Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • server reslensin farketmez ama yeterki acılsın benm için önemli olan budur inş. açılır yeniden
  • Arkadaşlar gerekli açıklama yapıldı diye hiç birşey yazmayacaktım. Ama gördüm ki yaşından dolayı saygı duyduğum insan bana halen hakaret ediyor. Kutlug'dan bahsediyorum. Dün bana mail yollayarak şikayetlerini dile getirdi. Bende o sırada sınava çalışıyordum. Bıraktım kağıdı kalemi oturdum kundunları düzenlemeye başladım. Kısmen bitirdim birde foto çekip hem burda hem oyunda duyurdum. Neyse ben bunun karşılığında iştye ne bileyim "ilgilendiğiniz için tşk" diye bir cevap beklerken bir teşekkür yerine haksız olmasına rağmen benim o sınava çalışmak yerine oyunla ilgilenirken harcadığım emeğe saygısızlık etti. Ben bunları yine yazmayacaktım. Ancak sadece yaşından dolayı saygı duyduğum bir insanın " Admin de Admin ise serveri neden kapattığını yazsın " demesi kanıma dokunduğu için yazıyorum.

İkinci konu adam kesmek. Kutlug sen hatırlamadın ama Asil'i hatırlıyormusun. Önce kestin sonra spotu ele geçirdin. Bu insanı ezmek değilmidir. Bu server açık olduğu sürece kimse kimseyi ezemedi. Madem gücünü ıspatlamak istiyorsun duello yap. Birisini spottan atmak için kesemezsin. Ben bu kuralı koyarak oyunun amacının dışına çıktığımı düşünmüyorum. Bilakis oyuna yeni başlayanlar veya servere yeni başlayanları korumak içindir. SouLTrady'nin bu kuralla tek alakası benim bu kuralı koymamı hatırlatmasıdır.

Ben hiçbir zaman adminim demedim adminlikle övünmedim. Bu serveri yaklaşık 20 25 gün açık tutabildim. Ancak bu geçen süre benim için çok zor bir süreçti.

Bir çok sorun yaşadık. 2 defa saldırı oldu. Bir günde defalarca kesinti yaşadık. Bizi yanlız bırakmayanlara sonsuz teşekkür ederim aynı zamanda sonumuzun bu şekilde olmasından dolayı özür dilerim.

Ama şunu herkes bilsin ki; ben derslerimi aksatıp bu servere emek verdiysem, emeğime saygısızlık edildiği an benden zerre emek yada saygı göremezsiniz

İnsan hayatında bazı prensipler edinir ve bunların başarıya giden yoldaki engelleri aşmakta kullanır. Herkes gibi benimde prensiplerim var. Serveri dün kapattım bu gün açamam.

Hepinize iyi günler.

• tabikide herkezin prensipleri var ama baya istek var reslenip yeniden baslamasına gerçekten acabilirseniz Cok Mutlu olucaz Playerlar demi
  • Ya bizi kötü serverda oynama zorunda bırakma bugun 4-5 tane servera giridm hepsi çok kötü ve lagdan geçilmiyor. Aç şu serverı ya lutfen biz serverımızda mutluyduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

Arkadaşlar gerekli açıklama yapıldı diye hiç birşey yazmayacaktım. Ama gördüm ki yaşından dolayı saygı duyduğum insan bana halen hakaret ediyor. Kutlug'dan bahsediyorum. Dün bana mail yollayarak şikayetlerini dile getirdi. Bende o sırada sınava çalışıyordum. Bıraktım kağıdı kalemi oturdum kundunları düzenlemeye başladım. Kısmen bitirdim birde foto çekip hem burda hem oyunda duyurdum. Neyse ben bunun karşılığında iştye ne bileyim "ilgilendiğiniz için tşk" diye bir cevap beklerken bir teşekkür yerine haksız olmasına rağmen benim o sınava çalışmak yerine oyunla ilgilenirken harcadığım emeğe saygısızlık etti. Ben bunları yine yazmayacaktım. Ancak sadece yaşından dolayı saygı duyduğum bir insanın " Admin de Admin ise serveri neden kapattığını yazsın " demesi kanıma dokunduğu için yazıyorum.

İkinci konu adam kesmek. Kutlug sen hatırlamadın ama Asil'i hatırlıyormusun. Önce kestin sonra spotu ele geçirdin. Bu insanı ezmek değilmidir. Bu server açık olduğu sürece kimse kimseyi ezemedi. Madem gücünü ıspatlamak istiyorsun duello yap. Birisini spottan atmak için kesemezsin. Ben bu kuralı koyarak oyunun amacının dışına çıktığımı düşünmüyorum. Bilakis oyuna yeni başlayanlar veya servere yeni başlayanları korumak içindir. SouLTrady'nin bu kuralla tek alakası benim bu kuralı koymamı hatırlatmasıdır.

Ben hiçbir zaman adminim demedim adminlikle övünmedim. Bu serveri yaklaşık 20 25 gün açık tutabildim. Ancak bu geçen süre benim için çok zor bir süreçti.

