Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya kardeş haklısın tabi ama bide bizim gibi i niyetli insanlar nolcak bizim için hiç mi bişi yapamasın kardeş yoksa kurunun yanında bizdemi yandık :(
  • nemessis öle oldu galiba yaa
  • Bilmiyorum askere gittinmi ama, askerde bir kişin suçu için tüm bölük ceza alır.
    Saygılar.
  • hazır asker im kardeş :) agustosda kırmayin bizi kardeş gitmeden bi oynuyam guzelce kardeş lutfen gidipte dönmemek war
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBroS

Bilmiyorum askere gittinmi ama, askerde bir kişin suçu için tüm bölük ceza alır.
    Saygılar.

wolf anlamadigin birsey var turk insani icin emek vermeye değmiyor.bizde yaptık zamanında ayda 300 milyon verdik dedicated aldik.siteyi kendimiz programladık edit yaaptk vs vs..geriye dönüp baktgımızda bir allahın kulu güzel demedi.günde 5-10 kişi oynadı.anlayacağın emek vereceksen kendine ver derslerini aksatma.bizim gibi hamal olma
  • hmm kardeş dersler fln derken o zmn kusura bakma kardeş bilmiodum ok açmasanda olur kardeş napalım buda böle bitcekmiş demmekki
  • Benim ders gibi bir sorunum yok ben okumuyorum,çalışıyorum.
    OSIRIS sana katılıyorum bende ondan bahsediyorum zaten bilmiyorum ne kadarınız biliyor
    Mu adına Türkiyede bir ilk olacak Mu Turka Web adı altında bir script yazıyordum php diliyle ve amacım neredeyse 0 grafik css tabanlı servere lag sağlamıyacak tarzda olacaktı işlevi muweb 8 tarzında olacaktı ama o işide bırakıyorum Türkiye adına hibe edecektim scriptimi bilenler biliyor script hakkında bilgi vermiştim neyse unutalım gitsin.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 7 Haziran 2007; 0:27:27 >
  • walla kardeş ben dicemi dedim ve yinede tekrar diyorum lütfen açarmısınız kardeş? saygılar
  • yunus kardesım kapttın ama gınede Turkiyede Bi ilk yaptın tessekkürler

oynamak ısterdım ama Kendı Serverım oldugun oynamak kısmet olmadı

Saygılar...
  • Öncellikle Herkese Selam..Uzun Zamandir MuOnline Biraktim Belki Bazi Şeyler Düzelir Diye..Ama Bakiyorumki Hayla Bazi Şeyler Düzelmemiş..İnsanlarin Emeklerini Yine hiçe Sayiyorsunz..Emege Hiç Bi zaman saygi göstermediniz..Artik Bazi Şeyleri Aşin Bunlari Kim Yapiyorsa Bir Dur Diyin..Büyük veya küçük fark etmes..Adminler Siz Eglenesiniz Dige Server Açiyolar Aileleriyle Sorunlar Yaşiyolar Hergün pc açik birakiyorlar..Bunlarida Biras düşünün...MuTurka Oynamak Nasip Olmadi..İnşallah Kismet Olur oynamak...
  • Öncelikle selam.
    Konu hakkında bütün postları okudum. Ve hayretler içindeyim.
    Birileri sırf güç gösterisi için etrafındakileri eziyor, Bir başkası da bu sebepten dolayı server'i kapatıyor. Hiçbir yabancı server'da karşılaşamayacağımız şeyleri burada görüyoruz.

Bu oyunu 3 yıl player vasfında oynadım. Yeri geldiğinde pk lık yaptım. Amma velakin bu pk'lığı spotu ele geçirmek ya da karşımdakini bezdirecek şekilde değil, herhangi bir haritaya girip önüme geleni sırayla ve sadece 1 kez keserek yaptım. Sm olmama ve ms'nin full olmasına rağmen davias çıkışta adam keserken hiç ms kullanmadım. Çünkü amacım karşımdakini ezmek değil, zevk almak.

Şu anda ise bir server'da yöneticilik yapıyorum. Buna benzer bir hadise ile karşılaştık. PK'lığı eğlenceden çok eziyete dönüştirmeye çalışanlar oldu. Sonuç olarak bu şekilde davrananlara gereken cezayı verdim. Bu yüzden 2 kişi oyunu bıraktı ama bir daha öyle bir şikayet olmadı. Aynı durum yine olsa rankings sıralamasına, player'in resetine bakmadan gözümü kırpmadan banlarım. Umrumda da olmaz. Çünkü biz bu server'i milletin birbirine gövde gösterisi yapması için açmadık. PK'lık yapanlar da tadında yapmalı. Buna uymayanlar da paşa paşa cezasını çeker.

Mu online oyunu pvp oyundur. PK'lık ve KS serbest olmalıdır. Tabi abartmamak kaydı ile. Ve bu yüzden bir server'i kapatmak bana göre yanlıştır...

