Şimdi Ara

..::Mu-Türk::..Exp:9999 Drop:80 Version:1.0L

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı :TurkMu
    Versiyon : 1.0L
    Website : muturk.sytes.net
    ...:::Özellikler:::..

Exp:9999x
    Drop :%80
    BB : on
    Reset Level :400
    Max Level :400

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight :5
    Dark Wizard :5
    Fairy Elf :5
    Magic Gladiator :7

...:::Shop:::..

Tüm İtemler Mevcut

CLienT ve patch sitede Mevcut

Clienti indirip patchı ıcıne atın oyundasınız:D

• geilom valla tmg teamı bekleene kadar
  • test server demişsin 1 hafta sonra resetlenecekmi??
  • Reset Lenmıycek Sadece Ufak degısıklıkler olucak Playerların talep lerıne gore duzenlemeler yapılacak
  • geçenki serverı niye kapattınız?
  • o Adamla Anlasamadık O yuzden
  • 300 den sonra level almıor:S:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün sorunlar düzeltilicektir arkadaslar ayrıca 300 den sonra zor level atlıyor:)
  • exp 9999 gittim arenada kastım 10 DK level gelmedi bukadarda zor olması imkansız Mu türkiyede olsa atlardı:D
  • Kardeş serverında çok fazla açıok var kapamanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKaN44

exp 9999 gittim arenada kastım 10 DK level gelmedi bukadarda zor olması imkansız Mu türkiyede olsa atlardı:D

Bende 300 level yaptm smdı charı :D bak d2 de kastm 1 level alıyorsun ondan sonra cok basit geliyor dene sende:)
  • webshop açıkmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKaN44

webshop açıkmı

hayırda acabiliriz
  • akşam 20:00 da hersey halloluyo SErverda Yardımcı oluyorum ben sımdılık
  • 2 tane sorum var 1. res ödüllürini söylermisin aksam yazacam dedim yazmamıssın 2. masallah serverdede herkes gm 2 kişi hariç serverde herkes gm neredeyse!..Coook saçma hemde yeni server
  • Serverda Kimse Gm dıgıl...1ıncısı res odullerı hazır yazıyorum sımdı
  • walla server güzel hocam amma velakin eksikleri war örnegin az önce cc ye girdm kestm butun moblari bitti bekledim dusmedi box akisne tnt kmse arkadase söledim arkadas ben dusurdum diip ısrar edp gitti ilglnmdn nyse saglk olsn önemsiz böle seyler bide su pover slash le evil stamina yiyio onu düzeltirseniz sevinirm =)
  • artı suan servere girmiyor bi nedeni varmı ?
  • Res Odullerı hazırlandı arkadaslar .. Kasmaya Devam
  • dc verio wala server :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.