Şimdi Ara

Mu Online Sapıkları. | Sapıklara Hayır Sende İsmini Yazdır | (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
7.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sagol kanka ya burasi dag basi sokakta kopekler geziyor yarn 1foto koyarm gorursunuz zuhbha
  • olm ne işin var dagdaGel izmire denize kacalim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukitasi

sagol kanka ya burasi dag basi sokakta kopekler geziyor yarn 1foto koyarm gorursunuz zuhbha

aynen bende dağ başında kalıyom ama zorda olsa net bağlattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB

quote:

sagol kanka ya burasi dag basi sokakta kopekler geziyor yarn 1foto koyarm gorursunuz zuhbha

Denizden 2600m Yüksekte Karadenizin Eşsis Yaylarında Net Bile Var. Sizin Dağlarda Köpek Varmış Buralarda Genelde Ayı-Domuz-Çakal-Kurt Oluo... Ama En Asabisi Erkek Dağ Keçileri Sinirlendirirsen Cehenneme Kadar Kovalar... En Güzelleri Sümüklü Böcükler..
    Ve Burda 7 Günün 5 Günü Yağmurlu Öğlen Saat 15.00 Dan Sonra Güneşi Göremessin Akşamda Yağmur Yağar Bir Garip Yerdeyim Anlayacağınız...

Hatta Acık Adres.. Artvin / Borçka / Macahel Yaylası / Derseniz Herkez Getirir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALCHOL -- 5 Temmuz 2008; 15:10:24 >

• bide kasarken surekli ben server ascam ben server ascam diyen sapiklarda var.
  • Durduk yere önüne geçip Dance yapanlar (: sanki zen vermeni istiyorlar
  • Birde golden sapıkları var goldenlerin indiği saatlerde girerler oyuna onun peşinden giderler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

Durduk yere önüne geçip Dance yapanlar (: sanki zen vermeni istiyorlar

:):):) dun gece saat 00.20 gibi bc de 2 kisi yanima gecip dance yapti sonra aynen soyle dedi , i need bk item please Please please :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLaxuSS

quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

Durduk yere önüne geçip Dance yapanlar (: sanki zen vermeni istiyorlar

:):):) dun gece saat 00.20 gibi bc de 2 kisi yanima gecip dance yapti sonra aynen soyle dedi , i need bk item please Please please :)

Bu konuda Elf ve Summonner'lerin şansı daha yüksek
  • kaçtım yazlıktan. medeniyet işte :) Koptum o dance yazıp item isteyenlere :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady`

Birde golden sapıkları var goldenlerin indiği saatlerde girerler oyuna onun peşinden giderler.

Şunlara Sapık Demeyin Caniim

• quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

Birde golden sapıkları var goldenlerin indiği saatlerde girerler oyuna onun peşinden giderler.

Nasılda kendini ele verdi.

• quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: ALCHOL

quote:

quote:

Denizden 2600m Yüksekte Karadenizin Eşsis Yaylarında Net Bile Var. Sizin Dağlarda Köper Varmış Buralarda Genelde Ayı-Dopmuz-Çakal-Kurt Oluo... Ama En Asabisi Erkek Dağ Keçileri Sinirlendirirsen Cehenneme Kadar Kovalar... En Güzelleri Sümüklü Böcükler..
    Ve Burda 7 Günün 5 Günü Yağmurlu Öğlen Saat 15.00 Dan Sonra Güneşi Göremessin Akşamda Yağmur Yağar Bir Garip Yerdeyim Anlayacağınız...

Hatta Acık Adres.. Artvin / Borçka / Macahel Yaylası / Derseniz Herkez Getirir..

Eşsis-Eşsiz,YayLarında-YayLaLarında,Köper-Köpek,Dopmuz-Domuz,Göremessin-Göremezsin

Senin Türkçe'den önce beynini geLiştirmen gerekiyor...

Not: Bakıyorum da keçiLer konusunda tecrüben var...

• quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

quote:

Orjinalden alıntı: ALCHOL

quote:

quote:

Denizden 2600m Yüksekte Karadenizin Eşsis Yaylarında Net Bile Var. Sizin Dağlarda Köper Varmış Buralarda Genelde Ayı-Dopmuz-Çakal-Kurt Oluo... Ama En Asabisi Erkek Dağ Keçileri Sinirlendirirsen Cehenneme Kadar Kovalar... En Güzelleri Sümüklü Böcükler..

Eşsis-Eşsiz,YayLarında-YayLaLarında,Köper-Köpek,Dopmuz-Domuz,Göremessin-Göremezsin

Senin Türkçe'den önce beynini geLiştirmen gerekiyor...

Not: Bakıyorum da keçiLer konusunda tecrüben var...

Benim Yazdığım Yazılara Cevap Bille Verme.. Senin BEyninde Bi Sorun varki Hala Yazılarıma Cevap Veriyorsun...
    +
    Yaylalarda Senin Gibilerden Cok Var...

• quote:

quote:

quote:

• 97 serverinin unlu sapigi coskun abimiz magic COSKUN

• Lorencia 31-96 kordinatlarinda tacize ugrayan Elf ilk defa bize ss lerine gonderdi ve yorumlrini yapti POST kasan kisiler tarafinan tacize ugradigini soyleyen elf.................... iste o elfff

• quote:

Orjinalden alıntı: TianHuoKo

Lorencia 31-96 kordinatlarinda tacize ugrayan Elf ilk defa bize ss lerine gonderdi ve yorumlrini yapti POST kasan kisiler tarafinan tacize ugradigini soyleyen elf.................... iste o elfff

Petek Dinçöz Benziyor Bu Yaw
  • -Beyler bu forumda tartışmayın yada bayanlar gidin istediginiz yere. Burada egleniyoruz !

-harbiden petek dinçöze benzio hea :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.