700 energy var benim adamda hiç bir skill çalışmıyor of of
HANGİ SERVER DESİN SERVERDE Bİ SORUN VARDIR VE Bİ MAUSENİN SAGINA TIKLA DENE OLMASSA SERVER DEĞİŞTİR YA CLİENTİ DEGİŞTİR
bu yüzden karakter açamıyom çözümü nedir
Çözümü Farklı Nick Kullanmak.
hertürlü nick kullandım dsdsf bunu bile
Gurays
Yaz eminim olcaktır..
Globaldeysen bu ismi kullan JMnair
benim pc mu onlinin isdedigi özelliklerin 2 katina sahip ama oyuna girince sifre yazilan yere kadr gelinceye kdr canim cikiyo çok fazla bir sekilde kasiyo lütfen bunu nedenini ve nasil çöze bilecegimi yazarmisiniz ve driver indirmem gerekiyormuş bu diiverin sitesini verirmisiniz lütfen
xD devri başladı artık isimlerin sonuna xD koyuyorlar örnek arkadaşım KO'da FuxD koydu yan F**k you (f u) xD gibi globalde başladımı bilmiyorum ama char açamıyorsanız böyle şeyler deneyin
slm arkadaşlar mu onlıne lvl 105 mıdgard turk arkadaş lar bulu mıyorum ama sorunum var
ben şuan dan norıa dan dışarı gidemiyorum M tuşunu bas tıgım da şehirler kapalı gi demi yorum
kasa açıl mı yor sebep nedir bilen var mı
slm arkadaşlar mu onlıne lvl 105 mıdgard turk arkadaş lar bulu mıyorum ama sorunum var
ben şuan dan norıa dan dışarı gidemiyorum M tuşunu bas tıgım da şehirler kapalı gi demi yorum
kasa açıl mı yor sebep nedir bilen var mı
Çüzel :D
ELİNE SAGLİK ..
Süper Bir Konu Acmissin SaBRoNN TebRKLer
quote:
Orjinalden alıntı: cambaz93
benim pc mu onlinin isdedigi özelliklerin 2 katina sahip ama oyuna girince sifre yazilan yere kadr gelinceye kdr canim cikiyo çok fazla bir sekilde kasiyo lütfen bunu nedenini ve nasil çöze bilecegimi yazarmisiniz ve driver indirmem gerekiyormuş bu diiverin sitesini verirmisiniz lütfen
Anlatımda Sorunlar kısmında yer var ordan bakabilrsin.
Çok sağol rehber için...
Bir şey değil
kasa açıl mı yor sildim yükledim yine aynı sebep nedir bilen var mı
quote:
Orjinalden alıntı: eczacm
kasa açıl mı yor sildim yükledim yine aynı sebep nedir bilen var mı
/move Komutunu Dene.. /move Devias gibi gidecegin Yerin önüne /move Yaz Gidersin
Katilmisin ? Paran Varmı ?
Sabron kardes hep seni benimsiyorum GüzEL konular açiyoRsun