Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde böyle bir karar almayı düşünüyorduk. İki yeni kural ekledik kurallarımıza.

1. Düello haricinde bir playeri bir günde iki defa kesmek yasaktır. Siz biri kestiği zaman F4 ile konuşma penceresini açıp bir screen shoot alıp turkamu@yahoo.com.tr adresine mail olarak yollamanız yeterlidir. İlk önce uyarı tekrarlaması halinde 24 saat ban tekrarlamaya devam etmesi halinde cezası ikiye katlanarak artacaktır.
    2. Spot kuralıdır. 5 player party yapıp bir spotu kullanmaları halinde bir başka player o spotu kullanamaz. Ceza sistemi ilk kuralla aynıdır. Aynı şekilde F4 ile konuşma penceresini açıp screen shoot çekip bana yollamanız gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 5 Haziran 2007; 23:15:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

yaman guildinin hepsine baştan beri soul a KS yapıyosunuz ayıp

bizde seninle aynı fikirdeyiz
    charlarımızı siliyoruz YAMAN guildi olarak

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

oyunda spotumda ks yapanı keserim

Arkadaşım senin spotun neresi? İnsanları oyunda ezmene izin veremem. Ben kendi charımla oynarken bunu bana da yaptin. Ben kasarken geldin beni kestin. Nedeni ise orada sen kasacakmışsın. İşte bu olamaz. Ben Losttower7'de kasıyordum sen kestin beni, peki ben nerde kasacam? Sen oyuncusunda kesilen oyuncu değil mi? Bu kuralı koymasa idik adam kayırmış olurduk. Ve bunu bizim server kimse yapamaz.

Kurallar server kapanana kadar geçerlidir.

Saygılarımla...
  • ewy ozan her zaman arkamda oldugunu biliyorum seni seviyorum:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

oyunda spotumda ks yapanı keserim

Arkadaşım senin spotun neresi? İnsanları oyunda ezmene izin veremem. Ben kendi charımla oynarken bunu bana da yaptin. Ben kasarken geldin beni kestin. Nedeni ise orada sen kasacakmışsın. İşte bu olamaz. Ben Losttower7'de kasıyordum sen kestin beni, peki ben nerde kasacam? Sen oyuncusunda kesilen oyuncu değil mi? Bu kuralı koymasa idik adam kayırmış olurduk. Ve bunu bizim server kimse yapamaz.

Kurallar server kapanana kadar geçerlidir.

Saygılarımla...

bence yanlıryorsun
    ben lostta adam kestiğimi hatırlamıyorum
    ki arena girişi 180 olana kadar losta ugramıyordum bile
    daha sonrada lostta gecirdiğim süre 1-2 dk yı geçmez
    hele adam keserken konuşmak hiç tarzım değildir
    soultrady server 1. si ve benden 65 res fazlası var
    ezdiğimi söylediğin bu adam mı?

dediğim gibi oyun içindeki ve dışındaki tutumunuz ve server için verdiğiniz emek takdire değer
    umarım uzun ömürlü başarılı bir server olur
    saygılar

• Hatırlamıyor olabilirsin ancak bunu yaptığını ben iyi hatırlıyorum keserken konuşmadın. Kestikten sonra konuştun.

Ayrıca server hakkındaki düşünceleri dile getirdiğinden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımla...
  • Server 1.si 150 kere kesilmiş anladıgım kadarı ile Adam kesmek yasak deseydiniz serverin ilk açıldıgında YAMAN guildi olarak başlamazdık.Muonline güc sabır ve kasma oyunudur.gELİŞECEKSİN Kİ SANA BUNLARI YAPAMASINLAR.MADEM GELİŞEMİYOSUN DANDİK CHAR KASIYOSUN SERVERİ BIRAKIP GİT.YAPAMIYOSAN YAPAMIYOSUNDUR ZORLAMANIN MANASI YOK.TABİ İŞDE İNSAN OGLU ZORA GELİNCE ONA SÖYLE BUNA SÖYLE ŞUNU YAZ BUNU YAZ.Bİ ŞEKİLDE KENDİNİ KURTARIYOR.KURALLARI BAŞTA BELİRTMENİZ GEREKİRDİ .adam guçlenseydide kesemeseydik ks yapamasaydık.Kendini daha kolluyamıyor koruyamıyor server 1. si olmuş

