Şimdi Ara

MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
148.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LveL

Sabro
    n kardes hep seni benimsiyorum GüzEL konular açiyoRsun

sağol
  • sabron acar
  • al işte sabron açar diyo 1 hafta olmuş üye olalı sabronu nerden tanıyo bırak ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [tATu] -- 31 Ocak 2008; 13:41:43 >
  • Selam GlobalMU yu indirdim yükledim sitede
    Minimum sistem gereksinimleri
    32 MB Ram
    8 MB Ekran Kartı
    Pentium II - 300 mhz CPU

önerilen sistem gereksinimlerinde
    64 MB Ram
    16 MB Ekran Kartı
    Pentium III - 500 mhz CPU
    yazıyodu

benim sistem şöle
    128 MB Ram
    64 MB Ekran Kartı
    Pentium IV - 1,30 Ghz CPU
    HDD 74,5 GB
    Boş Alan 41,9 GB
    Anakart modeli U 601 BS

Sorun: Login ekranında sürekli olarak dc yiyorum Bir kere window mode'de girebildim oyuna ve 7 level oldum:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedsa29 -- 1 Şubat 2008; 9:30:52 >
  • sanane tanımıyorum amam konu acmasından belli nasıl bir insan oldugu tmm sanada yazı yazmak dusmez sn suan yazı yazdın sn post kasmadınmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: colaturka07

Selam GlobalMU yu indirdim yükledim sitede
    32 MB Ram
    8 MB Ekran Kartı
    Pentium II - 300 mhz CPU
    64 MB Ram
    16 MB Ekran Kartı
    yazıyodu benim sistem şöle
    128 MB Ram
    64 MB Ekran Kartı
    Bu bilgilerden sonra sorunumu anlatıyım masaüstündeki kısayola tıklıyorum Launger'i açıyo Connect'e tıklıyorum Güvenlik yüklemesini yapıyo ve açıyo bi yükleme sayfası daha çıkıyo onun dolmasını bekliyorum doluyo oyun kapanıyo simgeler başlat menüsü felan büyüyo düzeltip tekrar deniyorum gene aynı sorun bi yardım etseniz! Ekran kartı güncellemesi gerekiyosa cahilliğime vurun ekran kartı markamıda bilmiyorum:D Nasıl öğrenebilirim bilgisayar toplama!
    İlk kez sistem gereksinimleri bu kadar az ve resimleri bu kadar güzel bir online oyun gördüm! Benim bilgisayar Knight'ide çalıştırdı bi sene felan oynadım ama feci takılıyo inanılmaz kasıyodu bende burakmak zorunda kalmıştım!
    Bir yardım edin bu oyunu oynamak istiyorum

Cevap verenede vermiyenede teşekkürler gerçi kimse cevap vermedi ama önmli diil login ekranına kadar zor bela geldim ama login ekranında dc yiyorum nedir çözümü!

• yardım pls
    windosws vista'ya mu server nasıl kurcam? xp de kurdum
    SQL server 2000 odbc hatası verio
  • quote:

Orjinalden alıntı: colaturka07

Selam GlobalMU yu indirdim yükledim sitede
    32 MB Ram
    8 MB Ekran Kartı
    Pentium II - 300 mhz CPU

64 MB Ram
    16 MB Ekran Kartı
    yazıyodu

benim sistem şöle
    128 MB Ram
    64 MB Ekran Kartı
    HDD 74,5 GB
    Boş Alan 41,9 GB
    Anakart modeli U 601 BS

Sorun: Login ekranında sürekli olarak dc yiyorum Bir kere window mode'de girebildim oyuna ve 7 level oldum:D

Sorunumu güncelledim
    Yardım ederseniz çok makbule geçicek!
    Birde HDD'deki boş alan ile ram'i arttırma programı arıyorum yalnız pro bilgisayara zarar vermicek katarsam 1GB felan katarım öyle bişi ayarlayalım;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedsa29 -- 1 Şubat 2008; 9:38:24 >

• KARDESLER BEN ESKİEN KNİGHT BAIĞIMLSIYDIM ŞİMDİ MU BAĞIMLISI OLMAYA KARAR VERDİM GÜZEL Bİ OYUNMU DC FİLAN VARMI OYUNDA HİÇ TÜRK VARMI ACEP MERAK EDİORUM ÖNERİRMİSİNİZ?

BİDE PARTY SİSTENİ CLAN SİSTEMİ FİLAN VARMI ACABA?
  • http://mu-team.sytes.net/

Serveri ŞİDDETLE Tavsiye EDERİM SÜPER
    97D
    EXP: 500

ADMİNLER VE GM LER : SÜPER

PREMİUM SATİSİ FİLAN DA VAR ACAR SERVER
  • Sabron Su Konuya Tesekkur Etmek İcin Uye Oldum Diyebilirim Super Bi Calisma Gercekten Ellerine Saglık
  • Sağol arkadaşım
  • Güzel anlatmişssin.Eline sağlık
  • kaplan nasıl yapılıo geçenlerde bi adamı kaplanın üstünde gördüm benim serverda . bide pet nasıl kullanılır bilen varmı bu arada süpersin sabron
  • Sağolun ayreten

Kaplan yapımı

Yazının içinde "Pet Yapımı" Bölümünde anlattım
  • Saol SabroN
  • teşekkür ederim
  • oyunda blade knight ın kullanabileceği en güçlü ve en iyi silah hangisi?nerede bulurum? resminide verirseniz sevinirim
  • soul ve bless 10luk 20lik 30luk nasıl yapılıo anlatırmısınız en ince ayrıntısına kadar adamın birinde gördüm 30 tane bless 1 tane gibi
  • oyunda bk nin kullanabilecegi en iyi silah bone blade dir ama cift kullanirsan yani 2 elinde de olmasi gerekir.tek kullanip kalkanda alabilirsin yani...ondan sorakie en gujlu silah daybreak tir...ama kasanda cift yer kapladigi icin..sdc onu kullanabilrsin...kalkan ws takamassin.anliyacagin cift bone blade en iyisi.tipi de zten gordgugnde anlarsin usturaya benzer...daybreak ise ic tarafi tirtiklidir..
    bless mix lemeye gelinje sanirim lahap di ole birseydi adamin adi ona gidiyorsun istedigin kombinasyonu yapabliosun ins yardimci olabilmisimdir
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.