Server Adı :TurkMu Versiyon : 1.0L Website : muturk.sytes.net --------------------------------------------------------------------------------------- ...:::Özellikler:::.. ---------------------------------------------------------------------------------------
Exp:9999x Drop :%80 BB : on Reset Level :400 Max Level :400
--------------------------------------------------------------------------------------- ...:::LVL Başı Point:::.. ---------------------------------------------------------------------------------------
Dark Knight :5 Dark Wizard :5 Fairy Elf :5 Magic Gladiator :7
Bütün sorunlar düzeltilicektir arkadaslar ayrıca 300 den sonra zor level atlıyor:)
exp 9999 gittim arenada kastım 10 DK level gelmedi bukadarda zor olması imkansız Mu türkiyede olsa atlardı:D
Kardeş serverında çok fazla açıok var kapamanı öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: ByKaN44
exp 9999 gittim arenada kastım 10 DK level gelmedi bukadarda zor olması imkansız Mu türkiyede olsa atlardı:D
Bende 300 level yaptm smdı charı :D bak d2 de kastm 1 level alıyorsun ondan sonra cok basit geliyor dene sende:)
webshop açıkmı
quote:
Orijinalden alıntı: ByKaN44
webshop açıkmı
hayırda acabiliriz
akşam 20:00 da hersey halloluyo SErverda Yardımcı oluyorum ben sımdılık
2 tane sorum var 1. res ödüllürini söylermisin aksam yazacam dedim yazmamıssın 2. masallah serverdede herkes gm 2 kişi hariç serverde herkes gm neredeyse!..Coook saçma hemde yeni server
Serverda Kimse Gm dıgıl...1ıncısı res odullerı hazır yazıyorum sımdı
walla server güzel hocam amma velakin eksikleri war örnegin az önce cc ye girdm kestm butun moblari bitti bekledim dusmedi box akisne tnt kmse arkadase söledim arkadas ben dusurdum diip ısrar edp gitti ilglnmdn nyse saglk olsn önemsiz böle seyler bide su pover slash le evil stamina yiyio onu düzeltirseniz sevinirm =)
artı suan servere girmiyor bi nedeni varmı ?
Res Odullerı hazırlandı arkadaslar .. Kasmaya Devam