Şimdi Ara

Mu Server kurumuyla ilgili sorunum var!!!!!!!!!! Lütfen bakın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server kurdum. Daha doğrusu kurmaya çalıştım. En son mustartup a geldim. Açında şu hatayı veriyor:

SQLSTATE:08001, diagnosis:[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][MU]SQL Server yok veya erişim engellendi. diyor OK diyorum sonra:

SQLSTATE:01001, diagnosis:[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][MU]Connection Open ((connect()) diyor. Ok diyorum sonra:

EventDBSet ODBC Connect Fail diyor. sonrada açılmıyor. Sorun ne olabilir?

• Ve bir şey daha... ODBC aayarlarını yani veri kaynaklarını açıyorum. Oraya o kurulcak dosyalardan ekle diyorum. Karşıma adı... açıklama... sunucu.... (.... doldurulacak olan yerler) oralar geliyo açıklama hariç diğerlerini dolduruyorum. İleri diyorum Ap oturum kimliğini kullanan Windows NT kimlik doğrulaası ile butonunu şeçiyorum. Sonra kurulum resimlerinde Ek yapılandırma seçenekleri için varsayılan ayarları elde etmek üzere SQL servere bağlan butonunu işaretli gösteriyor. Bendede işaretli sonra ileri basıyorum biraz bekliyor sonra şu gatayı veriyor:

Bağlantı başarısız oldu:
    SQLState: '01001'
    SQL Server hatası:5
    SQLSTATE:01001, diagnosis:[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][MU]ConnectionOpen
    Bağlantı başarısız oldu:
    SQLState: '08001'
    SQL Server hatası:17
    SQLSTATE:08001, diagnosis:[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][MU]SQL Server yok veya erişim engellendi.

İştem tüm olanlar bunlar. Ben burdaki işareti kaldırıp öyle devam ettim. Ama resimlerde işaretli gösteriyordu. Fark ettiyseniz en girerken veren hataı bu işlemdede benzer şekilde veriyor. Lütfen yardım. caner4802@hotmail.com ( saat 5 te evde oluyorum okulum var saat 5 yen itibaren genelde hep açık olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.