Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Method Man

teşekkür ediyorum gerçekten şuana kadar gördüğüm en iyi yönetim kadrosu en çok ilgilenenlerden
    ayrıca KiLLeR_Elf karakterimi MuseElf e çeviremiyorum , görev kadınına gittiğimde görev bitmiş gibi gösteriyor

Sorununuz giderildi.

Ayrıca Jewel of Life patlama ihtimali %0 bile değil. yapılan ayarlardan sonra life patlaması söz konusu bile olamaz. Şahsen kendim denedim itemin add'si +28'e kadar sorunsuz.(Max:+28)
  • Yine Bağlanamiyorum.. :((
  • quote:

Orjinalden alıntı: KocaBekir

Yine Bağlanamiyorum.. :((

Sende tam serverin gittiği anı mı bekliyorsun anlamadım valla. . Arkadaşlar en fazla 1 dakika süren kesintiler olmaya başladı bunun sebebi Türk Telekom. İnternetin 2 saniye gidip gelmesi yaklaşık 30 - 40 saniyeliğine serverin kapanmasına neden oluyor. Bundan dolayı hepinizden özür diliyorum.
    Türk Telekom'a selam
  • servere girerken baglan a tıklayınca dc veriyor
    ilgilenirseniz
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

quote:

Orjinalden alıntı: KocaBekir

Yine Bağlanamiyorum.. :((

Sende tam serverin gittiği anı mı bekliyorsun anlamadım valla. . Arkadaşlar en fazla 1 dakika süren kesintiler olmaya başladı bunun sebebi Türk Telekom. İnternetin 2 saniye gidip gelmesi yaklaşık 30 - 40 saniyeliğine serverin kapanmasına neden oluyor. Bundan dolayı hepinizden özür diliyorum.
    Türk Telekom'a selam

Gerekli açıklama yapılmıştır.
    Saygılar.

• Şimdi tekrar denerseniz sorun giderilmiştir.
    Arada ADSL kesintisinden solayı kopukluklar oluyor. Büyük ihtimalle o araya denk gelmişsinizdir.
  • serverde oynuorm ama icime bi kurt dustu bu serverin ne kadar ayakta kalacagini soleyebilirmisinz...
    server kendi maknizdami merak ettim yoksa hosttami ne kadarlik parasi odendi min ne kadar acik kalacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIPentagraMII

serverde oynuorm ama icime bi kurt dustu bu serverin ne kadar ayakta kalacagini soleyebilirmisinz...
    server kendi maknizdami merak ettim yoksa hosttami ne kadarlik parasi odendi min ne kadar acik kalacak

Arkadaşlar gücümüz yettiğince ve serverde son playerde oyunu bırakana kadar Allah (c.c.) izin verirse server açık kalacak. Server şimdilik kendi makinemizde. Ama reklam (Google) gelirimiz artarsa bir host kiralamayı düşünüyoruz. Bunu dile getirmeyi düşünmüyorduk ancak madem konusu açılmış söyleyeyim, sitede yer alan reklama günde birkez tıklayarak bize destek olabilirsiniz.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 24 Mayıs 2007; 0:54:43 >
  • hocam mesela minimum 6 ay 9 ay gibi bisi soleytebilirmisin bu arada reklamlarina tikladim :)
  • server şuan online mi
    saygılar
  • quote:

hocam mesela minimum 6 ay 9 ay gibi bisi soleytebilirmisin bu arada reklamlarina tikladim :)

Arkadaşlar size 6 ayda desem yalan 9 ayda desem yalan olur. Biz bu serveri heveslendiğimiz için kurmadık. Eğer bir yola başladıysak bu yolda yanımızda olduğunuz süre devam edeceğiz. Bunun için süre vermek saçma olur. Allah (c.c.) izin verirse son player oyunu bıraktığı zaman bizde serveri kapatırız.
  • DESENIZE SERVER HIC KAPANMICAK :D ben sizi birakmam cunku :D
  • Sözümüz sözdür.

İyi oyunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

quote:

hocam mesela minimum 6 ay 9 ay gibi bisi soleytebilirmisin bu arada reklamlarina tikladim :)

Arkadaşlar size 6 ayda desem yalan 9 ayda desem yalan olur. Biz bu serveri heveslendiğimiz için kurmadık. Eğer bir yola başladıysak bu yolda yanımızda olduğunuz süre devam edeceğiz. Bunun için süre vermek saçma olur. Allah (c.c.) izin verirse son player oyunu bıraktığı zaman bizde serveri kapatırız.

Wow.. inş. dediginiz gibi olur...
  • site offline...
  • server offline...
  • hangi ilde yaşıyorsunuz hakkarinin dağ köylerinde falan mı anlamadım ki ,
    telekom ve tedaşa sevgilerimi iletiyorum...
  • aynen bende katılıyorum corrector_
  • wala ben adıyamandayım ne telekom ne de tedaşla problemim yok
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.