Şimdi Ara

Mu onlineye nasıl başladınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Muonlineye nasıl başladınız?Bir öğrenelim bakalım.Yada muonline bir hastalıkmıdır?Gerçekten bu oyun bağımlıları ruhi veya fiziki tahribe uğruyorlarmı.Tüm mucu playerlerin görüşlerini bir alallım bakalım.Hem güzel anılarınızı canlandırmış olursunuz.Sizler yazın bende ekliyeceğim.

• ben orta okul 7-8 gibi basladim okul öğle aralarında ve cıkıslarında arkadaslarla okul cevresindeki int kafeye gidiyoduk ilk baslarda bu oyunu herkes oynuyodu bana cok sacma geldigi icin sevmemistim ama basladıktan sonra tam bir bagımlısı olmustum hatta bunun yuzune (%100 bundan dolayı olmasada) eve adsl aldırdım :)

hangi serverda basladin dersende : KingMu o serverda aldıgım zevk hiç bir yerde bulamadım hatta su anda low serverın acilmasinida sabirsizlikla bekliyorum

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokakprensi -- 23 Temmuz 2009; 0:24:01 >
  • Mu-Dream diye yabancı bir low server da kasmaya başLamıştım,arkadaşLar oynuyordu ben de bir bakayım nasıL bir şeymiş dedim ilk kafede oynadım 2 saat 50 LeveL oLdum sonra akşama kadar kasıp 14 MiLyon harcamıştım ve 250 LeveL oLmuştum ve de bizim kafede MevLüt abi diye biri vardı bana BLack Dragon Armor satmıştı gerçek parayla 5 Liraya hiç bir özeLLiği yoktu.ExeLLent fiLan da değiLdi server da exe itemi nereye buLuyorsun sonra kasa kasa 320 LeveL oLdum ama o da zorLa miLLetin yardımıyLa sonra iLk resetimi attım çocuğum oLmuş gibi sevindim artık charımLa kardeş oLmuştum onunLa yatıp onunLa kaLkıyordum.Ama heLe o 1.nesiL kanat yapma sevincim yok mu o çok güzeLdi ondan zaten bir havaLara uçuşum vardı görmeniz Lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyanoqLu -- 23 Temmuz 2009; 11:52:34 >
  • süper hikayeler bunlar .bende yazacağım akşam eve gelince.
  • Yıl sanırım 2003 yada 2004 müydü yılı tam hatırlamıyorum.O zamanlar bizim burda internet yoktu 56 k modem vardı.Bizim komşu pc almıştı ve muyu öğrenmiş.O amanlar ilk Türk serevri Darklord vardı.Akşamları onun yanına gelirdim.Tıkla babam tıkla biri düşsünde oyuna giresin:neyse tabi izlemesi bile süperdi.2Yıl celeron pc aldım.internet geldi.Kesintisiz mu oynadım.Hastta evde b u oyun yüüznden kavga çıkıyordu.Şimdiye kadar en sevdiğim türk serverleri Türkmu ve Kingmudur.Sayısız mu serevrinde oynadım ama ortamları en iyi bu serverlerdi.Her oynadığım serverde mg kasarım.Hiç bir zaman ne item,ne res önemlid eildir benimiçn.ben ortam ve muhabbet için oynarım.Şuan Kingmuyu yeniden canlandırıyoruz.Pekyakında eski mucularla yeniden bir araya geleceğiz.Muyu sadeceoyunolarak görmemeli bence.daha önceleride yazdığım gibi insnalarla tanışıp iyi dostluklar kurabilirsiniz.Mesela kingmudan bir çok kardeşimle görüştük hala görüşüyorum hemde gerçek yaşamda.En son smyrna da oynamıştım oradada iyi bir kardeşim Akrep (sercan) ile tanıştım ve şimdi beraber ortağız.yani arkadaşlar gerçekten istersek her ortamda iyi şeyler kazanabilriz.Önemli olan 1.olmak ,enkral itemi takıp hava atmak,başkalrını kızdırmak kırmak yada egoları bir oyunu paravanolarak kullanarak tatmin etmek deildir.Çok player gördüm adres isteyip bir birini kesecek:DD
    Ama ne gerek var.Neyse benim mu başlangıcıda böyle başladı.Sanırım hepte sürecek.saygılarımla...

• ben 8 yıllık mu oynuyorum:) bi abi internet cafe de oynuyordu xD ilgimi cekti bi giriyim dedim o zaman tabi cok zevklıydı hani zor serverların oldugu zaman girdim cok zevk aldm alchmyde oynamıştım o zaman sonrada en cok zevk aldıgım serverlardan biri ise Mugse'di Nick'im de UnknowNMG'di 30 resliydim:) 10.sıradaydım yabancı serverdı ama 1.si türktü:) cok zevklıydı yani anlatamam sonrada kapandı ve res atanlara teşekkür edildi:S
  • mugsede bende oynadım ama orayı sevmedim.orada "no ks " olayı vardı ve resler hafta sonu atılıyor,1000 levelde atılıyordu.çok Türk vardı ordada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 24 Temmuz 2009; 23:08:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir zamanlar knight oynardım. Ama öyle sıradan saçma sapan gereksiz bi şekilde. pre almazdım en çok 46 ya kadar kasardım. nasıl bir zevk alıyodum bilmiyorum. sonra knight ın non pre dc vermesinden sıkıldım. kuzen vardı yanımda dedi sana mu yu öğretim. dedim one laa. dedi öğrenince bırakmassın. knight dan daha güzel, knight dan önce mu wardı dedi. sora bende yeniliklere açık bi insan olarakdan öğrenmek istedim. o zamanlar turkishmu wardı. indirdik cilenti sora acc aldık sora girdik oyuna. gemi wardı kadın vardı adam wardı kalbim güm güm atıyodu. sora id şifre yazdık sora bi adam seçtik. gittik ilk adamı dw açtık, sora sıkıldım elf açtım sora sıkıldım dl açtım... karakterimi buldum artık dk yım, en güçlü karakter olduğu için deil en çok nu oynarken zevk alıyorum. server ın buglarını beraber bulup iyi bi şekilde değerlendiriyorum. şu an da ise bi yandan knight açık bi yandan aklımd amu war. ama malesef artık türk adminlerinin sahtekar olduğuna inanıyorum. yalan yok karsız iş yapılmaz ama sadece para için çekilen bir filmide kimse izlemez. önce sen filmi güzel çekeceksin ki sefasını süresin.
    Mu yu nasıl ve neden oynadığın yada neden oynamadığın önemlidir. ben zevk aldığım için oynuyodum. çünkü mu diğer online oyunlara göre farklı. neden oynamadığımıda bilirsiniz. belki bu oyunu bidaha oynamam(zor bi ihtimal) ama hiç unutmam.

@ugur
    napin la

• Burda Tartışmak Yerine Daha Önceden Açılmış Konudan Devam Ediniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_18281101/mpage_1/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.