• boş iş bunlar kutluğ
    Saygılar...
  • ben nie gidicem kasmısım 1. olmusum herkesin oynasıda farklıdır o serverda adam kesmek icin güclü char kasar bende 1. olmak icin hızlı kasan charı secerim bunları senin anlaman icin uzun yıllar mu oynaman gerekmektedir...sen kendini kolla sonra bana laf at tamammı genc...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouLTrady

ben nie gidicem kasmısım 1. olmusum herkesin oynasıda farklıdır o serverda adam kesmek icin güclü char kasar bende 1. olmak icin hızlı kasan charı secerim bunları senin anlaman icin uzun yıllar mu oynaman gerekmektedir...sen kendini kolla sonra bana laf at tamammı genc...

yazmayacaktım ama genç lafına takıldım

ben senin kadar uzun süredir bu oyunu oynamadım ama MG kasıp 65 res attığım kimseye kesilmedim
    bide bebe gibi ağlayıp admine şikayet etmedim beni kesiyolardiye
    65x300=19500 point eder
    bunun bir kısmını vitalitiye basmayı akıl edemediysen ben nedeyim

daha fazla yazıp bu postu amacı dışına çıkarmak istemiyorum
    bu posttaki son mesajımdır
    saygılar
    edit:65x300=19500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutlug -- 6 Haziran 2007; 1:06:58 >

• öncellikle 65*300 ü bi daha çarpmanı tavsiye ederim cevabını umarım bulursun yazdıgın diger cümleleri gecen yazdıgın yazıyı annayamadım vitality ye neden basıcam ki ilk olarak st agi yi fullerim bu benm kararım aglamadım admine siteden yazdım siz cekemediniz yanımda 3 kişi bile kasamıyodunuz yalanmı anca keserek bi kac exp almaya calısıodunuz oda bu son 2 gün icerisinde gerceklesti önceden eziktin cnkü gerçi hala eziksin ama neySe
    Konuyu fazla uzatmaya gerek YOK.
    SayGıLar...
  • Lütfen bu tür konuşmaları Fun Portalda yapınız çünkü serveri hiç tanımayan birisi yanlış şeyler düşünebilir.
    Umarım anlarsınız.
    Ayrıca görüyorumki server açıldığından beri bizi çok üzdünüz, player olsun dostumuz düşmanımız olsun üzdünüz ve şuanda charını silenler var örnek sarigaci sırf mail attı diye YONETiM yarın sınavları olmasına rağmen oturup serverin kundum sorunu ile ilgilendi sizler ne yapıyorsunuz char siliyorsunuz bize aleni olarak küfür etseniz daha anlaşılır olurdu YONETiM finallerini hibe ederek server le ilgilenmeyi kendine görev saymış olmasına rağmen bize verdiğiniz koçamannnnn Teşekkür için bizlerde teşekkür ederiz.
    Serverin gidişi bu yönde olursa Mu Turka yönetimi olarak bazı kararlar almamız gerekebilir.
    Arif olanlar anlar.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 6 Haziran 2007; 2:12:17 >
  • Arkadaşlar sizlere inanın çok ama çok yürekten satırlarımızla veda etmeyi istedik gerçekten biz inanıyoruz ki Türkiyede Mu Online Adına Güzel İşler Yaptık!Ve nerdeyse amacımız 0 sorun ve süper bir serverdi açıkcası serverimiz için tahmin edemiyeceğiniz kadar çaba harcadık inanın bize çok çalıştık çooook uyku nedir bilmedik en iyisi için uğraştık biz oyuncularımızdan hiç bir şey istemedik hemde hiç birşey ne para ne pul ne premium ne donate vs hiç birşeyde gözümü olmadı ama bize ne yaptınız(yaptılar) servere saldırdılar defalarca sizler için büyük düşler kurduğumuz dc makinesi almak istediğimiz google reklamlarına gereksiz fazladan tıklamalar sonucu 2 gün önce hesabımız banlandı o hayalimiz suya düştü inanın cebimize 5 kuruş girmeyecekti herşey oyunculara harcanacaktı....
    İşte bizim size verdiklerimiz, sizlerin bize verdikleriniz...
    Son zamanlarda ne oldu oyuncular arasına akıl almaz şekilde kargaşa kavga huzursuzluk ama artık canımıza TAK ETTİ bizde insanız hep güler yüzlü , saygılı olalım dedik,elimizden gelenin en iyisini yapalım dedik baktık ki insanlarımız bunlara layık değilmiş halbuki ne umutlar besleyerek prof. bir server ayarladık sizlere ama neden bize bunları yaptınız biz ne yaptık ? Suçumuz sizlere eğlence platformumu hazırlamak? Suçumuz saygılımı olmak? Suçumuz TEKNİK DESTEK VERMEK Mİ ? Suçumuz sizleri umursamak mı ?
    Hayır hayır artık hiç birini hak etmediğinizi anladık en azından bir çoğunuzun...
    Ve olan kime oldu bizemi ? Hayır! tamam takım olarak çok üzüldük ama olan SİZE Türkiye Mu Online Severlerine oldu ! Çünkü sizler prof bir sisteme alışkın değilsiniz açık yüreklilikle söylüyorum BİZE BİR TANE DAHA MU TURKA SERVERİ GİBİ BİR SERVER GÖSTERİN ?
    Bizim verdiğimiz HİZMETİ VEREN ? BU kadar ilgilenen?
    Neyse daha içimizi dökecek çok konu var yeterli bu kadar bize kötülük düşünenlerin gözlerimizdeki nefreti görmeleri için yeterli düzeyde olacaktır.

