Şimdi Ara

###Mu-İstanbul Online[Dedicated] Tek Başlık Burası###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server Bilgilerini Güncel haberleri burdan takip edebilirsiniz artık Sunucumuz 1 yıl boyunca kapanmayacaktır aksilikler dışında sunucu Bilgileri aşağıdadır Herkese iyi eğlenceler

NOT
    oyun Serverimiz 999 reset atılana kadar devam edecektir kapanma gibi bir olay söz konusu değildir şuan itibariyle serverimize yeni katılan arkadaşlar için exp oranımız %100 artmıştır ewil ve twister scroll lar ve görevler konmuştur shoplara yeni katılan arkaşlar %100 kasmak ve item gibi yardımlar oyundaki arkadaşlar tarafından yapılmaktadır.

Exp 1000x
    Drop Rate 50%
    Version 1.03N+Season 2
    Reset lvl 400
    Reset point 300
    Reset 50kk

Fullclient :

1:http://****.com/files/30931008/Mu-istanbul.part1.rar
    2-http://****.com/files/30979227/Mu-istanbul.part2.rar
    3-http://****.com/files/30982156/Mu-istanbul.part3.rar

***** olan yere rapid-share YAZINIZ

pach :http://rapidshare.com/files/28457769/istanbulpatch.rar

http://mu-istanbul.servegame.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu-istanbul -- 30 Mayıs 2007; 16:44:44 >

• oley server açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HacıMuro_

oley server açılıyor
    tmm da exp neden bu kadar düsük bildiginiz gibi türkiyede exp ne kadar yüksek olursa oynayanda cok oluyo bence biraz daha yükseltseniz daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bold_Mg

tmm da exp neden bu kadar düsük bildiginiz gibi türkiyede exp ne kadar yüksek olursa oynayanda cok oluyo bence biraz daha yükseltseniz daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    dedicated server için gayet güzel bir exp rate. sonuçta min. 1 yıllık bir server olucak ki 250ex ile en az 100 res kasılır 1 ayda.. daha da düşsün bence adam gibi adamlar Mu ya gönül veren gerçek oyuncular oynasın..

10milyon exp ile çoluk çombalak dolmasın güzelim dedicated server'a =) bkz: yabancı bi çok dedicated privite server lara. max 1000 ex tir o da tek tük. geneli 250-350 arası.

edit : siteyi bi düzeltseniz ii olur bence. 2 - 3 ufak açıkta var. kötü niyetli zibidiler boş durmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 16 Mart 2007; 19:44:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: home_sweet_chaos

dedicated server için gayet güzel bir exp rate. sonuçta min. 1 yıllık bir server olucak ki 250ex ile en az 100 res kasılır 1 ayda.. daha da düşsün bence adam gibi adamlar Mu ya gönül veren gerçek oyuncular oynasın..

10milyon exp ile çoluk çombalak dolmasın güzelim dedicated server'a =) bkz: yabancı bi çok dedicated privite server lara. max 1000 ex tir o da tek tük. geneli 250-350 arası.

edit : siteyi bi düzeltseniz ii olur bence. 2 - 3 ufak açıkta var. kötü niyetli zibidiler boş durmayabilir.

Alıntıları Göster
    Server ayarları exp drop falan gayet güzel 1 yıl boyunca iyi eğlenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: mu-istanbul

Server ayarları exp drop falan gayet güzel 1 yıl boyunca iyi eğlenceler

Alıntıları Göster
    yaa exp nin artma şansı yokmu gerçekten çok düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRa_EaGLe

yaa exp nin artma şansı yokmu gerçekten çok düşük

Alıntıları Göster
    Server özellikleri değişmeyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu-istanbul -- 17 Mart 2007; 12:58:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Server özellikleri değişmeyecektir

Alıntıları Göster
    Bu Oyunda hala Maçkalımı ne böle biri varmı ??* eger varsa ben derim ki gitmeyin adam oranın adminiydi bu serverde kufur bayagılık ne varsa hepsi serbest yada gidin sizede sövsünler ben baska bisi demiyorum MagicLord vardı GM mackalı denen sahıs adama demedigini bırakmadı ve bence iide GMlik yapıyordu hakkını yediniz adamın hakkını genede basarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _THe_SCoRPioN_KiNG_

Bu Oyunda hala Maçkalımı ne böle biri varmı ??* eger varsa ben derim ki gitmeyin adam oranın adminiydi bu serverde kufur bayagılık ne varsa hepsi serbest yada gidin sizede sövsünler ben baska bisi demiyorum MagicLord vardı GM mackalı denen sahıs adama demedigini bırakmadı ve bence iide GMlik yapıyordu hakkını yediniz adamın hakkını genede basarılar

Alıntıları Göster
    Server iNe Diye Geriye aLdiniz Beaaaa 13 LvL Dusmusuz

• quote:

Orijinalden alıntı: _THe_SCoRPioN_KiNG_

Alıntıları Göster
    Arkadaşım Maçkalı bu serverin maddi olanağını sağlıyordu MagicLord da manevi desteğini sağlıyordu ama ne oldu ne bitti bir birlerine girdiler :-) şuan 2 side yok ikisine teşekürler ne diyelim hayat bu herşey olabiliyor
    Mackalının yaptıgını onaylamıyoruz onaylasak suan server de devam ediyordu ama değil
    quote:

