Şimdi Ara

Mu-Hollandalı online (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • server açldi girdm ama bu serverin dünkü serverden hiç bi farkını göremedm sadece goldenler sık çıkmıyor o kadar
  • walla mu-hollandali benim icin finished ama ins gusel olur herkes sewerek oynarlar..Dunku olaydan sonra girmem imkansız dencek kdr zor..FireWaLL olmadanda iyi olmaz..Dun bir kac kisi HaHamu ile lwl larini 300 kusur yapmislardi:) Simdide aynı sey olcak taki preoblem kalkana kdr..
  • oke kardessenbilirsin hahamu artık işlemiyor
    ve sana silecemdiye bir şeyde demedim
    bunu sen söyledin bensadecene hack liyse silinir dedim bunuda hic bir zaman unutma
  • Total Accounts 7
    Total Characters 8
    Total Guilds 1
    Users Connected 2

Emege Yazik Valla..Bu Tarz Server'larin Acilmasina Cok Karsiyim..Tabi Bu Benim Sahsi Fikrim..

SAYGILAR..
  • kardes ya bende 1.0L war patch indirdim oyuna attım ama oyunda goruntu cok bozuk sadece bk acılıo o da zar zor nasıl olcak bi yardım ederbilrmisiniz.?
  • sitede pahc vardı neden 1.0l pahc indirdinki :)
    sitedekini indir men yeterli
  • yoq ole deil 1.0L war bende sitedeki patch indirip attım icine ama goruntu bozuk oyun hata werio oyuna girmio?
  • data/world1/encterrain ole bi hata weriyo yardım edebilcek olan war mı?
  • ozamn 97d cilenti indir men gerekiyor bence siteye bugün koyacam 97d+99i cilent

prdon yanış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clup.0-5 -- 15 Ekim 2007; 18:41:36 >
  • kardes bu serwerin wersionu 97d+99i
  • olmuyo diyosan dene bunu ##İNDİR##
  • kardes az önce girmiştim simdi ise giremiyorum.server açık gösteriyor ama tıklayınca atıyor.şu sorunlara bakacakmısın.belki düzelmiştir diye girdim bişrazcıkta kastım ama bir daha giremedim.ama luncere tıklayınca giriyor sadece akonta girmek için tıkladıgımızda atıyor.sanırım bir sorun var.bakarsan iyi olur.
  • sadecene ip degiştirdim simdi girer hunter
    he bide Cilent istiyen arkadaş varsa sitede var indirebilir
  • server güsel olmş umarım bu uzun sureli olr...
    saygılar..
  • server sabahtan beri kapali ne oldu yine ????
  • ewt sabahtan beri kapalı
    ama sabahtan beri elektirikler daha yeni geldi
  • ama gerçektende server güsel oldu tek eksik az player olmasi.ama bnce en kisa zamanda kalabaliklasicak...
    her keze tavsiye edrm serveri grçkten güzel bi server...

hı bide şunu soliyim kardeş elektirikler kesikti dedin.elektirikler kesik olsa makinan kapanırdı dolayısıyla sitede kapanırdı site koca gün açktı... nese iyi geceler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konan17 -- 16 Ekim 2007; 23:07:31 >
  • servere noldu?tam eglenmeye başlamıstık bayadır yok.gece saat 23:00 hala server yok.of yav şöyle sağlam bir 97+99 server yokmu arkadaslar kapanmıyan ve saglam olan bir server.sağolsun bu arkadasında serveri güzel ama nedense hep kapanıyor.umarım sorunları çözersindeyine devam edersin.sonuçta sende emek harcıyorsun.emege her zaman saygı duyarım.açılacaksada sölede devam edelim.bekliyorum.kolay gelsin.bazı şeylere kırılma sakıun ve hep eleştiri olarak al ve işine daha sağlam takıl.hadi bekliyorum.
  • hunter canım abicim kardesim siteyi ayarlıyoruzz adama uzakdan yardım atim dedim
    serevr acık diye kastı bende 5 dk lıgına kapattım sabahtan beri acık
    sen girmiyorsun ben napabilirim
    inanmıyorsan arkadaşlarına ve ya
    oyunculara sora bilirsin

Admin Hollandalı saygılar
  • patch koyarsanız biz de deneyelim sitedeki link client mi patch mi belli değil ve bozuk link
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.