hannibael kapansın snaane kasma sende o zamn ama boş boş konuşmada oke gereksiz insansınız bi türk olacaklar siz gidin gavur serverine online toplayın hadi a
quote:
Orjinalden alıntı: By_SiYaH
hannibael kapansın snaane kasma sende o zamn ama boş boş konuşmada oke gereksiz insansınız bi türk olacaklar siz gidin gavur serverine online toplayın hadi a
by_siyah ne ise yaradıgını söylermisin bana gelen gecene laf atiosn ilk önce adam gibi konusmasnı ögren ondan snra gel eet dogru sölüor hanibael 2 güne kapanır cünkü fun ve türk serveri bu ne bekliosnuzki annamiorm
quote:
Orjinalden alıntı: thampic1
quote:
by_siyah ne ise yaradıgını söylermisin bana gelen gecene laf atiosn ilk önce adam gibi konusmasnı ögren ondan snra gel eet dogru sölüor hanibael 2 güne kapanır cünkü fun ve türk serveri bu ne bekliosnuzki annamiorm
senin kapesten ve beyni,n bunu kaldırmaz ama tr deki serverlerin kapanmasının en buyuk sebebi destek cahil cahil konusma seninde ne işe yaradıgın belli YALAKA
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: thampic1
quote:
senin kapesten ve beyni,n bunu kaldırmaz ama tr deki serverlerin kapanmasının en buyuk sebebi destek cahil cahil konusma seninde ne işe yaradıgın belli YALAKA
kmseye yalakalık yaptıgım yoq ama snn algılama kapasitende bisi olduuna inana blrm cou postuna baqtm sadece millete laf sokmaya calisiorsn destek diosn snane onnar diceklerini desin sen zaten paso millete laf sokp diyerek post kasiosn baskada bi ise yaradıgın yoq + ben bu forumda senden öncede wardım kmn neyn ne oldugunu biliorz türkiyedeki serverlern kapanma sebebi destek mis hade yhaa sadece destekle bitiomu kapanmasebebi snce ben 1 günde 7 tane türk serveri deyistirdigimi hatrliorm sen ne diosn destek mis isi bilmeyen beceriksiz 0-6 yas grubu weletler demioda destek dio kabullen artık annamiosn galba bu dh ye cok türk serveri geldi hic biride 1 hafta sürmedi sadece aklı basnda olan belli insanlar sürdüre bldi ama genede kapandı sunu aklına sok hic bir türk adam gibi mu online serveri kuramaz türkler böle acarlar admin olrlar heveslerini alrlar 2 gün sonra kaparlar fun serverlerden de beklenemez zaten merak ediorm adam neden acio serveri fun diince zaten bitmistir o server 2 3 güne kapanr neyse konuyu saptrmiim sadece herkeze laf sokacagına sende biraz yernde sakn dur oku herseye sazan gibi atlama yazının devamını bekle....
quote:
Orjinalden alıntı: Clup.0-5
ARKADAŞLAR PAHC BİRAZDAN UPLOAND YAPIYORUM
VE KUNDUN +1+2+3+4+5 KUTULARI WİZART SHOPUNDADIR
VE NESİL .2 KANATLARDA LORENCİANIN İCİNDEKİ SHOP DADIR
ya wizart shopunda +5 kundun falan yok.2nesil kanatta yok
2 kankamda cosmus serverde mapapa ve cun oyunda iyi kasmalar beyler
yaaa serverda nerdeyse hiç spot yok bi doğru düzgün spot koyun
BU SERVERDA BENCE KASILMAZ ADAM TOPLAMAK İÇİN +5ATİLİO DEDİ.BENDE KASMAYA BAŞLADIM Bİ SONRAKİ GÜN Bİ BAKTIM SADECE +3KUNUDN VAR.GERİSİNİ ALMIŞ BAZI KİŞİLER FP EX SETLE DOLAŞIYOR.ŞİMDİ AYRIMCILIK OLMUYRMU.ONLAR URAŞMADAN FP SET YAPTILAR YENİ GELENLER NAPSIN.ADMIN YA +5SATİLSİN YADA FP SETİ OLANLARI AL!!!!
Server Offline
Server 7/24 deilmi???
öncelikle selam lar arkadaşlar ben oyuncularada söyledim nabız yokladım +4+5 olmuyunca nasıl bir şekil olacakdiye hemen yazmışlar bile haksızlık diye ben iki gündür satıyordum
ve kaldırdıgım andan son anakadar da bunu özellikle söyledim kundun +4+5 geri konulacak diye ama demekki okunmamış bile
gereksizyere burda yazıyazıpda buserverda öbürleri gibi olacak 2 3 gün icinde kapatırlar ve Admin banane yazar diye şimdiden yazmışlar
kapatacam diye bir korkusu olan arkadaşlar gelmiye bilir ama onnarda anıyacakdır kapatmıyacagımı zamanla ve bazı insanlar hazla konusuyor dikkatli olsunlar lütfen
ARKADAŞLAR SERVERDAN BİR GÖRÜNÜM VAR BURAYA KOYULMADI DOSYA ÇOK BÜYÜK DİE BENDE UPLOAD ETTİM İSTERSENİZ ORDAN BAKABİLİRSİNİZ.http://uploaded.to/?id=71ex9m
helal sana dj_seven
serverda arkadasların bazıları spotları sordu stop lar davias losttower7 atlans tarkan stadium full
kardes patch ı ındırdımde oyuna girmeye yarayan bölüm yok patch ın ıcınde bı bak bakam
quote:
Orjinalden alıntı: saw_saw_saw
kardes patch ı ındırdımde oyuna girmeye yarayan bölüm yok patch ın ıcınde bı bak bakam
benim dedimi indirdiysen onda sadece resim var.patc yok
Arkadaşlar Giremiyorum FontsInput.OJZ Bulunamadı Gibi Bişi Diyor Nasıl Halledicem Bir Bakarmısınız
quote:
Orjinalden alıntı: kale2
Arkadaşlar Giremiyorum FontsInput.OJZ Bulunamadı Gibi Bişi Diyor Nasıl Halledicem Bir Bakarmısınız