Server şuandan itibaran fun türüne geçmiş olup herşey MAX DROP EXP vs vs server 10.06.2006 24:00 yani pazar günü hunharca görevi son bulacaktır.
    Biz elimizden geleni yaptık amacımız asla kapatmak değildi!
    Şuan a kadarda bir zerre içimizden geçmedi ama son şu olanlar bardağımızı taşırdı
    Oyuncular bi tarafdan google bi tarafdan saldırı bi tarafdan artık yeter dedik biz kaliteli hizmet vermek için kimseden birşey almıyoruz ama sizler bunun farkına varamadınız bizleri ezmek yerine destek olmalıydınız
    eminim içinizden bu yazımı okuyanlar "eeehhhhh bize servermi yok beeee" dediğini duyar gibiyim buyrun var güle güle gidin ve 3 gün sonra oralarda kapnacaktır bunu unutmayın bizim Türk insanı nedense en iyiyi taşıyamıyor çamura bulayıp rengini boz etmek istiyor
    O halde durmayım Türkiyede Mu Online Bitti diyorlar sebebi kim =) ?
    Devam edin aslaaa durmayın Türkiye biterse üzülmeyin yabancı serverler çok nede olsa.
    Gerçekten üzgün olarak bu yazıma son noktalarımı koyuyorum.
    Söylemeden geçemiyorum Türkiyede bir ilk olan KARMA tipi versiyonu ilk defa bu serverde gördünüz ve bu son olacaktır! Eğerki bir gün birisi(birileri) server dosyalarımızı hak edeceğine inanırsak çıkardığımız versiyonu paylaşabiliriz ki bu kafayla zor gibi ama neyse...
    Şuandan itibaren Herşey MAX
    Server Bu Pazar 24:00 da kapanıyor.
    Herşey gönlünüzce olsun.
    En içten saygılarımızla Mu Turka Special Edition TAKIMI adına!

Not: Shoplarda herşey ama herşey satılmaktadır +1+2+3+4+5 kundum kanatlar tuy butun itemler full opts olarak yani herşeyin tadına son defa bakmanız için!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 6 Haziran 2007; 2:53:42 >

• Admin arkadaşım herşeyi açıkça belirtmiştir. Aslında üzüldüğümü belirtmeden geçemiycem. Ama ne kendime ne size. WolfBros arkadaşıma. Bu serverde onun çok fazla emeği var. Acıdğım acınmayı haketmeyenler için harcadığı emeklerin ziyan olması. Ama artık anladım ki birşey yaparken iki kere düşünecekmişiz.
    Artık hiçbir platformda yazılan yazılara ve sorulara cevap verilmeyecektir.

