Şimdi Ara

Mu-Hollandalı online (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hunterr_TURKEY_

servere noldu?tam eglenmeye başlamıstık bayadır yok.gece saat 23:00 hala server yok.of yav şöyle sağlam bir 97+99 server yokmu arkadaslar kapanmıyan ve saglam olan bir server.sağolsun bu arkadasında serveri güzel ama nedense hep kapanıyor.umarım sorunları çözersindeyine devam edersin.sonuçta sende emek harcıyorsun.emege her zaman saygı duyarım.açılacaksada sölede devam edelim.bekliyorum.kolay gelsin.bazı şeylere kırılma sakıun ve hep eleştiri olarak al ve işine daha sağlam takıl.hadi bekliyorum.

veli abi server dün akşamüstünden beri hiç kapanmadı bi ynlşn olması lzm
  • quote:

Orjinalden alıntı: konan17

quote:

servere noldu?tam eglenmeye başlamıstık bayadır yok.gece saat 23:00 hala server yok.of yav şöyle sağlam bir 97+99 server yokmu arkadaslar kapanmıyan ve saglam olan bir server.sağolsun bu arkadasında serveri güzel ama nedense hep kapanıyor.umarım sorunları çözersindeyine devam edersin.sonuçta sende emek harcıyorsun.emege her zaman saygı duyarım.açılacaksada sölede devam edelim.bekliyorum.kolay gelsin.bazı şeylere kırılma sakıun ve hep eleştiri olarak al ve işine daha sağlam takıl.hadi bekliyorum.

sitede download kısmınaki link çalışmıyor sen nasıl client ya da patch olmadan oyuna giriyorsun

• kusurabakma kardes siteyi degiştirdik dün gece link koymadım beklersen 2 dk da pahc koyim ve şimdide söylüyorum şuanki site gecicidir bugün inşallah güzel bir site ayarlıyorum ve siteye ayit forum

Pahc siteye konulmuş tur biraz gec oldugu icin özür dileriz saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clup.0-5 -- 17 Ekim 2007; 16:40:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

quote:

quote:

sitede download kısmınaki link çalışmıyor sen nasıl client ya da patch olmadan oyuna giriyorsun

bak güzel kardesim.server 97+99 ya illa o serverden pach indirmene gerek yok.sadece 97+99 client indirisin baska bir serverden ve içine "pachi" atarsın oynarsın.aynen bende öle yaptım.ilk bu konu açıldıgında clien bozuk demişlerdi bende baska bir serverin clientini (97+99) indirmiştim garenti olsun diye.umarım seni aydıunlatabilmişimdir.bu arada server baya güzel olmuş yücel.inşallah birdaha sorun yaşamayız.aynen kingmunun eski versiyonu ve ayarları.sadece bazı yerlerde spot eksik oda zaman olur.zaten tek kişinin çalışmasıyla bundan iyisi can sağlığı.lorenciaya ve atlansada spot koyarsan güzel olur ve kapl az düşüyor.neyse be oyundayım eline sağlık.ilk zamanlar az bizi kısdır dın ama iyi iş yaptın.tek dileğim:" inşallah server kapanmaz." hadi bekliyorum bakalım tüm jucuları gelsinler eğlenelim.saygıalrımla

• quote:

quote:

quote:

quote:

bak güzel kardesim.server 97+99 ya illa o serverden pach indirmene gerek yok.sadece 97+99 client indirisin baska bir serverden ve içine "pachi" atarsın oynarsın.aynen bende öle yaptım.ilk bu konu açıldıgında clien bozuk demişlerdi bende baska bir serverin clientini (97+99) indirmiştim garenti olsun diye.umarım seni aydıunlatabilmişimdir.bu arada server baya güzel olmuş yücel.inşallah birdaha sorun yaşamayız.aynen kingmunun eski versiyonu ve ayarları.sadece bazı yerlerde spot eksik oda zaman olur.zaten tek kişinin çalışmasıyla bundan iyisi can sağlığı.lorenciaya ve atlansada spot koyarsan güzel olur ve kapl az düşüyor.neyse be oyundayım eline sağlık.ilk zamanlar az bizi kısdır dın ama iyi iş yaptın.tek dileğim:" inşallah server kapanmaz." hadi bekliyorum bakalım tüm jucuları gelsinler eğlenelim.saygıalrımla

bir servere girebilmen için ya patch olcak ya da en azından launcher ve main dosyası olcak başka serverin patchi o servere girmene yarar ancak

• server güzelde exp az ve bu arada herkese sLmlar beyler :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir servere girebilmen için ya patch olcak ya da en azından launcher ve main dosyası olcak başka serverin patchi o servere girmene yarar ancak

pardon client yerine pact yazmısım.client indireceksin diyecektim.neyse.baska bir serverin 97+99 clientini indirip bu serverin pachını içine atınca çalışır.bir kelime hatası yapmışım sorry

• exp az diyosunuz neresi az 600x bu server bnm gözümde fundur 3 günde 9 reset !!!!!!!!!!!!

NOT:Oyuna gelenler pm atsın bir kaç ufak yardm yapabilirim..
    mg açmak içn 220 ypmak,bir kaç satıcıda stlmayan item wermek ve azda olsa para wermek gbi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konan17 -- 17 Ekim 2007; 21:50:27 >
  • ewt konan doru söylüyor sun Funn serverinde bende cok kezz oynadım
    600 exp de fena deyil bencede ben herzaman oyuna gire bilsem bende kasardım
    ama malum calışıyorum ve gec saatte geliyorum hemen yatıyorum :=)
  • ei be bari 750 yapsaydin
  • serwer offline
  • arkadaşlar server reset lenmeden exp max drop max yalıpmış tırr
    lvl basına 10 k point le 15 k point arası gelicekdir
    ve reset başına 1000k point gelecek dir bles bugg on
    kundun +1+2 satılmakdadır lorencia barda
    ve zen dropda max dır

tüm setler shoplarda bulunmadadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clup.0-5 -- 18 Ekim 2007; 22:00:09 >
  • evt arkadaşlar verilen söz tutulmadı 600x te kastk onda emek sarfettk şmdi server fun oldu admin birdn alakasını kesti bnmle ve şmdi bizde 5 senelk mu playerleri olarak serverin sitesini ele geçirdk bu işlem 2 dk bile sürmedi.nede olsa admin acemi inanmıcaksınız dragonların güçlerini bile ayarlamayı bilmiyo hepsini bn yptm.nese uzun lafın kısası server OFFLINE bni bilen bilr haksız yere hiç bir servere saldırmam.nese cümleten iyi geceler. bir serverin dha sonuna geldk...

Saygılar...
  • konan sana diyecek lafım yok
    ama site konusunda ise site senin olsun
    merak etme yenisi gelir ama senin gibi annayışsızz bir
    pleyer olarakda senin gibi pleyerler icin serever
    acdıgım icin pişmanım sadecene
    site kolay dır kurması
    nese
    iyi geceler Admin Hollandali saygılar..
  • he birde o kadar akıllımı biliyorsun kendini ?
    ozamn bilgisayarımıda cökert
    sana neden cökerttinbile demiyecem merak etme site cökert mesi kolay
    bilgisayarı cökert
    hacker bildiginimi sanıyorsun sana diyorum bilgisayarımı cökert messen
    senin gibi müstefiklerle birdaha konusmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clup.0-5

konan sana diyecek lafım yok
    ama site konusunda ise site senin olsun
    merak etme yenisi gelir ama senin gibi annayışsızz bir
    pleyer olarakda senin gibi pleyerler icin serever
    acdıgım icin pişmanım sadecene
    site kolay dır kurması
    nese
    iyi geceler Admin Hollandali saygılar..

sn o bilgisayardn bir daha site kurabilceğinimi sanıyosun akıllı arkadaşm...

bna sen dedin server kalıcıdır 600x falan die kas dedn kapanmıcak deişmicek dedin.
    o kadar emek sarfettik okadar şey yptk ve gittn expi max yptn burda insanlarla oynamaya hakkn yok senin.bu açtğn fun serverde kapanıcak bilmioz sanma..
    sna bşi soliyimmi o bilgisayardan bir dha site aç sna altın madalya takcam......
    sn siteyi çökerttm sanıyosn ama dikkat edersen ki snn blgsyrnda hala site proları duruyor.bn snn 80 portunu iptal ettm bir dha açamazsn artk buda sna ders olsn iyi akşamlar her keze...

• halamı uraşıyorsun ?
    cakal ola bilirsin ama hic bir zaman aslan olamassın
    KonaN bunu unutma
  • ya tamam çene yapma bna burda iyi akşamlar bşi yazma artk cvp atmam SNA O SERVERI ACTIRTMAMMMMM
    O KADAR OLAY BITMISTIR...
  • görecezz acdırıyormusun acdırmıyor musun
    yarın savcıyla kapına dayandıgımda böyle konusacagını sanmıyorum ve bana daha dune kadar abidiyen birisin
    cene kapamapa deme

ve nakadar lık hacker oldugunu gösterdin
    daha bir Bilgisayar bile hacker lemesinden annamıyorsun
    bukadarmıydı senin hacker ligin sadecene
    sitemi hackerliye biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clup.0-5 -- 19 Ekim 2007; 0:20:03 >
  • 1.sql serverin orjinal deil
    2.mu serverin webzenden onaylı olan bir dosya deil+serverin webzenden onaylı açılmış bir server değil...

snn anlıcağın kardeş istediğini yap... suçlu kim mahkemede belli olrmş doğru söz....

bu arada kardeş hani siteyi kurardn ??? ne oldu denedin hatamı werdi

sn kendini dahii fln sanıyosn heralde dha hiç bir bilgin yok sen 0 sın sna shopları ayarla dedğimde ne dediğini biliosun dimi.."ben sadece server kurmayı bilirim diğer işlerden anlamam" demiştn işte bole bilgisiz insanlar server açarsa türkiyenin mu kalitesi gittikçe düşer amaaa...

Darklords Mu
    Mu-Turk
    Mu-Turkiyem
    ve son olarak gündemde olan Mu-Turkey türkiyenin mu kalitesini belirleyen serverlerdendir... o adminlerin üstün bilgileri sayesnde türkiyede muserver açılmaya bşlandı server kurmayı ilk bilenlerde bu soledğm serverlern adminleri sanrm.bşka atladğm server ve admini warsa kusura bkmasn aklıma gelmedi gecenin bu saatinde.

ama mu-hollandalı yok aslan mu yok kaplan mu bilmemle fln bunlar hikaye server bile değil bnm gözmde nese arkadaş ver mahkemeye neyi werceksende çkalm karşı karşıya bkalm kim ne suç işlemiş kim haklı kim haksız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konan17 -- 19 Ekim 2007; 0:30:45 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.