Bir çok sorun yaşadık. 2 defa saldırı oldu. Bir günde defalarca kesinti yaşadık. Bizi yanlız bırakmayanlara sonsuz teşekkür ederim aynı zamanda sonumuzun bu şekilde olmasından dolayı özür dilerim.

Ama şunu herkes bilsin ki; ben derslerimi aksatıp bu servere emek verdiysem, emeğime saygısızlık edildiği an benden zerre emek yada saygı göremezsiniz

İnsan hayatında bazı prensipler edinir ve bunların başarıya giden yoldaki engelleri aşmakta kullanır. Herkes gibi benimde prensiplerim var. Serveri dün kapattım bu gün açamam.

Hepinize iyi günler.

burdan kutlug un nasıl birisi olduğu belli oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

Arkadaşlar gerekli açıklama yapıldı diye hiç birşey yazmayacaktım. Ama gördüm ki yaşından dolayı saygı duyduğum insan bana halen hakaret ediyor. Kutlug'dan bahsediyorum. Dün bana mail yollayarak şikayetlerini dile getirdi. Bende o sırada sınava çalışıyordum. Bıraktım kağıdı kalemi oturdum kundunları düzenlemeye başladım. Kısmen bitirdim birde foto çekip hem burda hem oyunda duyurdum. Neyse ben bunun karşılığında iştye ne bileyim "ilgilendiğiniz için tşk" diye bir cevap beklerken bir teşekkür yerine haksız olmasına rağmen benim o sınava çalışmak yerine oyunla ilgilenirken harcadığım emeğe saygısızlık etti. Ben bunları yine yazmayacaktım. Ancak sadece yaşından dolayı saygı duyduğum bir insanın " Admin de Admin ise serveri neden kapattığını yazsın " demesi kanıma dokunduğu için yazıyorum.

Hepinize iyi günler.

anlamadığınız yada anlamak istemediğiniz budur
    asili hatırladım tabi
    stat hack yapıyodu ve adam kasıyodu
    hatta bu konuda size mailde attım
    ""asil adli char bütün statları 2000
    sanırım hack yapıyor ve adam kasıyor
    gene sizin deneme charlarınızdan biri diilse tabi
    saygılar""
    sizde onun admin char olmadığını adminin adam kasmadığını ve gerekli işlem yapılıp adamı banladığınızı bildirdiniz
    ben onu spot için değil HACK yaptığı için kestim
    oyunun kurallarını baştan koymuş olsaydınız servere başlamazdım
    130 küsür resli iken bu kuralı koyduğunuz için serveri bıraktım
    2 kez haclendi saatlerce servere girmede sorunum oldu
    sıksık kopmalar oldu
    bırakmadım
    ama bana kuralları uymayan serveri bırakmam kesinlikle emeğe saygısızlık değildir
    serveri kapatma sebebini bana yıkman sadece AYIP
    serverde hala kasmaya niyetli olanlara hatta Soultrady nin emeğinede haksızlıktır
    saygılar

• Ben islerim dolayisiyle charimi sildim..Ve suan serverda boyle bir karmasa oldugunu gorunce inanamadim..Gercekleri soylemem gerekirse Ben bu serverda aldigim tati hic bir turk serverinda bulamadim nie derseniz admin ve gm ler inanin onlarda bizim gb davraniyorlar tek tek sorunlarimizla ilgileniyorlar..Ve ben bu server`in bu kdr kolay kapanacagini sanmiyordum..Burdan Adminden bir ricada bulunmak istiyorum serveri resetleyip tekrardan acmasini bakin arkadaslar boyle server turkiyede gercekten zor bulunur yaw adamlar karma versiyon yapmis kotasi dolanlar icin buyuk bir firsat elinde ki bir clientin icine patch attiginda direkt baglanabiliyorsunuz onca bug kapatmislar admin ve gm ler surekli onlineler..Ustelik belirli resetlerde hediye veriyorlar hangi buyuk yabaci server bu kdr sizlerle ilgilenirki ben oynadigimda oralarda adminler bi alemde yasiyorlar server aciyorlar ugramiyorlar bile serverlerine..Fazla uzatip basinizi agritmayayim serverinizi tekrardan online halde gormek inaninki beni cok mutlu edicektir..Karar sizindir
    Bu arada serveriniz acmayi tekrardan dusunurseniz size kucuk bug dan soz edeyim jewel of creation lar satildiginde normalde 12m ederken burda 50m ediyor bende bu bugu charimi silmeden 2 gun once fark etmistim serverinizi acmayi dusunurseniz duzeltirsiniz

