Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun giderildi hatta senin yerine son 4 levelinide ben aldım.

İyi Oyunlar.
    Saygılarımla...
  • teşekkürler

saygılar
    edit:saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutlug -- 3 Haziran 2007; 22:18:04 >
  • Bu defa saygılar yok. Hayret

Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

Bu defa saygılar yok. Hayret

Saygılarımla...

Aynen benimde gözlemlerin arasında genel olarak mesajlarında ve hitap şekillerinde sayıglı birisi =)

Serverimiz HERŞEYE RAĞMEN KAPANMA YOLUNDA DEĞİLDİR ,SON SÜRAT DEVAM Kolay gelsin cümeleten.
  • [Deleted by Admins]

• Bu dün diğer admin arkadaşım server açıldı diye topic açtıklarında yazdığı mesaj.

Birde şu akıl yoksunu, zeka yaşı 0-3 yaş arası olan, bizimle sorunlarının ne olduğunu dahi bilmediğim, terbiyesizlerin yazdığı mesaja bakın.

Susayım susayım diyorum ama artık susamıyorum. Hergün bir terbiyesizle uğraşmak istemiyorum. Allah'ınızdan BULUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 4 Haziran 2007; 11:45:47 >
  • Oncelik bu davranısı yapan insan adına ben ozur diliyorum.. Boyle bir kisilige sahip oldugunu bilseydim serveri devretme isine hic girmezdim.. Zaten artık boyle birsey soz konusu deildir.. Server ben acik tutabildigim kadar acik tutucam sonra daha duzgun biri cikmaz ise kapaticam.. Baskasinin actıgı baslıga saygısız yapan birine bu serveri devretmem.. Boyle biri oldugunu bilsem bu ise hic kalkısmazdım.. Gormemisin bir serveri olmus tutmus .... neyse siz anladınız yapılan saygısızlıktan dolayı tekrar ozur diliyorum..

Saygılarımla...
  • [Deleted by Admins]
  • Zaten severi devretmemek yeterli bir ceza ama siz istiyorsaniz sikayet edebilirsiniz...
  • Umut suçlu olan sen değilsin. Kendinde kabahat arama. İnsanların kavun olmadığını hepimiz biliyoruz. Biz seni biliyoruz. Sen kafanı yorma.
  • arkadaslar;
    elimde luckli 2.tip sm kanati vardir..
    bende elf 2.tip ariyorum eger elinizde warsa takasa acigim bilgilerinize..
    oyundaki adim ZuiSudra
    saygilar..
  • bendede 2.nesil WS var. 2.nesil elf kanadı olanla takas edebilirim
  • mana loslu bk kanadı var. mana loslu mg kanadı ile deistirilir arkadaslar
  • Arkadaşlar bişey sorcam. 2 tane + basma taşı var biri +6 ya kadar diğeride +7,8,9 a kadar. ben dun silahıma +3 deyken soul bastım +2 ye dustu yukselcegi yere hemde bu her seferinde öyle oluyo yukselcegi yere dusuyo
  • +6 ya kadar jevel of bless,+7+8+9 yapmak için jevel of soul kullan
    itemin lucklu ise 1 den 9 a kadar soul kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _corrector_ -- 4 Haziran 2007; 17:42:10 >
  • Ben daha oyunu çzme aşamasındayım. Elimde +9 Excelent Viper Bow Var. Luk----Skill--Atak %2 li iyimi?
  • elfsen iyi tabi
  • Server kapalımı suan?
  • uha onu nerden buldun..
    biri bulursa banada verebilir mi..
    saygilar
    ZuiSudra
  • Server elektrik kesintisinden dolayı kısa bir süre kapalı kaldı. Ancak şu anda server online.

Saygilarimla...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.