Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    65 res fark attığım bir char beni 100 kere kesecek
    atak yaptığımda reften ölecem
    serveri diil mu yu bırakırım
    hele admine nasil şikayet etti onu da anlamış diilim
    "abi beni kesiyolar" mı dedi

adminin cevabı ne oldu acaba
    "adam olda ezdirme kendini" demedi sanırım
    bu arada soultrady hakaret içeren SS lerin var bende
    onlarıda burda vermiyorum

• Göüryorum ki hiç bir şey değişmemiş. Biz nerde hata yaptık diyeceğimize hatalı sensin demeyi seven bir milletiz. Arkadaşlar server pazara kadar duracaktı ancak artık o da durmayacak. Yorgan gitti, lütfen kavga bitsin.
  • Merhaba Öncelikle ben NemessiS ya kardeş siz naptınız ya nie kapattınız serweri ya bu kadar ufak tartısmalar için yapmayın LÜTFEN ya beyler siz nie kawga edionuz gelin beni istediginiz kadar kesin yeterki serwer açık kalsın ! ya ben zaten mu online i bırakma aşamasındaydım artık benim içinde bitti serwerin bitmesiyle.admin katrdeşler silzlerinde tabiki kendinize göre nedenleriniz wardır ama LÜTFEN kapanmasınbıktım 1 haftalık serwerlarda oynamaktan bali bizim gibi playerler için açık kalsın serwer LÜTFEN kardeş.
  • oynamak icin sabırsızlanıorum indiriom clienti
  • kapatmayın serverı 2-3 dengesiz için. Bize yazık oluyo onlar adam gibi oynamadılar uyardınız onlarda tmm deyip charlarını sildiler konuyu kapattılar. Biz oyunumuza dewam edelim
  • aynen kardeşe katılıyorum dewam edelim
  • eğer serverı kapatırlarsa varya serverın kapanmasına sebet olanlar saklanacak delik arasın ciddi bir şekilde uyarıyorum. Benim hayatımdaki tek zevk bu ya siz kimsinizde benim zevkimi eglencemi engelliyorsunuz. Gm bey kapatmayın serverı lutfen
  • Öncelikle admin arkadaslarin yaptıgının yanlıs oldugunu soylemek istiyorum.. Ha demissin ki yine sucu bize atiyorsunuz evet suc sizde o yuzden size atiyorum. Beni bilirsiniz suana kadar hep guzel fikirlerim oldu ve bunu soyledim.. Ama bu durumda yaptıgınız cok yanlıs..

Yanlış 1) MuOnline in amaci adam kesmektir.. yane MuOnline=Pvp dir. Aynı knight online in amacinin cz oldugu gibi.. Bu yuzden adam kesmeyi yasaklamak bence cok yanlış bir tutum.. Ki bu oyunda kesilmekte var kesmekte..
    Yanlış 2) Eger iki oyuncu kavga etti veya bir guild oyunu bıraktı die serveri kapatacaksanız bence bu serveri hic acmasaydınız daha iyiydi.. İsteyen oynar istmeyen oynamaz. Mademki diyorsunuz bizde pvp yasak ozaman kararınız arkasında durucaksınız. Begenmeyenler gidicek.. Bi guild birakir baska guild baslar.. Yane siz kararı verirsin isteyen oynar.. Bu olayı bir PowerLogy yada tam nicki bilmiyorum darklords die acmislardi 1.1e ve iki guild kavga etti birbirlerine kufur etti die serveri kapatmislardı aynısını sizde simdi yapıyorsunuz..

Yukarıda sundugum nedenlerden dolayı hatalısınız.. Yapılması gereken sey yola devam etmek idi ama siz bunu beceremediniz.. Ayrıca server acmak kolaydir.. Bugsuz(az buglu) files ta yapmak kolaydir.. Ama serveri ne olursa olsun acık tutabilmek olay budur. Diger isleri herkes yapiyor.. artik 5 yasında bebeler bile servre kurabiliyor. kurmak muhim deil onemli olan o agirligi tasiyabilicek karaktere sahip olmaktir. Bu karaktere sahip olan insan admindir. Ki ben bu kadar agirligi kaldıramadigim icin adminlik yapmiyorum.. Kendimi admin olarak ta gormuyorum.. Adminlik serveri acik tutaiblmektir. Kurabilmek deildir..

