Şimdi Ara

Mu Online oynuyan kaç kişi kaldı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aktif oynayan kaç Mu Online oyuncusu kaldı görelim bakalım :) Eskiden say say bitmezdi şimdi kaç kişiyiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekertek85 -- 9 Şubat 2013; 13:16:07 >

• Söyle söylemek istiyorum donanimda toplasan 50 tane vardir oynayan su anda toplasan 20 si buraya bakiyordur diger serverlari bakarsan 500 ustu oyuncu bulunmaktadir turkiyede muonline oynayan bunlari toplayamazsin bir araya ancak facebook saglam biir grup gerek örnek bizim grupda 40 kisi var oynayan bunun 30 surekli belli bir serverda oynar oynariz
  • Konu başlığı anlatım bozukluğunda devrim yaratmış adeta Yok hocam MuOnline öldü öldü cenazesini bile kıldık. Anılarda artık MuO
  • Oynayan çokta herkes kafasına göre takılıyor. Arada forumdan acilan serverlara maksat muhabbet olsun diye giriyorum zaten onlarda muhabbetine aciyorlar :D ben sıkılmadan onlar kapiyorlar :P en güzeli yabancı serverlar hiç yoktan biraz geç kapaniyor yada kapanmiyor :P ama hiç yoktan bizim serverlarımızdaki muhabbet baydı artık o hack bu hack :D bu konuşmayı duymamak icin sırf tr serverlarında oynamam :D ama tabi ihmal de etmem doz aşımı yapmadan almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazMu

Söyle söylemek istiyorum donanimda toplasan 50 tane vardir oynayan su anda toplasan 20 si buraya bakiyordur diger serverlari bakarsan 500 ustu oyuncu bulunmaktadir turkiyede muonline oynayan bunlari toplayamazsin bir araya ancak facebook saglam biir grup gerek örnek bizim grupda 40 kisi var oynayan bunun 30 surekli belli bir serverda oynar oynariz

Ben o kadar sayıya ulaşabileceğini hiç sanmıyorum ya
  • Ben varım, bi hort yapalım ^^
  • www.DragonMu.Biz
    www.DragonMu.Biz

Servera Bekleriz Buradayız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar. Mu Online'ı sadece duymuşluğum var. Şimdiye kadar hiç oynamadım. Koyu bir Silkroad Online hayranıyım. Bizim oyunda her şey paraya dayalı oldu. Bu sebeple inanılmaz sayıda oyuncu kaybetti. Private server'lar da çoğalınca iyice bitti. Mu Online'na ne oldu? Bu efsanevi oyunların bu halde olmaları gerçekten çok üzücü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 sene önce oynardım süper oyundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Merhaba arkadaşlar. Mu Online'ı sadece duymuşluğum var. Şimdiye kadar hiç oynamadım. Koyu bir Silkroad Online hayranıyım. Bizim oyunda her şey paraya dayalı oldu. Bu sebeple inanılmaz sayıda oyuncu kaybetti. Private server'lar da çoğalınca iyice bitti. Mu Online'na ne oldu? Bu efsanevi oyunların bu halde olmaları gerçekten çok üzücü...

Mu online da paralıya döndü. Orjinal serverda da kassan para harcarsın PvP de kassanda. Orjinalda kasarsan seal gibi exp arttıcı itemlara para harcarsın PvP de donatelere harcarsın. Eskiden 2-3 optionlu exc item bulduğumuzda ağzımız kulaklarımıza varırdı. Şimdi donatelerimizden dolayı yere düşen exc itemin optionlarına bile bakmaya tenezzül etmez olduk anlayacağın Mu Online eski MuOnline değil
  • Knight Online, Silkroad Online, Mu Online falan, hepsi bitme noktasında. Daha fazla para kazanma hırsı yüzünden oluyor bunların hepsi. Ama kazdıkları kuyuya kendileri düşüyorlar. Ben son 2 aydır tekrar Sikroad Online oynuyorum. Ayda 25-30 TL falan harcıyorum en fazla. Çocukluğum, gençliğim bu oyun ile geçti. O'nu bu halde görmek çok üzüyor beni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 11 Haziran 2013; 9:38:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaybe ilk oynadığımız online oyundu şimdi yüzüne bakmıyoz
  • Flare Mu gibi bi server bulsak ...
  • http://muroyal.zapto.org/index.php?page_id=rankings
    arkadaslar güzel server yeni acildi bakmanızı tavsiye ederim
  • Mu Online Oynayan Hayla Çok Turk var Ama Yabanci Serverlerde Eğer Toplamaya kalksak 500 felan değil 3-4 kati cikar bence :) sadece buraya takilmiyor millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan4121

http://muroyal.zapto.org/index.php?page_id=rankings
    arkadaslar güzel server yeni acildi bakmanızı tavsiye ederim

aynen indirdik bakicaz.
  • muroyali indirdim ancak oyunda mı sorun var bnm pc de mi anlamadim sizde oyun aciliyor mu ?
  • omerbaba11 O kullanıcısına yanıt
    MuRoyal i beğendiniz mi ?? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.