Şimdi Ara

Mu-Hollandalı online (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sana ciddiyim acıdım acıdım al portunu geri veriyorum.

bunca olandan ve eziklikten sonra serverde kimse kasmaz diye düşünüyorum servere üflesen düşüyo.
    bu arada arkadaşlar serverde hack on işlio haberiniz olsn admin car açın item koyun statları fullyn vs hpsi oluyor.
    al clup weriom portunu geri aç serverini. al ipde aynı : 88.250.89.162
    bu arada bi spyware fln taratsan iyi olr 65000 tane spy soktm makinana ruhun duymadı..
    nese bu kadar yeter iyi geceler.
    aç serveri pai.

sdece bn kimim bni tanımış ol.istedimmi neler ypabiliorm anlmış ol ve insanlarla bir dha dalga geçme sakın kmseyede yalan soyleme sonucu kötü olr.bn bunları yptm.bir gun vip tr hackerlrdan birine denk gelirsn makinandan dumanlar çıkar habern olsn....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konan17 -- 19 Ekim 2007; 0:40:14 >

• bu lafımı unutma sakın Konan
    busiteyi acacam
    sende görecek sin
    senin inadınada olsa acacam
    www de olsa acacam merak etme cakallıgın sonu yok derlerya sende onnara ben zemişsin
    hadi iyi geceler

verme konan alsenin olsun cakalıgına birde bunu katma olum merakda etme sen görecezzz
    portta senin olsun ip de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clup.0-5 -- 19 Ekim 2007; 0:40:39 >
  • şu andan itibaren ztn açabilrsn şmdi portn fln kapalı deil ama illede iddialısan açarm die kapat dersen kapatıyım yada sen aç bn ole kapatym görmş ol...

isterse www olsun sitenin portunu ele geçirdkten sonra serveride göçertirim siteyide...
    şu an siteni açabilrsn her şey sona erdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konan17 -- 19 Ekim 2007; 0:43:02 >
  • olum konanportuda all senin olsun ben geri almasını bilirim
  • bak sna ne diyorum anlıyış kıtlığınmı war.siteni aç diyorum aç.bitti ark korkma olmaz bi dha bşi allahm ya adama bak aç diom bşi ypmiom diom bn almasını bilirim dio ztn şu an snde....!!!!!!!
  • yani server gittimi
  • serverin gittigi yok dj_seven
    siteyi degiştiriyorum suanda
    http://Mu-Hollanda.no-ip.biz
    ve eskiside duruyorhttp://Mu-olym.no-ip.biz
  • dövüşmeyinde site açılmıyo
  • acılı yor sadecene endimn acmıyorum az öncede acdım ve sildim
    bazı insanlara güvenipte
    gönderdigi dosyaları taratmadan
    aldım ve dostum sandıgım işiler şimdi gelmiş bana acemi admin diyorr ve
    abi diyenler
    he onnarda acsında görelim

cakallar hic bir zaman aslan olamazz
    bu nu her yazacagım lafın altıya artı yazacam
    üstüne alınnan lar demeki öyledir
    Mu Hollandali Admin Hollandali
    saygılar
  • ne oldu serverimi hacklediler ? aşlaşaa ya
  • cok yakında Mu-Hollandali geri dönecek
    max exp max drop ve point ler kalıcı point ler 40 ila 50 arasında degişecek
    shop larda +11 lik setler ve bless bugg on olacak ve tek kelimeyle mukemmel olacak arkadaslar +1+2 kundun kutuları da olacak dır
    ama suanda deyil ama bekleyin geri gelecezz
    ve site muhtemelen aynı olacakhttp://Mu-Hollanda olacak yada
    örenim bakim neye mall oluyor www olabilir herkeze iyi geceler

Admin Hollandali saygılar
  • işallah
  • evt sadece 1 gün online olucak onuda ekliyim
  • hiç olmasin 1 gün acilmaya deymez
  • quote:

Orjinalden alıntı: konan17

evt sadece 1 gün online olucak onuda ekliyim

konan bak sen dikkat et eyer şikayet olursa büyük cezası var.
  • serverda Max lvl 350 ama istiyen 1000 kadar kasabilir
    reset basına point gelmiyor ve pointer kalıcıdır Sm Bk Elf 40 Mg 50k point gelmektedir
  • herkese merhaba.bayadır servere girmiyordum neler olmus neler.ya arkadaslar.neyin ispatına çalışıyorsunuz.konan öncelikle yanlış anlama akıl vermiyorum kardeşim ama bence emeklerini heder etme adamın.yani olabilr ilk zamanda bende cok kzıdım ama şöyle mantıklı düşünürsek kaç kişi kendi evinde o kadar bağlantı parası verip üstüne üstük bir de makina bağlayıp beleş zevkine oyun sunar.saolsun.ben kendimce saol diyorum.Dedim gibi olabilr eksikleri ne yapsın tek başına.biz neden bir şey yapamıyoruz biliyormusunuz arkadaşlar.Biz,bence hep bir çekememezlik yada bir işe engel olma hevesi yada ne bilim bu tür işlerle zaman geçirdiğimiz için bir şey yapamıyoruz.Bidegerekli desteğin olamaması ve hep hazırcılıktan.kimseye akıl vermiyorum her zamanki gibi yanlış anşılmasın ama bu tür şeylkeri sevmiyorum kendimce.O yüzden bir yabancı server buldum muyu sevdiğim için.adamların 4 tabne serveri var ve 24 saat online adminmleri.günde online player sayısı ise en az 450-500 arası.keşke bizimde böyle serverimiz olsayddı ama görüne köy kılavuz istemz derler.bence böyle yaptığımız sürece hep yabancılara muhtaç kalırız.neyse konan tanıdığım konansa sen böyle şeyler yapmazdın.neyse herkes ne ekerse kendi biçer.bana kalsa bu arkadaşa yardımcı olsaydık hepimiz eğlenirdik.Bu dönemde kimse beleş hizmet sunmaz.saygılarımla ve hollandalı teşekkür ederim bir kaç günde olsa serverinde eğlendim kardeş.kolay gelsin ve bence boş ver serveri .hadi kolay gelsin.

Hunterr

• öncelikle bende sana teşekkür ederim veli ha yazacagım kelimeleri kimseye atmıyorum kimse üstüne alınmasın

ama ben yabancı mularda oynamak ve ordaki adminleri görmek istemiyorum
    cünkü bakıyorum hic konusma bilmedigim icin bir şey istiyemiyorum
    sadecene bakıyorum bizimkiler serevr acınca heyy admin
    hopp admin bana tem versene bana gm lik versene
    bana full set versene beni kassana bana zen versene
    demeden gecemiyorlar en kötü ihtimal ya kanat istiyorlar yada
    +5 kundun kutusu en kötü ihtimal gm lik istiyorlar
    annamadıgım şey şu sadecene neden türk serverlarında gm lik istiyorlar en cok birtek onu annamıyorum
    bende acmamak istiyorum server ama napim yabancı mu larda da oynamak istemiyorum
    türk serverinde oyna desen benim dediklerim diz boyu bende dedim en iyisi kendim acim
    ama buda olmadı ve 2.3 terbiyesiz cocuk akkıllı tarafından kapattım

pleyerlerimin icinde en iyi örnekde muhtemelen sendin
    Hunter veli hermudada bunu gösterdigin icinde ayrıca teşekkür ediyorum ve

sana oynadıgın serverda başarılar

Mu Hollandali Admin Hollandali saygılar

• hay Allah'im
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.