Şimdi Ara

MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
148.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben chaos bulamıyom yaw ara ara nere kadar bole yaşlanıcaz şindi ararken
  • arkadaşlar hani dark wizard magic gladiatör oluyor bunu için görew filan yapioruzzzz pekiii bunlardann başka görewler warmı acaba
  • cewap werirmisinizzz
  • Elinize sağlık..
  • arkadaşlar attan başka pet yoq muu
  •  MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.-

böyle bi hata veriyor yardııım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakal_32 -- 19 Mayıs 2007; 16:55:14 >
  • global mu oynamak istiorum fakat karakter oluştururken aynı isimli kulanıcı var gibi bi hata alıorum denemediğim isim kalmadı yinede olmuo neden olabilir sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowSlayer

arkadaşlar attan başka pet yoq muu

Var KUŞ var DL ler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakal_32

MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.-

böyle bi hata veriyor yardııım

Datadaki o yazan dosya eksikmiş Patchi yanlış Cliente attın galiba
  • yok yaw munun orjinal sitesinden indirmiştim internet download managerle ben patchı munun kurulu olduğu klasöre koydum ben bunu daha öncede koymustum çalışıyodu sonra format attım yenıden indirdim böye oldu :(
  • hımm durum vahimmiş o zaman
  • bende modemi patlattım kaç gün geçti ancak kurdum modemi siteyede ancak girdim
  • Ya ben yani muya başlıycam globali indiriyorum ama sizce hangi serverda oynamalıyım(private olarak) yada devam edeyim mi?

Bişi daha sorcam bu oyun 3 boyutlu mu??
  • oyun tabiki 3 boyutludur...

server seçimin ise zor 7/24 kalıcı bir server istiyosan global tam sana gore ama illaki turk serverinda kasacam diyorsan mu-turkayı tavsiye ederim
  • çok saol kardeş 3 boyutlu derken digimon rpg falan oynamıştım sadece tek açıdan kamera vardı o yüzden sordum

2 ay kota yoqken mu turkayı da indiriyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzilla

çok saol kardeş 3 boyutlu derken digimon rpg falan oynamıştım sadece tek açıdan kamera vardı o yüzden sordum

2 ay kota yoqken mu turkayı da indiriyim

onu demek istedinse serverina gore kamera açısı degişiyor mu-turqada kamera açısı yok ama tekli kamera açısı hepsine bedel

• meraba yine ben oyuna girdim ama elimde silah yoq canavarlar beni 5 vuruşta öldürüyo ne yapabilirim
  • ztaen oyuna girdiinde silah werilmez ama dark kight acarsan bir tane kılıc werir olmemen için orda kapı cıkıslarında elf olur onun ustune mousenle tıkla o sana buff werir olmezsin
  • Ya bişi soracam res nedir ve nasıl yapılır.. 400 lvl civarı die duymuştum..
  • res lvl servera gore deişir reset lvlına ulaştıktan sonra tekrar 1 lvl a donmendir ama res attıkca odul kazanmaktasın mesela bazı serverlarda pointlerin kalmakta bazılarında 350(bu gelecek point servera gore deişir] gelmekte 2. resinde 700 point gelmekte gibi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.