Şimdi Ara

Mu Online Sapıkları. | Sapıklara Hayır Sende İsmini Yazdır | (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
7.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mukitasi

-Beyler bu forumda tartışmayın yada bayanlar gidin istediginiz yere. Burada egleniyoruz !

-harbiden petek dinçöze benzio hea :D

Yok ßea Tacken5 deki Nina ya benziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 5 Temmuz 2008; 17:51:59 >
  • quote:

-Beyler bu forumda tartışmayın yada bayanlar gidin istediginiz yere. Burada egleniyoruz !

Forum Babanın Tapulu Malımı ?? Öyle ise Benmi Bilmiom..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Forum Babanın Tapulu Malımı ?? Öyle ise Benmi Bilmiom..

1. burası paylaşım yeri tartışma yeri tartışacaksan gidersin Msninde tartışırsın burda kimse tartışma meydanı die topic acmadı. Eger açarsa konu dışı yorum yaparsın.
    2. her b.ka maydonoz olma. bu topic bana ait yani benim tapulu malım sayılır. nerde istiyorsan orda tartış! burası benim topicgim

• Bide SoyLE SapikLAr var:D
    DueLde Yenemeyince Sen kesin hack yapiyorsun admine sikayet edicem acc ni sildiricem

'bak beni kesme admin arkadasim banlatirim seni'
    'bak beni kesersen guclenince seni yerden kaLdirmam'

Gibi ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

Durduk yere önüne geçip Dance yapanlar (: sanki zen vermeni istiyorlar

Sanal ortamda yavşamak...

99,999,99 zene kucak dansı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 6 Temmuz 2008; 0:41:35 >
  • ehehe guzeldi
  • birde butur sapiklar saat basi sana mesaj atip shanex senin cari birlikte kasalimmi. yok derim. 1 saat sonra yine ms atar shanex oyunda isen sifreni verirmisin. arkadas vazda gecmez yarimsaat bana guveen vala bisi olmazbi baslar artik suzmaz yaf. not: aha bende ssapigim gecenin 4 du olmus adamin topicine posta koyiyom.
  • Ya bu şifre isteme nasıl bir şeydir anlamıyorum... Sen gelip ne hakla şifre istersin ki? En yakın arkadaşıma bile şifremi vermem, o zaman ne anlamı kalıyor ki o hesabın sana ait olmasının...
  • Birde sucsuz yere banlayan adminlervardir.serverde reyonlarda soulve blees satiliyorsa itemlerimin hepsini +13 yaparim.bu yuzden 3.4 serverden ban yedim enson yediyim romanyadaki bir server. Once romanin biri yanima yanasti shanex show me set? dedi bende no dedim 1 yarimsaat aradan gecti admin beni lorene cekti shanex show me set plz dedi bende no show set i am set dedim trede ati seti gosterdim aynen boyle dedi oldugu gibi yaziyom AHA SHANEX BAN.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: shanexx

birde butur sapiklar saat basi sana mesaj atip shanex senin cari birlikte kasalimmi. yok derim. 1 saat sonra yine ms atar shanex oyunda isen sifreni verirmisin. arkadas vazda gecmez yarimsaat bana guveen vala bisi olmazbi baslar artik suzmaz yaf. not: aha bende ssapigim gecenin 4 du olmus adamin topicine posta koyiyom.

evet banada cok yaptılar beraber kasalım tabi tamamen kolpa itemleri yürütecek. :D
  • enseye şaplak g... parmak sapıkları da var adama arkanı dönmeye gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

Ya bu şifre isteme nasıl bir şeydir anlamıyorum... Sen gelip ne hakla şifre istersin ki? En yakın arkadaşıma bile şifremi vermem, o zaman ne anlamı kalıyor ki o hesabın sana ait olmasının...

Hacı, sana LeaderMU'yu hatırlatırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

enseye şaplak g... parmak sapıkları da var adama arkanı dönmeye gelmez

Azuhaha o nasıl 1 yoruldur ya :) | (:
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

enseye şaplak g... parmak sapıkları da var adama arkanı dönmeye gelmez

hovardaa kardes hakli loren bara gidip bles soul aldiginda o anda biri sip diye arkana geciyor oyuna kendimi okarar kaptiriyomki sanki benim arkama gecmisgibi hemen biraz oteye geciyom.bide server hastaligi var bende carim artik ailemgibi hissediyom biri onu kestimi sanki beni kesmisgibi hissediyom. ondan sonra hirslaniyom serverlerde kimse ben kesmesin diye ya 1 oluyom ya 2oluyom.

• Orjinalden alıntı: shanexx
    hovardaa kardes hakli loren bara gidip bles soul aldiginda o anda biri sip diye arkana geciyor oyuna kendimi okarar kaptiriyomki sanki benim arkama gecmisgibi hemen biraz oteye geciyom.bide server hastaligi var bende carim artik ailemgibi hissediyom biri onu kestimi sanki beni kesmisgibi hissediyom. ondan sonra hirslaniyom serverlerde kimse ben kesmesin diye ya 1 oluyom ya 2oluyom.

bence 1 psikologa görün :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

Ya bu şifre isteme nasıl bir şeydir anlamıyorum... Sen gelip ne hakla şifre istersin ki? En yakın arkadaşıma bile şifremi vermem, o zaman ne anlamı kalıyor ki o hesabın sana ait olmasının...

Hacı, sana LeaderMU'yu hatırlatırım

Orada da şifreyi kimseye vermemiştim, değil mi? (Oynamayı sürdürürken.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 7 Temmuz 2008; 2:14:57 >

• Bana vermistin

slayMe & UmuT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreWAngeR -- 7 Temmuz 2008; 7:50:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

Loren bar a gelin çok sıkıldım diyen adminler var

+benide eklersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c!hat -- 7 Temmuz 2008; 8:26:56 >
  • Orjinalden alıntı: mukitasi

Orjinalden alıntı: shanexx

bence 1 psikologa görün :D
    arkadasim sen beni yanlis doktura gondermissin pisikolog deli dokturu deyilmis. sen bir recete daha yaz beni deli dokturu psikiyatriks e gonder D NOT:server kurmus bir insan server sevgisni mu hastaligini bilmiyorsa harbiden gidip psikoluguma daniscam. :)))
  • yok bende 1 ara öleydimde okadarda degil hani. tamam karakterimle bir oluodum fln ama bilmiyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.