Orjinalden alıntı: _THe_SCoRPioN_KiNG_

• quote:

Orijinalden alıntı: KartaliZMa34

Alıntıları Göster
    Bug oluşmuştu o yuzden haksızlık olmasın diye geri aldık sen 13 lvl den bahsediyorsun bazıları 1 resden 8 res e cıkmıslardı tekrar eski haline aldık
    quote:

Orjinalden alıntı: KartaliZMa34

• quote:

Bug oluşmuştu o yuzden haksızlık olmasın diye geri aldık sen 13 lvl den bahsediyorsun bazıları 1 resden 8 res e cıkmıslardı tekrar eski haline aldık
    quote:

Orjinalden alıntı: KartaliZMa34

Alıntıları Göster
    Başlıkmı Değişti :-) Sunucu düzene bindi buraya bakamaz oldum :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

Başlıkmı Değişti :-) Sunucu düzene bindi buraya bakamaz oldum :-)

Alıntıları Göster
    Server Bence Coq iiyii Turklerın adını Duyurabilcek Bir Server Biraz Daha ilgi Gormesi Gerektigini Dusunuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaLNıZLoRD -- 24 Mart 2007; 20:56:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaLNıZLoRD

Server Bence Coq iiyii Turklerın adını Duyurabilcek Bir Server Biraz Daha ilgi Gormesi Gerektigini Dusunuyorum..

Alıntıları Göster
    BENCE EXP COK DUSUK SOLE BASLARDA 2000 FALAN OLSSA SONRA KADEME KADEME DUSSE DAHA II OLUR BU ARALAR GENELDE FAN ARIOLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herriy -- 25 Mart 2007; 0:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herriy

BENCE EXP COK DUSUK SOLE BASLARDA 2000 FALAN OLSSA SONRA KADEME KADEME DUSSE DAHA II OLUR BU ARALAR GENELDE FAN ARIOLAR

Alıntıları Göster
    Bu Genel Anlayistan Dolayi Olmasin Server Zor olunca Kalici Diye Dusunuyolar Kolay olunca 2 Günlük die dusunuyolar ... Benim Gorusum Bu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaLNıZLoRD

Bu Genel Anlayistan Dolayi Olmasin Server Zor olunca Kalici Diye Dusunuyolar Kolay olunca 2 Günlük die dusunuyolar ... Benim Gorusum Bu!

Alıntıları Göster
    Genel Anlayış değil Arkadaşlar exp çok yüksek olunca gir çık res at gir çık biz muhabbet olsun party olsun güzel hoş sohbetler olsun diye böyle yaptık okadarda abartılacak kadar zor degil zaten 3-5 res sonra kolaylaşıyor :-)
  • quote:

Genel Anlayış değil Arkadaşlar exp çok yüksek olunca gir çık res at gir çık biz muhabbet olsun party olsun güzel hoş sohbetler olsun diye böyle yaptık okadarda abartılacak kadar zor degil zaten 3-5 res sonra kolaylaşıyor :-)

Alıntıları Göster
    arkadaslar tavsiye etmem ben bu serverı bence diyorum kendi acımdan söylüyorum Magic_Lord a büyük haksızlık yapıldı o mackalı hala bence server admini vede serverın dediacted oldguna inanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: >DarkSM<

arkadaslar tavsiye etmem ben bu serverı bence diyorum kendi acımdan söylüyorum Magic_Lord a büyük haksızlık yapıldı o mackalı hala bence server admini vede serverın dediacted oldguna inanmıyorum..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: >DarkSM<

Gecmise Mazi....

• quote:

Orijinalden alıntı: >DarkSM<

Alıntıları Göster
    Tavsiyet edip ve ya etmeye bilirsin ama güzel server yaşananlar mazide kalmıştır. mackalı karekterine delete atıldı ve oda yeni hesapla alıp yeni baştan kastıgını biliyorum ve şimdiye kadar server de yanlış yapan biri olmadı die biliyorum nerdeyse 24 saat online sayılırım ama server dediacted kesinlikle webteyiz e orabilirsin :-) merakını gidermiş olursun ben sordum sende sor merakın gitsin Magiclord bizim herşeyimiz tatsızlıklar yaşanmış olsada insanlar konuşa konuşa anlaşıyor bazı şeyleri abartmaya gerek yok
    bu serverin de avukatı degilim bildigim şeyleri paylaşmak istedim hepsi bu iyi eğleneceler
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0ZKURT -- 26 Mart 2007; 9:13:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

Tavsiyet edip ve ya etmeye bilirsin ama güzel server yaşananlar mazide kalmıştır. mackalı karekterine delete atıldı ve oda yeni hesapla alıp yeni baştan kastıgını biliyorum ve şimdiye kadar server de yanlış yapan biri olmadı die biliyorum nerdeyse 24 saat online sayılırım ama server dediacted kesinlikle webteyiz e orabilirsin :-) merakını gidermiş olursun ben sordum sende sor merakın gitsin Magiclord bizim herşeyimiz tatsızlıklar yaşanmış olsada insanlar konuşa konuşa anlaşıyor bazı şeyleri abartmaya gerek yok
    bu serverin de avukatı degilim bildigim şeyleri paylaşmak istedim hepsi bu iyi eğleneceler
    quote:

Alıntıları Göster
    Duyuru
    exp 350 Olmuştur iyi kasmalar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.