Şimdi Ara

Mu Online Sapıkları. | Sapıklara Hayır Sende İsmini Yazdır | (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
7.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkür ederim ben ozamanlarda eglenmiştim baya konu saptırılmıştı inş devam eden olur
  • Sapığa ihtiyac varsa bizler buradayız... 3-5 BK lorencia barda 10-15 tane Ale içip serverdaki ELF lere sarkmalarıda bir tür sapıklık. Sarhoş taklidi yapma sapıklıgı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CH€

Sapığa ihtiyac varsa bizler buradayız... 3-5 BK lorencia barda 10-15 tane Ale içip serverdaki ELF lere sarkmalarıda bir tür sapıklık. Sarhoş taklidi yapma sapıklıgı.

Ale i fazla kaçırıpta sm leri elf görüpte saldırmayasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

quote:

Orijinalden alıntı: CH€

Sapığa ihtiyac varsa bizler buradayız... 3-5 BK lorencia barda 10-15 tane Ale içip serverdaki ELF lere sarkmalarıda bir tür sapıklık. Sarhoş taklidi yapma sapıklıgı.

Ale i fazla kaçırıpta sm leri elf görüpte saldırmayasın

Yok yok Sm lerin kanatları beyaz diye ayırt ediyorduk.
  • bi sapıklıkta benden olsun ozmn dayanamadım yazayım dedım...günlerce player ları bekleten 65 kere server acılısını erteleyen admin sapıklarıda war :) bunlarıda unutmayalım ltfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

bi sapıklıkta benden olsun ozmn dayanamadım yazayım dedım...günlerce player ları bekleten 65 kere server acılısını erteleyen admin sapıklarıda war :) bunlarıda unutmayalım ltfen

valla taş birilerine gitti ama artık üstüne alınır herhalde :D neyse sende sapıklardan vazgec artık başka denizlere yelken açsana.
  • ya ben ne güzel kasmısım okadar bütün milet orda toplanmısız acılcak acılcak diyelen server ı bırakmayım diye yoksa cokta ....yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

ya ben ne güzel kasmısım okadar bütün milet orda toplanmısız acılcak acılcak diyelen server ı bırakmayım diye yoksa cokta ....yani :)

Bırak hacı yaa sana servermi yok.
  • ben kendi sapıklığımı söylemek istiyorum :D

- insanlara zorla mu online ı sevdirmek :D
  • gelin bir serverde toplanıp kasalım benim en çok sevdiyin 1.01e şuan oynuyom buyurun sizlerde gelin hep beraber kasalım oyun çok zevkli
    http://www.mudangerous.com/
    exp 3000
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

gelin bir serverde toplanıp kasalım benim en çok sevdiyin 1.01e şuan oynuyom buyurun sizlerde gelin hep beraber kasalım oyun çok zevkli
    http://www.mudangerous.com/
    exp 3000

deneme amaçlı baktım hoşuma gitti.
  • Benide ekle mukitasi
  • Way anasını be ne sapıq varmış şu mu aleminde
  • quote:

Orijinalden alıntı: core03

Way anasını be ne sapıq varmış şu mu aleminde

ohoho sapıktan bol ne var mu aleminde :)
  • Benide Eklersen Sevinirim...

Stadiumda 2 Spot ' un Ortasındasın Açmışın Evili Afk(Pc Basında Degilsin) Olmusun Çakal Bir SM nin Lightning(Elektrik Büyüsü) Kullanarak Seni Spottan Uzaklastırması En Büyük Sapıklıklardan Biri
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.