Hayırlı olsun uzun ömürlü olması dileğiyle başarılar
Siteye giremiyorum biraz görüntü geliyor ama menüler gelmiyolar acc alamıyorum sorunmu var sitede tam olarak açılmıyor ?
patchi 1.03 ün içine attım lakin data hatası verdi verdi bunun nedeni ney bozukse değiştirebilirmiisniz??
bozuk degil pach data dosyalarından biri yok sanırım dosya adını yazarsan yardımcı olabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: PuSaT28
patchi 1.03 ün içine attım lakin data hatası verdi verdi bunun nedeni ney bozukse değiştirebilirmiisniz??
Hersey normal herhangi bir sorun yok
quote:
Orjinalden alıntı: misafir64
Siteye giremiyorum biraz görüntü geliyor ama menüler gelmiyolar acc alamıyorum sorunmu var sitede tam olarak açılmıyor ?
Ok giriyor ama bir ara giremedim neyse ilgin için tşk
Server de hiç bir sorun yok şuanda açık ve açık kalacak hiç bir zaman serverin bozulma gibi bir olayı olmadı sadece sunucuyu kiraladıgımız yer kalitesizliğinden dolayı bazı sorunlar olmuş ve server bu yüzden belli bir zaman kapanmıştır bundan sonra uzun zaman acık kalacaktır boş laflarla forumu kirletmeyin...
İş yoğunlugundan girip kasamadım nasıl gidiyor server olayları?
Bence exp 750 den aşşa olmamalı drop zaten 50 bence olmamış
Neyse başarılar
Beyler pacthi indirdim ama clienti nerden indircem link verebilirmisiniz...
Bu gece başlayacam inş 500 iyi bence 750 abartı olur gibi :-) hala reset atan yok ne güselll
Oynayan yokki res atan oLsun 4-5 kisi ustelik icinde Mackalı da war
abi ben clienti indirdim pacthi içine attım ama bölebi hata verdi...
1 yol açık kalacak gibi sözler vermesiniz diyorum
artık kimseye inandırıcı gelmiyor
ewren bab bizi disco ya götür
Arkadaşlar o var bu var die tavır koymanız hoş degil herkes yaptıgının cezasını cekmiştir yine aynı şeyler olursa yine aynı sonuclar karsılasırlar ve delete edilir yada ban atılır server konusu ise server 1 yıldan uzun süre acık kalacaktır bu konuda kesindir zamanla bunu göreceksiniz Client konusu ise bu aksam full client siteye eklenecektir
mu-istanbul@hotmail.com msn adresinden bilgileri alabilirsiniz buraya sürekli bakamıyorum
aynı hata bendede oldu
quote:
Orjinalden alıntı: EfenDi26
abi ben clienti indirdim pacthi içine attım ama bölebi hata verdi...
Full orjinal Client Ubload ediyorum suanda Bittiği anda linkleri siteye ve buraya ekleyecegim