Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

yunus abi istersen 400 tane kundun4 at gene işe yaramaz kundun dropunuz çok kötü sadece 5 iyi ve bu itemleri geri getirmez
    size ayrıca önerim 3 ayrı karakter olark kundunlari atın her karaktere item çıksın1

Geri getirmeyeceğini biliyorum ama yinede insanları bir nebzede olsa rahatlatmak amaçlıdır bizimki. Zaten 3 GM olarak atıcaz itemleri.
  • Arkadaşlar server açık bilginiz olsun.
  • ben gene giremiyom servere
    girebilin varmı
    saygılar
  • Server online.
  • Ya arkadaslar kisisel sorunlarınızı nie burda tartısıyorsunuz anlamiyorum. Madem sorununuz var pm atın birbirinize gelip burda server tanıtım ve sorun dinleme amacli acilmis bir topic altından yok sen benim anama sovdun yok ben senin suyunu yaptım bu tur meselelerin tartisma yeri bu topic ve ya bu forum deildir.. Lutfen konuyu sapıtmayın..

Ayrıca bir baska oneri bence kundun atmayın bosuna cunku bu telafi yolu deil ki telafinin yanından bile gecmeyen bir yontem. Mesela hic oynamayan ve emegi gitmemis biri sırf kundun atiliyor die ilk kez girip kundun toplayabilir. Belkide emekleri kaybolanlardan daha fazla item toplar ve daha buyuk bir haksızlık olur.. Bence iyi dusunun oyle karar verin.

Saygılar...
  • [Deleted by Admins]
  • defalarca pc yi kapatıp açmama rağmen(önceden işe yarıyodu) ne site nede servere girebiliyorum
    saygılar
  • Serverde şu anda 4 kişi online. İlk başlarda giremiyorum deyince bende şüphelendim ama online kişiler var.
    Ayrıca Umut haklısın. Yapılması gerekenleri oyun içerisinde yaptık. Daha fazlası haksızlığa needen olur. Onun için kundunlar iptal.
  • ben bidaha kapatıp açayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..

quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

Ya arkadaslar kisisel sorunlarınızı nie burda tartısıyorsunuz anlamiyorum. Madem sorununuz var pm atın birbirinize gelip burda server tanıtım ve sorun dinleme amacli acilmis bir topic altından yok sen benim anama sovdun yok ben senin suyunu yaptım bu tur meselelerin tartisma yeri bu topic ve ya bu forum deildir.. Lutfen konuyu sapıtmayın..

Son Tartışmanın Zamanına bak 19:30:05 Daha Neden bahsediyorsun????

Ben suanda tartıstıgınızı soylemedimki.. Sadece nie tartısıyorsunuz dedim ve yaptıgınız yanlıs oldugunu soyledim.. Bence yazdıklarımı iyi oku oyle cevap ver..
  • Ya bi soru sordum cvp verin saatlerdir sizi bekliyorum takmıyosunuz bile boylemi oyuncu toplıcaksınız servera.

Arkadaşlar mu yu yükledim de oyuna girince ya sunucu ile bağlantı sağlanamıyor diyor yada oyuna giriyo ama acc ve şifre yazma yeri gelmiyor. Biri yardım etsin bana nasıl yapcam bunu
  • nihayet ervere girebildim
    size zahmet olmassa 100 res ödülümüde alabilirmiyim
    mail atmıştım ama
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

Ya bi soru sordum cvp verin saatlerdir sizi bekliyorum takmıyosunuz bile boylemi oyuncu toplıcaksınız servera.

Arkadaşlar mu yu yükledim de oyuna girince ya sunucu ile bağlantı sağlanamıyor diyor yada oyuna giriyo ama acc ve şifre yazma yeri gelmiyor. Biri yardım etsin bana nasıl yapcam bunu

PM 'ne cevap verdim. Dediğim gibi öyle bir sorun şimdiye kadar hiç yaşamadık. Launcheri yani Mu Turka.exe yi aç Add kısmında IP olarak turka.ath.cx port ise 44405 yazıyor olması lazım onları kontrol et.
  • ya kardes benim acc verdiginiz itemleri ben giyemiyorum.

acc : ARCA
  • kutlug nick nedir senin ?? JAMAL mı ??
  • Sen Dark Knight sin o seti Great Dragon itemleri Blade Knight giyebilir. Yani görevleri yapman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 3 Haziran 2007; 0:04:37 >
  • Arkadaşlar zor ve yorucu bir günü daha atlattık. Gördüğümüz zarar çok değil. Bu saldırıda kaybolan verilerin yenilenmesi için size güvendik. Öyle tahmin ediyorum ki aramızda bizi kandırarak fazladan item almaya tenezzül edecek kimse yoktur. Onun içiniçimiz rahat olarak kim "şundan vardı" dediyse itiraz etmeden verdik. Umarım bu iyi niyetimiz suistimal edilmemiştir.

Saygılarımla...
  • inş. sanmam ben yapıcaklarını...girip ara sıra bakıyom servera güsel yani...
  • teşekkür ederiz server sizinle güzelleşiyor
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.