Şimdi Ara

MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
148.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada bir düzeltme yapayım donanım hakkında yeterli bilginiz yok sanırım ...

nvidia bir ekrankartı markasıdır herkesin ekrankartı nvidia olmayabilir şahsen benimki ati

ati olan ekrankartları içinhttp://ati.amd.com/ adresinden driver indirebilirsiniz...
  • ya tamam anladımda ben 400 lvl oldum daha lvl atlamıyo res atmam için ne yapmam lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

burada bir düzeltme yapayım donanım hakkında yeterli bilginiz yok sanırım ...

nvidia bir ekrankartı markasıdır herkesin ekrankartı nvidia olmayabilir şahsen benimki ati

ati olan ekrankartları içinhttp://ati.amd.com/ adresinden driver indirebilirsiniz...

ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: exiz

ya tamam anladımda ben 400 lvl oldum daha lvl atlamıyo res atmam için ne yapmam lazım..

oynadiğin serverin web sitesine girip Login olup.. Reset level bölümünden belli bir miktar para ile res atabilirsin..Yada Oyundan cıkıp biraz bekledikten sonra yeniden login olabilirsin.. Bunlari dene
  • arkadaslar oyunun yediği kota hakkında bir bilginiz warmı??
  • Ellerine saglık Sabron çok harika bi çalısma olmus...
  • quote:

Orjinalden alıntı: King Aragon

arkadaslar oyunun yediği kota hakkında bir bilginiz warmı??

Oyun Kota Yer Ama Çok Fazla Birşey Yemiyor Benim Bildiğim Kadarıyla
  • Sabron kardes ocagına düstüm ne olur ekle murat_tekneci@hotmail.com mu onlineden anlayan herkez eklesin lütfen sonra engelleyip silersiniz benim açtıgımda kasılıyor mavi ekran acıklamıssın ancak ben beceremedim bir yardım ne olur.
  • kanka jawel of soul nerden çıkartabilirim aradım bulamadım da.
  • Güzel Çalışma Sağol
  • Ya ben phonix lv li bi server oynuom acc adlım oyuna girdim karakter yarattım oyundn attı tekrar girmeye kalktım gene oyundan attı napıcam??? Millet oyuna girebilio ben giremiorum Lütfen yardım Et

Konu için saol UPUPUP!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr.SmiTh -- 2 Haziran 2007; 9:23:38 >
  • ya agalar ben yeni mu online başliyicisiyim ama bir türlü adama isim koyamadim yardim edin lütfen
  • ya agalar cok biliyosunuz belli bana söleyin adama isim nasil konacak lütfen yardimmmm
  • globalda isim sorunum var yeni e-mail ve acc almak işe yaramadı yardım edin lütfen...
  • isim basini büyük harfle basla yani misal

murat değilde
    Murat şeklinde olucak
  • nick imin altinda imzamda Global mu online üyelik alımı var tıkla ona
  • Ya mu da exclen nası çıkar ben zhyper oynuodum deişik bi yer vardı adını unuttum şimdi orda çıkıodu şimdi

Dauns u oynuyorum
    97d+97i ama serverla çok oynamışlar davias çimenlik stadium karlı falanda exc ulamadım bi türlü kundun harici hiç bir yerde çıkmıo
  • ya kardekler oyun manyak güzel sikil olayinida örendim meğer sikiller silahlara baliymiş be 2 gündür sikil ariyom oyun güzel
    yapanlara helal olsun birde herkeze tafsiye edilir haaaaaaaaaa
    unutmadan bu parlayan elbiseler nerden aliniyo bilen warmi ben cok aradim

MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.-

• SLM BEN BU KONUNU ALINTI YAPARAK BAŞKA Bİ SİTEYE KOYDUM (ç)ALINTI yazdım AMA OK

Up Up Üst Konu Up Up :D
  • sağol kardeş ya allerin dert görmesin süper analtım ayriyeten başın sağolsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.