• arkadaslarin dedigi dogru..
    dogru duzgun bi serveri kapatip bizi 2günlük fun serverlara gondermeyin..
    resetleyin GEREKLİ kurallari bastan koyun isteyen istemeyen gelmez..
    hatta kurallari ortak alalim daha mantikli olur..
    1haftalik deneme olarak server acik kalir baktik yine sorunlar yasanio kapatirsiniz..
    ama boyle yolunuza cikan ilk köstekte yikilirsaniz olmaz hem bize hem size yazik..
    dedigim gibi resetleyin 1hafta deneyelim bakalim neler olcak..
    saygilar..
  • hadi kardeş be bizim için aç su serweri bida olay da kargasada olmucak kendi açımdan söz weriom kardeş lütfen
  • Gm Bey canım benim gel naz etme aç şu serverı bu kadar insanı kıracakmısın kaç kişi bu serverda oynamak için can atıyor ama sen hala açmamda açmam diyorsun. Gel yap bi iyilik aç şu serverı at reside en baştan çok güzel bir şekilde oynıyalım oyunumuzu
  • ewet lütfen aç kardeş hadi bende bile kafadan kaç kişi war : NemessiS playboy26 deadly cemo memo nemo burak DarkLord nemesssiss SouLTrady Koca Bekir lütfen kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 6 Haziran 2007; 20:32:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemessis1988

ewet lütfen aç kardeş hadi bende bile kafadan kaç kişi war : NemessiS playboy26 deadly cemo memo nemo burak DarkLord nemesssiss lütfen kardeş

Hocam Bu isaretledigim bolum cok guzel kafiyeli olmus..
    Ayriyetten yazdiklarin yanina benide ekle
  • nemessis beni istemiosun galiba yazmamıssın oraya
  • kardeş böle iimi yoksa nickinni wer öle mi yazayım kardeş ?
  • Kardeş serwer kapandı acımdan ne yaptığımı bilemom affeylein beni hatırlatın yazaım hemen siz daha durun imzada toplucam ben :)
  • BENDE BURDAYIM SERVERİ AÇIN NE OLUR
  • ewt beyler az kaldı hissediyorum açılcak gbii
  • tüm iyi serverlar gidiyor..
    bari bu acik kalsin bunca ricaya artik sizde kirmazsiniz bu insanlari..
  • kardeş serveri açıver lütfen istedigin gibi kuralları koyalım kardeş yeterki aç su serweri yoksa darklords ta başladım böle giderse MUTURKA dada bitircem mu online ı :(
  • Merhaba,
    Yapılan genel değerlendirmeye bakıyorumki yazdığım mesajda sadece görmek istediklerinizi almışsınız.
    Burada bizleri suçlamanız anlamsız biz sadece 1 2 oyuncu yüzünden serveri kapatmadık orada yazdıklarımı tekrar okuyun ek olarak gunah keçisi aramadık ve yineliyorum artık yok ahmet yüzünden yok mehmet yüzünden kapandı tühhh sana demeyi bırakın bence kapanma sebebinin büyük yüzdesini oluşturan bölüm son olan kavga değildir gider ayak kimseyi kırmak değildir amacımız suçu sadece bir kişiye atmak olmaz bize yakışmaz aslında çok farklı yorumlar bekliyordum açıkcası ama görüyorumki yazdığım iğneli mesajdan kimse bir pay almamış oradaki mesajı gerçekten gören olmamış ona üzüldüm.
    Bu işler çoçuk oyuncağı değildir o nedenle aç /kapat durdur tatile çıksın server vs vs gibi şeyler olmaz en azından bize yakışmaz biz Turka ekibi olarak 16 17 yaşındaki çoçuklar değiliz kişilikleri yerine oturmuş ,geleceği bir nebze olsa gören insanlarınız o nedenle kapanan serveri açma gibi bir olayı en azından şimdilik düşünmüyoruz aç/kapat işleri Mu Turka'ya yakışmaz en azından bu kadar amatör bir yapımız yok.

Ayrıca not düşmek istiyorum bu bir olgudur yani herşeyde böyledir
    Bir forum,oyun,iş düzeni vs gibi her konuda yönetmelikler değişiebilir bu kaçınılamaz bir durumdur yok önceden kurallarda bu yoktu yok şuydu buydu demeniz anlamsızdır oyunda ks pk yasak vs eklenebilir bu tamamen bizim inisiyatifimize kalmış bir durumdur.

Artık gereksiz mesajlar yazmamanızı temenni ediyorum ve gerçekten verdiğim mesajı alanların,aldıkları mesajla beraber yazacakları yorumları görmeyi arzuluyorum.

Türk serverleri tek tek düşmeye başlıyor bunun sebebini server yönetimlerine atmanız doğru olmaz sebebi oyuncular ve serverin düşmanlarıdır neden bir TÜRK,Türk serverine saldırır ki ? Neden çamur atarki?
    Bu olgulardan kurtulan bir millet haline gelmezseniz(gelmezsek) daha çok serverler kapanır yabancı serverlere muhtac olursunuz.

Umarım daha fazla sizlere cevap yazmak zorunda bırakılmayız.
    Saygılar.
    Not: Şimdi bu aralar yeni serverler türemeye başlar büyük iş yapan serverlerin kapatmasıyla beraber oyuncu toplama çalışmalarına başlayan yeni serverler türeyecektir onlara takılırsınız nasılsa 3,5 günlük olur yenileri açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 7 Haziran 2007; 0:04:20 >

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.