Şimdi Ara

Mu-Hollandalı online (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar serverin kapanıp acılması benide üzüyor ama elimden bir şey gelmiyor baglantı gidim geliyor burda cok şiddetli bir şekilde
    yamur ve fırtına var az öncede elektirikler gitti şimdi geldi
    kusurabakmayın
  • arkadaşlar servere reset atılmıştır
    herkez icin hayırlısı olur inşalah
    exp 600 ve drop 70 dir bb off
    kalıcı bir serevr arıyorsanız Mu-Hollandalıyı denemeniz gerekir
    site Mu-olym.no-ip.biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clup.0-5 -- 14 Ekim 2007; 2:08:39 >
  • oyuna giriyor ama hmn atıyor oyundan dc bile vermiyor atıyor
  • buraya yazdığım yazıyı değiştirmek zorunda kaldım çünkü yeni girmiştimki oyuna senin bazı tavırların benim canımı sıktı açıkcası.aslında ne güzel eğleniyoduk bayada iyidi server ama bugün şahit olduğum şey iyi değildi.bak güzel kardesim server işi çocuk oyuncağı değildir.ben 6-7 snedir mu oynarım ve bir ton açılıp kapana server gördüm.ben hemen açılıp sonra kapanan serverlerden nefret ediyorum.ben emeklerin heder olmasından nefret ediyorum.şimdi emek deyip gülüp geçmeyin.ben mu hastası bire adamım yeri geliyor 4 yaşındakiş kızıma fazla vakit ayıramıyorum hemde yanlış olduğunu bile bile ama sonra sen bazı şeylere söz verdiğin halde bugün o yazıların ve sana yardımcı olmaya çalışan bir arkadaşa "çarını silerim "gibi sözlerin bence çok yanlış.ben asla bu forumda kimseyle tartışmadım kimseyide kırmadım.ama bugünkü o yazıalrın çok canımı sıktı inan.beni yanlış anlama server senin ama kimseye yapamıyacagın bir iş için söz verip bizim emeklerimize haksızlık yapma.o çocuk sabahtan beri hatta babası kızdığı halde ve hatta yemek yemediği halde kasmışha resten sonra acıklar hatalar olabılır bunu ona tatlı dille söyleyebilirdin.dün ne gfüzel anlaşmıstık senle.deseydinki "kartde acık kalmıs onlarıu kapatmam lazım oitemleri geri alırsam kırılma" adam anlardı ve veriridide ama adama direk carını silerim demen sanki gestapo hükümeti tavrı gibi olmus.bak canım,seni kırmak istemem bak buraya bu yazıları yazarken bile zaman ayırıyorum.bunlara sakın kırıllma sadece eleştiri olarak al.ha takarsdın takmazsın bişey diyemem.herkes ne ekerse onu biçer sonuçta ama ben 4 senelik adminlik yaşamımda kimseyi kırmadım.admin olmak server sahibi olmakyada bir şey sahibi olmak aslında o kadar büyük bişey değil.şimdi bu yazıları okuduktan sonra bazı arkadaşlar "ne kadar büyütmişsin demesin sakın" ben her zaman haklının yanındayımdır ve haksılıgı hiç sevmem.emek kutsaldır.umarım bir şeyşleri anlatabilmişimdir.saygıalrımla. başka yazıp seni kırmak istemiyorum sen anlamışsındır sinirlerim çok bozuldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 14 Ekim 2007; 18:22:08 >

• Cok Haklisin Ne diyeyim artik.Kapatti serweri disari..Kendisi oynasin.Charimida silsin... itemlerimide alsin..exp x1 olsun serwer cöksün millet aciklardan yararlansin.(biz aciklari soyluyoruz ama karsiliginda hakaret aliyoruz).Artık umrumda deil.Kolay gelsin..Emege saygi lutfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G0DisMyDJ -- 14 Ekim 2007; 18:29:06 >
  • saol
  • hunter turkey sana katılıyorum bır kac bısey bıldıklerı ıcın hemen kıbırlenıyorlar ve boyle ıyı olmayan tavırlar sergılıyorlar ama bence bundan sonra oda kendını duzeltecektır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clup.0-5

arkadaşlar servere reset atılmıştır
    herkez icin hayırlısı olur inşalah
    exp 600 ve drop 70 dir bb off
    kalıcı bir serevr arıyorsanız Mu-Hollandalıyı denemeniz gerekir
    site Mu-olym.no-ip.biz

bundan önceki testmiydi ?
  • Bildigim kadariyla test deildi sadece fun serveri normal kalici bi server yapmak gibi bi dusuncesi war arkadasin
  • serveri kalıcı yptı dün gece saat 1 de arkadaş bu akşamüstü 5 te sizlere ömür oldu.umarım açar yine
  • böyle yazışmalara belkide ilk defa giriyorum ve saygım mın ötesini sende biliyorsun
    hunter ama bunu unutmaki ben oyuncularıma hic bir zaman
    bir kötü laf olsun konusmadım ve söylemedim bile
    yarın siteye bakın ve belkide oyuna girin bakın
    bu konuşmalara en güzel cevabı acacagım serevr söyliyecek dir umarım
  • Clup packt linkini koysanıza hadi acele!!!
  • ya hadi ama packt linkini koyun lutfen!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clup.0-5

