Exp 5000 Drop 40 Max Stats 65.000 Server 1 pvp Server 2 no-pvp Server 3 Vip
Server Özellikleri şu şekilde; Server başlangıçta 6.000 point ve 500.000.000 zen veriyor. Her lvl da normalde 5 veya 7 point alinirken bu serverda lvl başına 1 point veriyor 400 lvl 400 point. Reset başına point yoktur. Pc point sistemi vardır ve pc point ile bütün char. her seti vardir fakat setlerde şu özellikler bulunmaktadır;
Set +0 Luck Additional Defense +4 Increase max life +4 Increase max mana +4 Damage Decrease +4
Sadece Rage nin setlerini göremedim diger char. butun setleri bulunmaktadır. Pc point ile 3 nesil Kanatlar alınabılır fakat hıcbır ozellıgı yok Pc point ile +5 kundun - seed - jewel (Bless+Soul) - Pot ve daha bakamadıgım seylerde bulunmaktadır.
Uzun Süreli Bir oyun olabılır kasmak isteyenler için 65.000 stats tamamlamak kolay degil lvl basına 1 point geldigi düşünerek ve şuda var arkadaslar exp 5000 oldugu ıcın kolay olacagını dusunmeyın spot konusunda maplarda kolay kolay toplu spot bulunmuyor hatta toplu spot yok arenada spot var genel olarak ama yaratık sayısı pek fazla degıl ve dagınık şekilde.Reset atması 40-50 dk arası kalabalık bir server onlıne göstergesi sitede ekli degil varsada belki ben görmedim fakat server 1 pvp full server 2 no-pvp sınıra dayanmış şekılde...
Ben bi ara oynadım ama hiç sarmadı çünkü MG açmıştım bütün charların PcPoint Shopları var MG bulamadım ve normalde 1 Rune Blade takılır bu serverda 2 elinede takabiliyosun. Başlangıçta 6k point veriyor bana çok dandik geldi ama üzün ömürlü server bayadan beri açık bildiğim kadarıyla.