Umarım soylediklerimi yanlıs anlamamıssınızdır bunlar benim sahsi fikirlerimdir.. Ve hic bir sekilde yerme amacı gudulmeden yazılmıs tarafsız goruslerimdir..

Bundan sonraki hayatınızda basarılar dilegimle...

• ewet kardeş sesimizi duyun lütfen .hatta resetlein serweri herşeye silbaştan yeniden başlayalım admin kardeş dimi Sinek Valesi kardeş uyarmı,?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 6 Haziran 2007; 15:16:16 >
  • Walla bana uyar resetleyin her kez sıfırdan baslasın sonuca bu oyundan zevk almak icin oynuyoruz. Ayrıca exp oranınıda düşürün kasmasıda biraz zor olsun item yapmasıda zor olsun ve ARENAYI AÇIN PVP YAPACAK OLAN GİTSİN ARENADA PVP YAPSIN.
  • ewet lütfen açın !kardeş bide admine email atam böle olmucak ben email atıp gidiorum ordan dewam ederim yine sende at kardes azimle konusan serweri açar
  • kutlug ve corrector kendilerini çok bişey sanıyolar ve serverın kapanmasına neden oldular
  • ya gm kardeşler valla resetleseniz olmazmı serweri bu tür oyunlara başlayalı daha bir kaç ay en az 10 tane serwer deişirdim bu kadar ilgiyi hiç bir serwerda görmedim şimdiye kadr verdiginiz emekler için hepinize çok teşekkür ederim finallerinizde başarılar dilerim nemessis adını kullandıgım için kusura bakma:D playboy26
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

kutlug ve corrector kendilerini çok bişey sanıyolar ve serverın kapanmasına neden oldular

saçma konuşuyorsun
    ben muanadoluda da adam kestim ordanda guild olarak charlarımızı silerek ayrıldık
    neden o server kapanmadı
    çünkü admini serveri bizim üzerimize kurmadı
    bizim ayrılmamızla server güç kaybetmedi
    maşallah hala rekor online sayısıyla devam ediyolar
    demekki 2 adam serverde adam kesti char sildi diye server kapatılmazmış
    serveri bıraktığını yazdığın mesajları hatırlıyorum
    neden maydonoz oluyon
    amacın yalakalıksa devam et
  • Bence burda oyuncualrın hic bir sucu yok. Eger bir kac kisi serveri bırakıyor adam kesiyor die kızıp serveri kapatacaksa bu iş olmaz.. Eger sen kalıcı acacam diyorsan oyuncuaların oyunu bırakması charlarini silmesi seni baglamaz. Adminler adminligi kaldıramadılar herhalde bu yuzden kapattılar. Benim sahsi gorusume gore ki burda kimseyi savunmuyorum burda oyuncuların hicbir kabahati olamaz sanırım baska bir nedenden dolayı kapatıyorlar ve bunuda bahane ediyorlar.. Baska bir aciklaması olamaz...
  • Siz napıosunuz bea eğer gercekten serveri o kavga yüzünden kapatısanız YUH size ve bide bunun üstüne yoq bizim gibi server yoq felan diyosunuz.Eğer anLatıLanLar yüzünden Kapattıysanız serveri SAKIN ola bi yerde varmı bizim server gibi bi server gibisinden konuşmayın çünkü siz bu işi biLmiyosunuz
    Not : Eğer AnLatıLanLar Doğruysa.YanLış anLaşıLmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

Öncelikle admin arkadaslarin yaptıgının yanlıs oldugunu soylemek istiyorum.. Ha demissin ki yine sucu bize atiyorsunuz evet suc sizde o yuzden size atiyorum. Beni bilirsiniz suana kadar hep guzel fikirlerim oldu ve bunu soyledim.. Ama bu durumda yaptıgınız cok yanlıs..

