truva aTı ( TerörisT Truva aTı ) ve keY Logerd'da var.

güvenli kipte temizlemezsen o exeleri bidaha kullanamazsın.
  • İstekler doğrultusunda bu akşam season 4 denemesi yapılacaktır.

Bilginize
  • ne degismis be mu online bizim zamanımızda cok farklıydı
  • Server Exp oranı 5000 olarak değiştirilmiştir.Reset sistemi otomatiğe bağlanmıştır.İlk Resette 40000 point 2. Resette : 41000 3. Resette 42000 diye gitmektedir
  • Hayırlı ve uzun omurlu olur inş
  • @Tikki

teşekkürler.

Season 4 server kurulumu yapıldı şuan gerekli ayarlar yapılıp patch ayarlanıyor.Web site tasarımı devam ediyor.
  • Degişimi biraz erken yapmıssınız bana göre..:) hayırlısı olsun uzun ömürlü olacagına eminim..
  • gördümki 97d devri bitmiş , serverların neredeyse tamamı season IV bu yüzden yeniliğe ayak uydurmak gerek diye düşündüm
  • nerde season4 sitesi??

season4 sitesini verecek misin yada vermeyi dusunuyor musun?

yoksa verdin mi???

Siteyi soyleki oyuna girelim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.