Şimdi Ara

Mu Online Bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MuOnline'yi bırakıyorum sizlerin umrunda olmayabilir ama acı,tatlı çok günüm geçti burada sizlere veda etmek istedim belik MuX gelince dönerim...Eski Nickim bu arada /*TayLand*/.

• neden bıraktınki birader yeni serverler gelmee baslio TMg team season 5 le geri donuo mu online TR baslio bırakma bence
  • Bende bırakmıstım ama bu MU farklı bişey aradan 1,5-2 sene geçti yine buralardayım ^_^
  • Ne oLur gitme,ufak tefek şeyLere kızıp gitme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques. -- 27 Ağustos 2009; 10:40:33 >
  • Sen Mu'yu Bıraksanda Mu Seni Bırakmayacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

Ne oLur gitme,ufak tefek şeyLere kızıp gitme

Espri yaptığını zannediyor herhalde arkadaş
    Biraz da sizin gibi çocuksu hareketleri olanlardan,Trade atmadım diye küfür edenler Party'den çıkardım diye mekanını söyle diyenler yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: JamaeCa

quote:

Biraz da sizin gibi çocuksu hareketleri olanlardan,Trade atmadım diye küfür edenler Party'den çıkardım diye mekanını söyle diyenler yüzünden

Sanırım Şarkı sözüydü O ? x)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MucX ZaTen var Mu-turkiye Dogukan giL kasiyor
  • quote:

Serdar ortaç noLur gitme şarkıdır onaylandı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastman

MucX ZaTen var Mu-turkiye Dogukan giL kasiyor

Mucx un ismi gökhan olması lazım Nice mu lar kastık onunla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastman

MucX ZaTen var Mu-turkiye Dogukan giL kasiyor
  • quote:

quote:

Ben sana iyi niyetLe bizi kendinden mahrum etmemen adına birşeyLer yapıyorum ama senin söyLediğin şeyLere bak

DipNot:Keşke öyLe bir güzeLLik yapsanda bu bölüme birdaha uğramasan

• quote:

quote:

quote:

Ben sana iyi niyetLe bizi kendinden mahrum etmemen adına birşeyLer yapıyorum ama senin söyLediğin şeyLere bak

DipNot:Keşke öyLe bir güzeLLik yapsanda bu bölüme birdaha uğramasan

Keşke.

• @ JamaeCa

Bak bak bak velete bak yazı yazmayıda öğrenmiş benim posta ihtiyacım yok senin var demekki saçma saçma konu açıp dengesiz dengesiz msj atıyorsun gülüm mülüm ne ayak ?Sen gaymısın ?Sonradanmı gaydılar yoksa sana.Ordan öyle ötmek kolay bide yanımda öyle ötsen o zaman adam derdim sana ama şimdilik böyle bi görüntün yok hadi sen hırla ben bi ara atarım cevap.
  • quote:

quote:

yani sen muyu brakiosn die smdi konumu actn yani bukadarmı düstü burası ya bizene bizmi dedk sana gel foruma gel muya basla die de reklam seklnde brakiorm diosn bırakrsan brak bize ne töbe töbe bu aralarda bu moda ben bırakiorm bırakrsan bırak çokta .... alla alla ne antika adamlar war su dünyada oynamaları bi dert konu acmaları bi dert konusmaları bi dert uzayın ya pff...

• En iyisi Bırakmak Yoksa Adamın Kafasını Yiyo Lanet Şey
  • Ben Bıraktım Öneririm
  • quote:

yani sen muyu brakiosn die smdi konumu actn yani bukadarmı düstü burası ya bizene bizmi dedk sana gel foruma gel muya basla die de reklam seklnde brakiorm diosn bırakrsan brak bize ne töbe töbe bu aralarda bu moda ben bırakiorm bırakrsan bırak çokta .... alla alla ne antika adamlar war su dünyada oynamaları bi dert konu acmaları bi dert konusmaları bi dert uzayın ya pff...

Tamamen hakLısın!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dony_LarK -- 9 Eylül 2009; 0:58:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.