Şimdi Ara

MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
148.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SabroN eLine sagLık güseL emek koLay geLsin...
  • Saol SABRON
  • tek cvp mukemmel
  • teşekkürler güzel bilgiler..
  • hiç bişi anlamadım oyuna yeni başlıyorum yardım plz
  • quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

hiç bişi anlamadım oyuna yeni başlıyorum yardım plz

sana belediye yardim etsin

• vay be harika bişe bu sağol oyunun gerçek yüzünü gördüm sayılır artık oyuna geçebilirim
  • yaw bu oyun 366mb mi :) oleyse indiRcem hemen :D da :/ registere basıp bakınca pre almaynca cok eksik kalıyor yaw :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 8 Kasım 2007; 20:13:41 >
  • Sabron dikkat ettimde herkese bişeyler konusunda yazıyorsun.Ya şu 3. nesil kanat yapımını da bi yazsan açıklamalı olarak.Herkes ya adminden ya da vendorlardan alıyor ama yapımını bile yok.Biri aydınlatabilirse beni sevinirim.Bu arada ellerine sağlık sabron iyi açıklamışsın.Aynısını 3. nesil kanat yapımında da bekliyorum
  • eLine saqLIq SabroN..! Az Gunumuz GecmedI
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

hiç bişi anlamadım oyuna yeni başlıyorum yardım plz

sana belediye yardim etsin

Öle deme yaf yazık çocuğa ona hiç yardım eden olmadı ki

MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.-

• quote:

Orjinalden alıntı: exitus66

ya arkadaşlar oyunu açtım üyeliğide açtım ama bi türlü karakter ismini giremedim kafayı yiyecem ya bi yardım edin karekter imini girerken bi şeymi yapmamız gerkiyo olmuyo ne denediysem olmuyo

aynı sorun bendede vardı. oyunun sitesine girdim sonra foruma falan buldum bi yol.ama bi sansızlık varki cogu nickler kullaniliyodu :) 4. denememde anca acabildim char. neyse örnek olarak karakter nickini acmayı göstermişler.. aşşagıda kendileri

For example:

"exampleman" = wrong

"ExAmPlEmAn" = wrong

"Ex@mpl3m@n" = wrong

"Example man" = wrong

"Example-man" = wrong

"Exampleman" = correct

anlaşılacagı üzere:
    1- hepsi kücük harf olmayacak
    2- büyük kücük harf olmayacak
    3- sayı vs olmayacak.
    4- ayrı yazılmayacak.
    5 sadece ve sadece Baş harf büyük olucak.. gerisi normal

• nice emege saygı
  • BEYLER BİR KAÇ GÜNDÜR ONLİNE OYUNLARLA İLGİLİ FORUMLARI GEZİYORUM. NERDEYSE BÜTÜN FORUMLARDA BENİM ANLATIMLARIMDAN YARARLANILMIŞ AMA HİÇ BİRİNDE İSMİM BİLE YOK , LÜTFEN EMEK HIRSIZLIĞI YAPMAYINIZ.

İLLAKİ ALINTI YAPCAKSANIZ YAPTIĞINIZ YAZININ ALTINA KİMDEN ALINTI OLDUĞUNU YAZINIZ , BU SADİCE BENİM KONUM İÇİN DEĞİL BÜTÜN SANAL ALEM İÇİN GEÇERLİDİR. YAPTIĞINIZ ŞEY BİR NEVİ HIRSIZLIKTIR.

BAŞKALARININ EMEKLERİNE LÜTFEN SAYGI GÖSTERİN
  • Sabron Sen Hala Turkiyede Emege Saygi Gosterildigini Dusunuyormusun.Bana Artik Bu Kelime Cok sacma Geliyor.Belkide Unuttugumdandir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Sabron Sen Hala Turkiyede Emege Saygi Gosterildigini Dusunuyormusun.Bana Artik Bu Kelime Cok sacma Geliyor.Belkide Unuttugumdandir.

Düşünmüyorum. Ama düşünmelerini cok istiyorum. Yav yazıyorsunuz bari Altına SabroN yazın bide yazdıkları yazılarla kendi yazılarıymış gibi hatta bir şeye tanık oldum. Abuzer diye nick alıp ne güzel yazmışsınız bravo dedim . Adam 5 günde yazdım sağol diyor. Yani Bu yorumdan sonra Yönetime mesaj cektim. sildirdim konuları
    adam benim konuları alıp sitelerine ekleyerek Admin Mod oluyor.
    Tek isteğim Çalışmaların kime ait oldugunu alt tarafa Font boyutunu 5 felan yapıp yazmanız. Xobi Haklısın ne diyim Napcağımı şaşırdım Azıcık emek bilseler , türkiyede neler yapılcak ama herkes bu emek hırsızlığından kıymet bilmemekten şikayetci Biz ne kadar yazsakta bir işe yaramıyor. O kadar basitki herşey Ctrl + c - Ctrl +v

• Yazık;

Yazıkki Bu Konuma Gelmemizin Tek Temsilcisi Türk İnsanlari.Aci Verici Yanı Budur Bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Yazık;

Yazıkki Bu Konuma Gelmemizin Tek Temsilcisi Türk İnsanlari.Aci Verici Yanı Budur Bence.

valla bazı konular vardır artık yorum yapılmaz hale gelir bu konuda öyle bi hâl aldıki artık yapılcak yorumlar Boş Yapılcak cevaplar ise aldırılmaz hale geldi ... Türk insanının böyle bir şey yapması ise gerçekten çok acı , hadi bi israilli yapsa Neyse , Hadi bi Amerika lı yapsa neyse ama Müslüman bir ülkenin insanları Yani Bu müslümanlığın temelinde yok
  • oyun beleş mi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.