Yanlış 1) MuOnline in amaci adam kesmektir.. yane MuOnline=Pvp dir. Aynı knight online in amacinin cz oldugu gibi.. Bu yuzden adam kesmeyi yasaklamak bence cok yanlış bir tutum.. Ki bu oyunda kesilmekte var kesmekte..
    Yanlış 2) Eger iki oyuncu kavga etti veya bir guild oyunu bıraktı die serveri kapatacaksanız bence bu serveri hic acmasaydınız daha iyiydi.. İsteyen oynar istmeyen oynamaz. Mademki diyorsunuz bizde pvp yasak ozaman kararınız arkasında durucaksınız. Begenmeyenler gidicek.. Bi guild birakir baska guild baslar.. Yane siz kararı verirsin isteyen oynar.. Bu olayı bir PowerLogy yada tam nicki bilmiyorum darklords die acmislardi 1.1e ve iki guild kavga etti birbirlerine kufur etti die serveri kapatmislardı aynısını sizde simdi yapıyorsunuz..

Yukarıda sundugum nedenlerden dolayı hatalısınız.. Yapılması gereken sey yola devam etmek idi ama siz bunu beceremediniz.. Ayrıca server acmak kolaydir.. Bugsuz(az buglu) files ta yapmak kolaydir.. Ama serveri ne olursa olsun acık tutabilmek olay budur. Diger isleri herkes yapiyor.. artik 5 yasında bebeler bile servre kurabiliyor. kurmak muhim deil onemli olan o agirligi tasiyabilicek karaktere sahip olmaktir. Bu karaktere sahip olan insan admindir. Ki ben bu kadar agirligi kaldıramadigim icin adminlik yapmiyorum.. Kendimi admin olarak ta gormuyorum.. Adminlik serveri acik tutaiblmektir. Kurabilmek deildir..

Umarım soylediklerimi yanlıs anlamamıssınızdır bunlar benim sahsi fikirlerimdir.. Ve hic bir sekilde yerme amacı gudulmeden yazılmıs tarafsız goruslerimdir..

Bundan sonraki hayatınızda basarılar dilegimle...

oncelikle turkiyenin boyle bir serverdan mahrum kalmasını üzüldügümü belirterek söze başlamak istiyorum. Magic_Lord'a soylediklerinde tamamen katılıyorum 1 char fullendikten sonra etrafta dolanmak için deildir adam kesmek ve kesilmek içindir oyunun en buyuk eglencesi yasaklandıktan sonra serverin bir anlamı kalmaz.herkez serverda hızlı kasıp pk olmask ister bunu istemeyen birisi oyunu bıraksın derim.Birde şu konuya ddayanmak istiyorum sizler serverin kapanmayacagına dair playerlere garanti werdiniz bu garantide şudur : serverda 1 tek oyuncu olsa bile server açık kalacaktır . bir kavga yüzünden serverin kapanması bence cok sacma kesmekte olabilir kesilmekte .

Bu Soylediklerim Tamamen Tarafsizcadir Lutfen Hiçbir Taraf Alınmasın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 6 Haziran 2007; 17:47:36 >

• bence öle deil ben hızlı kasarım adamımı fullerim yeni baslayanlara her türlü yardımı yapmak icin.bende yardım yapınca büzük zevk alıyorum. guild savasları haric pk lık yapmayı sevmiyorum.
  • katılıyorum kardeş hadi ya 1 oyuncu deil kac oyuncu war bak aç su serweri res le başlıyam kardes
  • arkadaslara katiliyorum..
    serveri resetleyin..
    yeniden baslayalim..
    degişmez kurallari bastan koyalim..
    bu kurallar GEREKLİ kurallar olsun..
    mail olarak önerilerimide dikkate alirsaniz daha iyi ve sorunsuz server olacagina inaniyorum..
    ama serverin kapanamsini gercekten istemiyorum..
    su ana kadar oynadigim kaliteli sayili serverlardan biridir adminlerde cabasi tabi..
    server resetlenirse bu sefer fazla yorulmayacaginizda ortada cünkü hersey hazir olacak..
    bence denemeye deger..
    saygilar..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.