böyle yazışmalara belkide ilk defa giriyorum ve saygım mın ötesini sende biliyorsun
    hunter ama bunu unutmaki ben oyuncularıma hic bir zaman
    bir kötü laf olsun konusmadım ve söylemedim bile
    yarın siteye bakın ve belkide oyuna girin bakın
    bu konuşmalara en güzel cevabı acacagım serevr söyliyecek dir umarım

bak güzel kardesim yukarıdaki yazımda da belirttiğim gibi ben asla kimseyi kırmak istemem.ama dün senin yapğtıgın yanlıştı.onun için ben bunu yazmak istedim.yani burda sana karşı yapılan bir haksızlık yok.ama sen önce "fun server acacağı diye söz verdin hemde daimi olarak" oyuna yeni girmiştimki hemen yazılar yazmaya başlatın ortaya "serveri kapatacagımdışarıya kimse giremiyacak ama server her zaman online olacak diye." bak canım yanlıs anlama ben herzaman söylediğim gibi inan varya böle şeylerle kimseyi kırmaya değmez.ben mu yaşamımda bir ton olayla karşılaştım.onun için bu tüğr şeylerlede olsa kimseyi kıurmak istemem.çünkü ne ext item,ne set ne en kral çar hiç bir zaman daimi değildir.bak altta benim imzamı iyi okursan sanırım anlarsın beni.ben o imzayı mu oynarken yazdım.yani sadece seni uyarmak istedim ve buradan senşi rencide etmek yada kırmak deil asla niyetim ama dün gerçekten yanlış yaptın.oysa o kadar ara vermiştim mu oynamaya ve snin serverine baslayınca baya zevkle oynamıştım.hatta çoğu playeri çağırmıstım.ama dün bir anda değişti herşey.neyse sağlık ollsun.ama sana tavsiyem (yanlıs anlam akıl vermiyorum asla) hiç bir şey için kimseyi kırma ve ne yapacagına iyi karar verki sonra zor durumda kalmayasın.şimdiden saygılarla.umarım artık kararını vermişsindir.bu arada yardımcı olabilecegimbir şey olursa çekinme .sonuçta sende bir hizmet veriyosun herkese hadi kolay gelsin.

• servere giremiozr bi el atın...
  • Sanirim son duzenlemeler bugun yapilacak we aksam online olacak server.Kolay Gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mu-TeaM

Sanirim son duzenlemeler bugun yapilacak we aksam online olacak server.Kolay Gelsin

yok kardeş server dün gece açldı ztn kastk biz heralde makina ip deiştirdi adminde uyuyosa tıklıyınca dc werio..
  • servere sabahtan beri girilmio we admin hala ortalkta yok
  • son ayarlarda Tamm landı serevr online
  • Umarim bu sefer gusel serwer kurmussundur ve herseyini tam yapmıssındır.yaptıgın seyide biliyorsundur..Dunku serwerda monster ayarlarını bilmedigin icin yanlıs davrandın belkide.. Daha once oynadıgın serwerlarda sadece lwl kasmak icin sadece pk olmak icin oynadıysan +1 +2 +3 +4 +5 goldenlerin genel olarak guclerini bilemessin...Serwer acmıssın guzel hos..Serwer yeni eksikler olabilir..bak abicim +1 +2 goldenleri reseti olmayan 150-200 lwl char kolay keser genelde...Senin actıgın serwerdada oyleydi. 150 lwl civarindaydım +2 kestim..Ve sabahın 7 sinden aksama kadar goldene gittim (60 dakikada 3 kere cikior)..Birini olsun kacırmadım...Dolayısıyla kasam exc doldu..Sen bana diyorsunki'' tarama yapacagım eger exc item gorursem silerim..cunku ressiz adam golden kesemez...''Keser kesmesine...Ama sen kesmelerini istemiosan gucunu cogaltabilirsin...Bunu bana yukardaki sekilde deilde.''Arkadasim serwer yenı oldugundan dolayi bazı eksikler war..Goldenlerin gucu cokmus benim haberim yok..Rica etsem itemleri geri werebilirmisin..Birazdan goldenlerin gucunude cogaltacagimki oyun daha zewkli olsun'' bu sekilde soyleseydin inanki bi sorun yasayacagımızı sanmıyorum..Cunku oyunu sadece item icin guc icin lwl icin oynamiyorum..Bu birinciydi.2.sine gelirsek senınle aramızda bu olay gectiginden dolayi sen bıkıp serweri kapattıysan bence hic kurma bu serweri..Cunku adminlik demek guclu olmak sadece butun itemlere sahip olmak oyunu yonetmek exp yi azaltip cogaltmak deildir.. Bunu ,sunutma..Admin olmak sabir,saygiewgi gerektiriyor..Eger bunlarin hepsini tam olarak karsilayabiliyosan kur serwerini (yanlıs anlama akıl wermek gibi olmasın).Ama sen kuruyosn serwerini hersey guzel adamlar kasiyor sewiyorlar serweri...Sen bir player icin serweri kapatıyorsun..Adamın emekler uctu gitti..!! Yine serwer 1 gunluktu daha 30 charaktertmi ne wardi zaten en fazla lwl sahibi olanda bendim 1 gun pek fazla birsey deil ama adam 1-2 ay kasıpta kucucuk bi sorun icin serwer kapandiginda gercekten cok kotu oluyor..Adamin charini silsen bu kadar koymaz ona.İnankii Coq yaşadım bunu..Neyse diyeceklerim bu kadar soylediklerimde kirdiysam seni ozur dilerim..Umararim serwer iyi olmustur..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.