Hepinize son defa saygılarımla..
  • karar sizindir.ama yapmıs oldugunuz bu güzel versionda cok zevk aldım taki bu olaylar olana kadar.Bize böle bi güzel server kurdugunuz için cok ama cok teşekkür ederim.
  • BEnce aşırı tepki verdiniz
    olay diye bahsettiiniz şey benim soulu kesmemdi sanırım
    ne bir hakaret nede küfür söz konusu
    sonra toplantı yapıldı
    PK yasak olacak dendi
    bende PK KS ve AFK nın yasak olduğu serverde oynamayacağım için oyunu bıraktım
    Daha önceden bir tecrubeme dayanarakta Charımı sildim
    Gerek burada gerekse değişik platformlarda serverinize desteğimi ve görüş ve önerilerimi bildirdim
    Server kapatacaktınızda bir Günah Keçisi araıyordunuzsa ayıp ettiniz
    Server YAMAN guildinin gitmesiyle kapanacak bir server izlenimi vermiyordu oysa
    Serveri bırakmama rağmen serverin kapanmasına üzüldüm
    SAygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBroS

Arkadaşlar sizlere inanın çok ama çok yürekten satırlarımızla veda etmeyi istedik gerçekten biz inanıyoruz ki Türkiyede Mu Online Adına Güzel İşler Yaptık!Ve nerdeyse amacımız 0 sorun ve süper bir serverdi açıkcası serverimiz için tahmin edemiyeceğiniz kadar çaba harcadık inanın bize çok çalıştık çooook uyku nedir bilmedik en iyisi için uğraştık biz oyuncularımızdan hiç bir şey istemedik hemde hiç birşey ne para ne pul ne premium ne donate vs hiç birşeyde gözümü olmadı ama bize ne yaptınız(yaptılar) servere saldırdılar defalarca sizler için büyük düşler kurduğumuz dc makinesi almak istediğimiz google reklamlarına gereksiz fazladan tıklamalar sonucu 2 gün önce hesabımız banlandı o hayalimiz suya düştü inanın cebimize 5 kuruş girmeyecekti herşey oyunculara harcanacaktı....
    İşte bizim size verdiklerimiz, sizlerin bize verdikleriniz...
    Son zamanlarda ne oldu oyuncular arasına akıl almaz şekilde kargaşa kavga huzursuzluk ama artık canımıza TAK ETTİ bizde insanız hep güler yüzlü , saygılı olalım dedik,elimizden gelenin en iyisini yapalım dedik baktık ki insanlarımız bunlara layık değilmiş halbuki ne umutlar besleyerek prof. bir server ayarladık sizlere ama neden bize bunları yaptınız biz ne yaptık ? Suçumuz sizlere eğlence platformumu hazırlamak? Suçumuz saygılımı olmak? Suçumuz TEKNİK DESTEK VERMEK Mİ ? Suçumuz sizleri umursamak mı ?
    Hayır hayır artık hiç birini hak etmediğinizi anladık en azından bir çoğunuzun...
    Ve olan kime oldu bizemi ? Hayır! tamam takım olarak çok üzüldük ama olan SİZE Türkiye Mu Online Severlerine oldu ! Çünkü sizler prof bir sisteme alışkın değilsiniz açık yüreklilikle söylüyorum BİZE BİR TANE DAHA MU TURKA SERVERİ GİBİ BİR SERVER GÖSTERİN ?
    Bizim verdiğimiz HİZMETİ VEREN ? BU kadar ilgilenen?
    Neyse daha içimizi dökecek çok konu var yeterli bu kadar bize kötülük düşünenlerin gözlerimizdeki nefreti görmeleri için yeterli düzeyde olacaktır.