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: [MaLaTYa]

Öncellikle Herkese Selam..Uzun Zamandir MuOnline Biraktim Belki Bazi Şeyler Düzelir Diye..Ama Bakiyorumki Hayla Bazi Şeyler Düzelmemiş..İnsanlarin Emeklerini Yine hiçe Sayiyorsunz..Emege Hiç Bi zaman saygi göstermediniz..Artik Bazi Şeyleri Aşin Bunlari Kim Yapiyorsa Bir Dur Diyin..Büyük veya küçük fark etmes..Adminler Siz Eglenesiniz Dige Server Açiyolar Aileleriyle Sorunlar Yaşiyolar Hergün pc açik birakiyorlar..Bunlarida Biras düşünün...MuTurka Oynamak Nasip Olmadi..İnşallah Kismet Olur oynamak...

Evet katılıyorum emege saygı gosterilmiyor ama bu serverde ne gibi bir saygısızlık oldu ve neden kapandı hala anlamıs deilim.. Serveri forumdan takp ettim ve yazılan mesajların hepsinide okudum ve ortada bir sorun yoktu sonra birden biri iki kisi oyunu bırakınca saygısızlık vs vs denmeye baslandi madem serverin kapanma sebebi oyunu bırakmaları deil ne peki acık acık yazın madem igneli laflarla biseyler anlatmaya calismayin herkesin zekasi sizin kadar yuksek olmayabilir ve dedikleriniz anlamayabilir ve haksız elestrilere maruz kalabilirsiniz. Yane acık acık soyleyin nedir ne deildir kim saygısızlık yapmıs yada deyin zor geldi kaldıramadık kapattık die boyle laf oyunlarıyla gecistirmeyin..

Saygılarımla....

• Umut ben defalarca açık açık neden kapattığımı anlattım. Ama kendi hatalarını göremeyenler gerekse anlamak istemeyenler sürekli söylediklerimizi saptırdılar. Bu konu çok falza uzadı.

Server kesinlikle açılmayacaktır. Boştan kendinizi yıpratmayın. Eğer bu kadar yazılanlardan halen suçluların kim olduğu, serverin kapanmasının 4 oyuncunun oyunu bırakmış olması ile alakasının olduğu anlaşıldı ise tartışmaya gerek yok. Tek suçlu benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 8 Haziran 2007; 5:09:36 >
  • Son defa açıklama yapıyorum serverimiz güzel başladı güzel sonlandıralım birbirimizi daha fazla üzmeyelim.
    Sebebler;
    Defalarca saldırı olduğundan
    Birileri çıkıp zeka küpleri bizi çekemeyip 100 dolarlık google payımızı almadan reklamlara fazladan tıklatıp bizim google den banlanmamızı sağladı.
    Maddi anlamda destek istemedik ama server bize köstek oldu bir çok maddi zarara uğradık.
    Telekom,tedaş
    Yeterince oyuncu kitlesine ulaşamadık yeterince ilgi gösterilmedi gösterenlerinde bazı kişiler tarafından gösterilmemesi sağlandı.
    Dahasıda var sebebi kim 2 ,3 oyuncunun char silmesiyle bağladı hala çözmüş değilim?
    Bunu kim çıkardı o sadece kapanmaya denk geldi bardak doluydu taşmasına ramak kalmıştı taştı.

Lütfen yeter artık oyuncu bıraktı serveri kapattılar gibisinden mesajları görmek istemiyoruz rahatsız oluyoruz eğer biraz saygınız varsa bizlere yeteri kadar yıprandık daha fazlasını yapmayın serveri kaldıramadık felan olayıda yok gayet iyi yönettik oyunculardan gelen mesajlar hep aynıydı Türkiyede bu kadar oyunculara değer veren ilgilenen başka yönetici görmedik dediler biz işimizi iyi yaptık yada inanıyoruz yani zoru görüp kaçma olayı yok server daha açılmadan test serveri haline gelmeden bile ne zorluklar gördük ben ve yunus bunlardan bile yılmadık daha fazla haksız ithamlarda bulunmayın rica ediyorum.
    Konu daha fazla yukarı çıkmasın siz yazdıkca bizleri yazmak zorunda bırakıyorsunuz.
    Herşey güzel başladı,güzel bir son verelim.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 8 Haziran 2007; 1:19:37 >

• Bu aralar pek zamanım olmamasına rağmen forumları takip ediyorum ve sizin serveriniz hakkında yazılanlar ilgimi çektiği için yazıyorum. Verdiğiniz hizmetten bu kadar insanın memnun olması çok güzel..
    Mu Turka ekibini tanımamama rağmen ve serveri hiç görme şansım olmamasına rağmen sizlere çok teşekkür ediyorum.
    En azından bu kadar insanın beğenisini kazanmışsınız.
    İleride daha iyi bir server ve daha iyi koşullarda görüşmek dileklerimle..

Saygılar..

-
  • beyler oyun kapandı bu konuşulan yeni server mı ki ben daha yeni başladım oyuna saygılarla
  • nerden hortlattin topici yaw..
    server kapanali cok oldu..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.