Şimdi Ara

###Mu-İstanbul Online[Dedicated] Tek Başlık Burası### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaşayan varmı server kalabalıklaşmış iyice :-)
  • muistanbul adminine; bence server 1000x yada 1500x olmalı 75 drop olmalı ve pointler kalıcı olmalı

böyle olursa online sayısı artar herkes pointlerin kalmasını istiyo yada 1000 point falan gelsin
  • Selam Arkadaşlar

oyun Serverimiz 999 reset atılana kadar devam edecektir kapanma gibi bir olay söz konusu değildir 999 resetten sonra resetlenebilir veya aynı şekliyle devam edebilir.
    Şuan itibariyle serverimize yeni katılan veya katılacak olan arkadaşlar için exp oranımız %100 artmıştır ewil ve twister scroll lar ve görevler konmuştur shoplara yeni katılan arkaşlar %100 kasmak ve item gibi yardımlar oyundaki arkadaşlar tarafından yapılmaktadır.
  • Arkadaşlar Ben Uğraştım Ama Olmadı Razı Edemdim.Bu Özelliklerdede Player Yoqqen Servera Yararlı Olmayacağımı Düşündüm.ßen Dedim Resleyelim 1500x Yapalım 75 Drop Yapalım Esqi Playerlerden Emekleri Vardı Dedim 20 Res Ustune 10K Point Verelim.1.03N VERSION TURK SERVERINA BIRAZCIK Fun Server AÇısı Verip Eglenceli Yapalım Olmadı uyuşmadı.Yararlı oLamıcagımı Dusundum.Benim için Oyuna Gelen Bir Kaç Arkadasa Tesekkurler.

SAYGILAR.
  • Okullar kapanınca resetlenecek diye duydum doğrumudur acaba
  • şuan öyle bir durum yok aynen devam farklı bir durum olursa buraya yazarım boz

• ######Fun Mu######

Exp=9999x
    Drop=80%
    Version=1.3N
    ResetLevel=400 (pointler kalici ve otomatik reset)
    ResetParasi=100m

Sitesi

http://funmu.no-ip.biz:7070

Baska soze gerek yok eglenmek istiyorsaniz gelin ve eglenin...
  • Üye OlamıyorumBu Hatayı Veriyor Devamlı===>Personal ID Code Is Invalid (12 Numeric Characters)+Arşiv Hatalı Diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsis -- 4 Haziran 2007; 23:50:48 >

• 111111111111
    bu sekilde yaz uye olursun :-)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.