Server şuandan itibaran fun türüne geçmiş olup herşey MAX DROP EXP vs vs server 10.06.2006 24:00 yani pazar günü hunharca görevi son bulacaktır.
    Biz elimizden geleni yaptık amacımız asla kapatmak değildi!
    Şuan a kadarda bir zerre içimizden geçmedi ama son şu olanlar bardağımızı taşırdı
    Oyuncular bi tarafdan google bi tarafdan saldırı bi tarafdan artık yeter dedik biz kaliteli hizmet vermek için kimseden birşey almıyoruz ama sizler bunun farkına varamadınız bizleri ezmek yerine destek olmalıydınız
    eminim içinizden bu yazımı okuyanlar "eeehhhhh bize servermi yok beeee" dediğini duyar gibiyim buyrun var güle güle gidin ve 3 gün sonra oralarda kapnacaktır bunu unutmayın bizim Türk insanı nedense en iyiyi taşıyamıyor çamura bulayıp rengini boz etmek istiyor
    O halde durmayım Türkiyede Mu Online Bitti diyorlar sebebi kim =) ?
    Devam edin aslaaa durmayın Türkiye biterse üzülmeyin yabancı serverler çok nede olsa.
    Gerçekten üzgün olarak bu yazıma son noktalarımı koyuyorum.
    Söylemeden geçemiyorum Türkiyede bir ilk olan KARMA tipi versiyonu ilk defa bu serverde gördünüz ve bu son olacaktır! Eğerki bir gün birisi(birileri) server dosyalarımızı hak edeceğine inanırsak çıkardığımız versiyonu paylaşabiliriz ki bu kafayla zor gibi ama neyse...
    Şuandan itibaren Herşey MAX
    Server Bu Pazar 24:00 da kapanıyor.
    Herşey gönlünüzce olsun.
    En içten saygılarımızla Mu Turka Special Edition TAKIMI adına!

Not: Shoplarda herşey ama herşey satılmaktadır +1+2+3+4+5 kundum kanatlar tuy butun itemler full opts olarak yani herşeyin tadına son defa bakmanız için!

bu server için gösterdiğiniz çaba ve verdiğiniz emek takdire değer hatta şimdiye kadar hiçbir adminde böyle ilgi alaka görmedim diyebilirim.
    playerlerde server sorumluları kadar bu servere emek vermiştir,kesintilere,saldırılara rağmen servere bağlı kalmıştır bunu da kabul etmek gereklidir.
    bu oyuna başlarken şu son getirilen kurallar (yasaklar) yoktu,bir tane kendini bilmez aile terbiyesi görmemiş anne kuzusunun sözüyle hareket etmeseydiniz keşke,kaldı ki muonline da kesmek kesilmek vardır,güçlü olan güçsüzü ezer güçsüz de kasar güçlenir gerekirse karşılık verir bu böyledir,biz oyun içinde kimseye bize yapıldığı gibi kötü sözlerle karşılık vermedik çünkü bunun sanal dünya olduğunu bir oyundan ibaret olduğunu biliyoruz,bunu idrak edememiş bir şahsiyetsiz yüzünden serverin bu noktaya gelmesinden çok üzüntü duyuyorum.
    server sorumlularına tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım...

• bana bak lordum musun nesin bana diosun aile terbiyesi almamıs falan filanbensenin gibi küfür yazmaya kalkısmadım ki beni tanırlar nası birisiolduğumu da bilirler adam gibi oyununuzuoynasaydınız oyunburalara gelmezdi cokgüçlümü sanıyosunuzkendinizi serverın sitesine girip 1.olana bakabilirsiniz. öncedendebelirtigimgibi herkezin oyun oynayış şekli farklıdır.ben 1. olmak için kasarım ama hala annamadınız bence sen terbiye almamıssın 35 yaşına kadar ayrıca benm yüzümden de gelmedi bu kararlar
  • Bu olay senin yüzünden geldi. Aglamasaydın Admine bu şeyler olmazdı.ADMİNDE DE HATA VAR.
    2. bi olay burada YÖNETİMİN de playeri dinleyerek yanlış yapması oldu.Kurallar bariz bellidir server açildıgında.pk ks serbest diye başladık. KURALLAR ÖNCEDEN BELİRTİLMİŞTİ.PK KS SERBESTTİ. BİR BEBE YÜZÜNDEN SERVER KAPANIYO YAZIK VALLA..KENDİNİ KOLLAYAMIYO ADMİNDEN DESTEK ALIYO.BİZANS OYUNLARI BUNLAR. BİDE SERVERA BAKIN 1. KİM DİYO HAY ALLAHIM SABIR..
  • NE YÜZLE OYNUYACAKSIN ARTIK.. EN GÜÇLÜLER CHARLARINI SİLDİLER BU OLAY YÜZÜNDEN.ARTIK EET ŞİMDİ İŞTE SERVERDA GEZE BİLİRSİN
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.