Şimdi Ara

MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
148.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arklar bende üye olamadım ya sabahtan akşama kadar çalışıyorum olmuyor
  • Ya şimdi oynayanlara laf atmak için söylemiyorum ama ben oynadım bu oyunu 14 lvl 2 tane çar kastım wiz ve darkbla. bu oyn 5 para etmez daha dogrusu serverdanmı bilmiorm ama ne haritası var ne adam akıllı skill var ne konusma ortamı var grafikler 1600x olsa gzl gözükür bnce ama yükselmio galiba 800x den ben sevmedim kısacası 366mb a değmedi herkesin zevki farklı tabi ama bnm gibi cabal gibi dehşet skilli oyun oynayanlar MU oynayamaz bunu söylim sadece boşuna indirmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior861

arkadaşlar darklord olmak için ne yamam gerekir

Sm,Bk veya Elf Charından Herhangi Birinin Bazı Serverlarda 220 Veya 250 lvl Yaparsan Acılcaktır:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowElves

Sabron yazının başına oyunun sitesini eklesen nerden indircez nasıl üyelik alınır falan filan işte

www.globalmuonline.com
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 15 Mayıs 2008; 14:03:11 >
  • :D
  • Genelde mg ve dl 220 de acilir ama bazi serverlarda mg 220 de dl 250 de acilir ama mg ayni.

Season 3 de bilmiyorum ama.
  • sabron cok saol guzel bi calısma olmus
  • www.genchackerlar.com/forum

mu hakkında yardım destek
  • burası site tanıtma yeri deil lutfen postunu deistir
  • Sabron Tekrar t$k... karde$
  • YA YARDIM EDİN YAFF BN OYUNU İNDİRDİM ID Mİ VE PAROLAMI FLNDA YASDIM KARAKTER OLUSTURURKEN Bİ ID DAHA İSTİO ORAYA NE YASAM OLMUO YARDIM EDİNNNNN
  • mu online paralımı
  • deel yani bn ölyle biliyorumm
  • Helal Yeni Player lara Mu yu Sen Ögrettin!

-------------------------------------------------------------------------------------------
    By_CeLLaT
    ------------------------------------------------------------------------------------------
  • zorbey senin isim rıdvan mıydı
  • ya arkadaşlar oyunu açtım üyeliğide açtım ama bi türlü karakter ismini giremedim kafayı yiyecem ya bi yardım edin karekter imini girerken bi şeymi yapmamız gerkiyo olmuyo ne denediysem olmuyo
  • cok saol sabron
  • Mu-Master Teama Forumda Actiklari konular İcin Tesekkürler Saygilar!!
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.