Şimdi Ara

Mu Online Sapıkları. | Sapıklara Hayır Sende İsmini Yazdır | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
7.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alın bi resimde ben ekleyim..Eskilerden.

MuKurtLar Vadisi

Made by h4pp3

Mu Online Sapıkları. | Sapıklara Hayır Sende İsmini Yazdır |
  • Eheh Eline saglık cok guzelmil :D Zhaha

• quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

Alın bi resimde ben ekleyim..Eskilerden.

MuKurtLar Vadisi

Made by h4pp3

Memati'den Büyücümü Olur Asar Keser O Mg Yada DL

• quote:

Orjinalden alıntı: mukitasi

Evet arkadaşlar Forum biraz daha eglenceli olsun diye aklıma geldi hep vardır aslında sizlerde bilirsiniz Online Oyun sapıkları Örnek vererek devam edelim ben 1 kaç örnek verecegim..

Sürekli trade atan Sapık.
    Abi party pls Sapıgı.
    Trade atıp setini gösterip öle duran Sapık.
    Zen Sapıkları.
    Abi Soul ver Sapıgı.
    Partyle kastırgınız adam 2 gun sonra dayı olur buda bir sapıklıtır :D
    En Babasıda Lorencia barda Yada Devias Bardaki Kadına Sulanan Sapıklar
    Yeni Furya ise Elf Guardiyan Sapıkları. :D
    Sürekli Adminin girmesini bekleyen Event sapıkları.
    Gördügü elfe vay anam yada direk benimle evlenirmisin sapıkları :)

Sİzdende bekliyorum arkadaslar konuyu begenmeyen şikayet eder luzumsuz yazılar yazmayın eglenmemize bakalım.

Yeni Bir Uygulama Sapıklıga Karşı Olanlar Grubumuza Katılsınlar...

Mukıtası

evet pt isteyen cok cikiyo bn direk daliom :D sonra you bad dio arenada oldumuz icin öldüğü yerde doğuyo bida kesiom sonra kfr edio sonra bida kesiom en son dioki exkusmi friend sonra dayanamıom kasıom yazıktır diom sonra guilde gelio guildden cikio kasmam bitince sonra gördüm her yerde kesiom

• Bir sapık daha var Siz kasarken gelip size trade atıp kasmanızı durduran sapık.
  • imza uygunsuz yanlız..
  • hele smynramu da bi adam var nickini hatirlamiyorum admin her girdiginde s.a yaziyo adam admin event plss dedikten sonra a.s yazıyo

hele alpatros diye bi cocuk var her gördügü yerde bana trade atıp exc esya istiyo cıldırıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejdeath -- 4 Temmuz 2008; 16:01:31 >

• Sapiklarin korkulu ruyasi

• quote:

Orjinalden alıntı: TianHuoKo

Fonu sen mi yaptın??
  • soyleyecek bisi bulamadin dimi

ben yaptim Oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0(0-0)0 -- 4 Temmuz 2008; 19:27:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TianHuoKo

soyleyecek bisi bulamadin dimi

ben yaptim Oldumu

İşte bende böyle sapıkLarı istemiyorum
  • Enbuyuk sapiklik bazi gemelerin fullenip oyuna girerek onune geleni kesmesidir. istanbulun gemesi gibi onun yuzunden serveri biraktim.D
  • sapıklık derecesi kademe 1 sen kasarken spotun yanından geçip dağıtmasi ve spotun sana girişip stadaın başından gelmek zorunda kalman
  • Fake hesap alıp, admine küfür eden sapıklar var bir de.
  • bak bide hesap açıp isminin rankingsde olmamasina rağmen oyuna girdiğine özelliklede adminde olmasına karşın küfürü basıp çıkanalr karşılaştım bu olayla
  • ekle benide
  • quote:

Orjinalden alıntı: shanexx

Enbuyuk sapiklik bazi gemelerin fullenip oyuna girerek onune geleni kesmesidir. istanbulun gemesi gibi onun yuzunden serveri biraktim.D

bu Sapikliği ben cok yapıyom amele gıbı yere yatıyorlar kanatım Kırmızı OluyoR bayıgılıyom :D Psyhic-doom Oynayan bılır Deepnot :D SOnra cekmezler Dc atarlar xD Ölümune PK yım (yanlıs Kelımeye Baglamayın ) yım Hep Katılım
    Not Her Serverda Ogle :D

Orn : Hanni-Mu dada Oglegdı :D admın Olmama Rağmen Player kesıyordum :D En ıyısı Kufur yemıyordum Ozaman :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibael

quote:

Orjinalden alıntı: shanexx

Enbuyuk sapiklik bazi gemelerin fullenip oyuna girerek onune geleni kesmesidir. istanbulun gemesi gibi onun yuzunden serveri biraktim.D

bu Sapikliği ben cok yapıyom amele gıbı yere yatıyorlar kanatım Kırmızı OluyoR bayıgılıyom :D Psyhic-doom Oynayan bılır Deepnot :D SOnra cekmezler Dc atarlar xD Ölümune PK yım (yanlıs Kelımeye Baglamayın ) yım Hep Katılım
    Not Her Serverda Ogle :D

Orn : Hanni-Mu dada Oglegdı :D admın Olmama Rağmen Player kesıyordum :D En ıyısı Kufur yemıyordum Ozaman :D

:):):):) amele gibi yere yatiyorlar :D

• arkadaslar yazlktaym internet yok ama cep tel.deki wlandan yandaki komsuyu somuruyorum sırf foruma mu bolumune grebilmek icin bende de sapklik war galiba ahaehehu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukitasi

arkadaslar yazlktaym internet yok ama cep tel.deki wlandan yandaki komsuyu somuruyorum sırf foruma mu bolumune grebilmek icin bende de sapklik war galiba ahaehehu

yakısır sana blader sen yaparsin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.