arkadasLar bildiginiz guzel hard 97d mu online warmi zor olsa ii olur temiz bisey:DHack yapamayacagim:D
quote:Orijinalden alıntı: PrenS_39 arkadasLar bildiginiz guzel hard 97d mu online warmi zor olsa ii olur temiz bisey:DHack yapamayacagim:D öncelikle soruna zıt cevap vereceğim için kusura bakma Bu tarz konuların açılmaması için mu online sunucu listesi açıldı. Yaklaşık 6 tane toplist ve tr sunucu indexi var. Oradan araştırabilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: ExtReme1® quote:Orijinalden alıntı: PrenS_39 arkadasLar bildiginiz guzel hard 97d mu online warmi zor olsa ii olur temiz bisey:DHack yapamayacagim:D öncelikle soruna zıt cevap vereceğim için kusura bakma Bu tarz konuların açılmaması için mu online sunucu listesi açıldı. Yaklaşık 6 tane toplist ve tr sunucu indexi var. Oradan araştırabilirsin. ben buraya takilan akadaslrin actigi veya baya bi oyayip tatmin oldugu bi server istemistim top liste bana fazlayardimci olmuyorD:
quote:Orijinalden alıntı: PrenS_39 quote:Orijinalden alıntı: ExtReme1® quote:Orijinalden alıntı: PrenS_39 arkadasLar bildiginiz guzel hard 97d mu online warmi zor olsa ii olur temiz bisey:DHack yapamayacagim:D öncelikle soruna zıt cevap vereceğim için kusura bakma Bu tarz konuların açılmaması için mu online sunucu listesi açıldı. Yaklaşık 6 tane toplist ve tr sunucu indexi var. Oradan araştırabilirsin. ben buraya takilan akadaslrin actigi veya baya bi oyayip tatmin oldugu bi server istemistim top liste bana fazlayardimci olmuyorD: Demekki öyle bir server yok.