a birde şu char haraketlerinin hapsini yazsanız ne güzel olur biliyonuzmu benim bildiklerim: Dance Hustle Go go Sir Ok ve sizin bidikleriniz paylaşın lütfen
nerden indiricezzzz???
quote:
Orjinalden alıntı: MehmeTR_27
sağol kardeş ya allerin dert görmesin süper analtım ayriyeten başın sağolsun
ordaki yazdiğin Action komutlarını da Yazarım
Sağol
yuazarsan çok süper olurkardeş adamlar oyunda bize harrik çiziyo :D bi orya gidiyolar bi burya gidiyolar :S tüm bildikleirni yazarsan çok sevnirim :D
Ben bayağı denedim fakat üyelik alamıyorum. Tam onaylama mail'i gelecekken "ERROR" yazısını görüyorum ekranda. Yanlış neler yapıyor olabilirim?
çok gzl olmuş ellerine sağlık
quote:
a birde şu char haraketlerinin hapsini yazsanız ne güzel olur biliyonuzmu benim bildiklerim: Dance Hustle Go go Sir Ok ve sizin bidikleriniz paylaşın lütfen
yaf bunlardan bilen yomu içinizde :S
quote:
quote:
yaf bunlardan bilen yomu içinizde :S
onları en kısa zamanda yazima ekliycem
daha sı Come on come on
s.a beyler size bi soru sorcam skiller kendi kendi kendinemi çıkıyor yoksa biz lvl ayladıkça skill pointmi vercez
thx
OOoo Up Up Up Cok Güzel SABron
Ellerine Sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: Kant
Ben bayağı denedim fakat üyelik alamıyorum. Tam onaylama mail'i gelecekken "ERROR" yazısını görüyorum ekranda. Yanlış neler yapıyor olabilirim?
imzamdan Mu online global üyelik alımına tıklatıp Bakabilirsin
Helal Olsun
YA SAbron abi Görüntü sorunum VAR Ndivia diye bişi vardı ama nerden yüklücem yardım etttttttttt!!!