teşekkür ederim ben ozamanlarda eglenmiştim baya konu saptırılmıştı inş devam eden olur
Sapığa ihtiyac varsa bizler buradayız... 3-5 BK lorencia barda 10-15 tane Ale içip serverdaki ELF lere sarkmalarıda bir tür sapıklık. Sarhoş taklidi yapma sapıklıgı.
quote:
Orijinalden alıntı: CH€
Sapığa ihtiyac varsa bizler buradayız... 3-5 BK lorencia barda 10-15 tane Ale içip serverdaki ELF lere sarkmalarıda bir tür sapıklık. Sarhoş taklidi yapma sapıklıgı.
Ale i fazla kaçırıpta sm leri elf görüpte saldırmayasın
quote:
Orijinalden alıntı: MagicLife1
quote:
Orijinalden alıntı: CH€
Ale i fazla kaçırıpta sm leri elf görüpte saldırmayasın
Yok yok Sm lerin kanatları beyaz diye ayırt ediyorduk.
bi sapıklıkta benden olsun ozmn dayanamadım yazayım dedım...günlerce player ları bekleten 65 kere server acılısını erteleyen admin sapıklarıda war :) bunlarıda unutmayalım ltfen
quote:
Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*
bi sapıklıkta benden olsun ozmn dayanamadım yazayım dedım...günlerce player ları bekleten 65 kere server acılısını erteleyen admin sapıklarıda war :) bunlarıda unutmayalım ltfen
valla taş birilerine gitti ama artık üstüne alınır herhalde :D neyse sende sapıklardan vazgec artık başka denizlere yelken açsana.
ya ben ne güzel kasmısım okadar bütün milet orda toplanmısız acılcak acılcak diyelen server ı bırakmayım diye yoksa cokta ....yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*
ya ben ne güzel kasmısım okadar bütün milet orda toplanmısız acılcak acılcak diyelen server ı bırakmayım diye yoksa cokta ....yani :)
Bırak hacı yaa sana servermi yok.
ben kendi sapıklığımı söylemek istiyorum :D
- insanlara zorla mu online ı sevdirmek :D
gelin bir serverde toplanıp kasalım benim en çok sevdiyin 1.01e şuan oynuyom buyurun sizlerde gelin hep beraber kasalım oyun çok zevkli http://www.mudangerous.com/ exp 3000
quote:
Orijinalden alıntı: MagicLife1
gelin bir serverde toplanıp kasalım benim en çok sevdiyin 1.01e şuan oynuyom buyurun sizlerde gelin hep beraber kasalım oyun çok zevkli http://www.mudangerous.com/ exp 3000
deneme amaçlı baktım hoşuma gitti.
Benide ekle mukitasi
Way anasını be ne sapıq varmış şu mu aleminde
quote:
Orijinalden alıntı: core03
Way anasını be ne sapıq varmış şu mu aleminde
ohoho sapıktan bol ne var mu aleminde :)
Benide Eklersen Sevinirim...
Stadiumda 2 Spot ' un Ortasındasın Açmışın Evili Afk(Pc Basında Degilsin) Olmusun Çakal Bir SM nin Lightning(Elektrik Büyüsü) Kullanarak Seni Spottan Uzaklastırması En Büyük Sapıklıklardan Biri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme