Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reset sayım düzeltilmiş ancak stat puanları 3 gün öncenin,ayrıca servere girdim biraz kastım
    level alamıyorum
    char:LorduM
  • statlar bidahaki rest atışınızda düzelicektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTurka-Gorevli -- 2 Haziran 2007; 14:47:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuTurka-Gorevli

statlar bidahaki restatışınızda düzelicektir

ok teşekkürler
  • el emeği göz nuru 600 milyon param vardi
    neyse gene toplarım
    servere zeval gelmesin yeter
    bu arada servere saldırı yapan arkadaşlara sıradaki şarkıyı ithaf ediyorum
    "elalarını elalarını ALLAH versin belalarını"
    saygılar
  • şarkı için teşekkürler

EKSİKLER İÇİN turkamu@yahoo.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..

Konuya Girmek Gibi oluyor Ama T_U_R_K_A İmzani değiş Kurallara Ayrıkırı maximum 100x100 olmalı!

Bak Hurricane uğraşacak kimse kalmadı beni mi bundun? Hemde bu kadar sorunun arasında. Benim imzamın derdi seni gerdi anlaşılan. Ama niyetin belli.
    Bende bu kadar sorunu başıma kimin açtığını bulmaya çalışıyordum. Meğer fazla uzakta arıyormuşum

Ayrıca lütfen konu dışı mesaj yazıpta ortamı germe. Şu an dünya kadar sorunla uğraşıyorum birde seninle uğraşmak istemiyorum. Bana dalaşma. Aksi takdirde sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın.
  • sanırım mail atmıs ama ben gene burdan yazem
    JAMAL adlı char 36 resteydi
    onuda duzeltirseniz
    saygılar
  • Benden tavsiye bence serverde gunde 2 kez yedek alin ve yedeklerinizi server bilgisayarindan baska bir bilgisayarda tutun ozaman bu tur bir sorun yasaniz bile fazla geriye almak zorunda kalmazsınız...

AYrıca bir tavsiye daha dedicated pc almayın.. Hem daha fazla masraf+daha fazla sorun+ Butun portlar kendiliginden acik bu yuzden daha fazla saldırı yersiniz.. Ama yinede siz bilirsiniz... Alma isteginizin sebebi elektrik kesintileri ama dedicated pclerde bile bazen baglantı kopması yasanabiliyor.. Aldiginiz firmayi cok iyi secin. Sonra saatlerce firmadan yanıt beklemek zorunda kalıyorsunuz. Ve eger bu sorun pazar gunu olursa cogu firma pazar gunu destek vermiyor o gun serveriniz kapalı kalmak zorunda kalır butun bunlari göz onunde bulundurup ona gore bir karar verin..

Saygılar.. (Kutlug gibi oldu ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 2 Haziran 2007; 16:17:41 >

• Magic_Lord tavsiyelerin için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

Benden tavsiye bence serverde gunde 2 kez yedek alin ve yedeklerinizi server bilgisayarindan baska bir bilgisayarda tutun ozaman bu tur bir sorun yasaniz bile fazla geriye almak zorunda kalmazsınız...

AYrıca bir tavsiye daha dedicated pc almayın.. Hem daha fazla masraf+daha fazla sorun+ Butun portlar kendiliginden acik bu yuzden daha fazla saldırı yersiniz.. Ama yinede siz bilirsiniz... Alma isteginizin sebebi elektrik kesintileri ama dedicated pclerde bile bazen baglantı kopması yasanabiliyor.. Aldiginiz firmayi cok iyi secin. Sonra saatlerce firmadan yanıt beklemek zorunda kalıyorsunuz. Ve eger bu sorun pazar gunu olursa cogu firma pazar gunu destek vermiyor o gun serveriniz kapalı kalmak zorunda kalır butun bunlari göz onunde bulundurup ona gore bir karar verin..

Saygılar.. (Kutlug gibi oldu ama)

Bende serveri dedicated e taşıdığımda büyük sorunlar yaşadım
    ama yedek konusunda haklısın günde 2 yedek alınmalı
    Buarada keske herkes mesajının sonuna saygılar yazsa
    saygılar

• Arkadaşlar bizim parayı savurma gibi bir düşüncemiz yoktur. Sadece sizlerin daha iyi oyun oynayabilmeniz için düşünüyoruz sunucu kiralamayı. İlerleyen zamanlarda olmazsa bir ay bir sunucu kiralayarak deneme yaparız. Memnun kalmamız halinde tekrar kendi makinemize alırız. Sorun yaşamaz isek orada devam ederiz.

Saygılarımla...
  • siteye girdim..
    bi baktim 77lvl ve 1res yaziyor..
    inanin sok oldum
    nese ben ZuiSudra 7resim wardi..
    özel mailde atarim..
    peki itemleri geri alamayacakmiyiz..
    cunku saolsun sarigaci bana cok guzel bi yay vermisti
  • ayrica su kundun atimini bu aksam degilde yrn aksam yapsaniz..
    cünkü ben bu aksam oyuna giremeyecegim..
    hem yrn pazar herkesin tatil günü ewinde olur..
  • [Deleted by Admins]
  • Arkadaşlar mu yu yükledim de oyuna girince ya sunucu ile bağlantı sağlanamıyor diyor yada oyuna giriyo ama acc ve şifre yazma yeri gelmiyor. Biri yardım etsin bana nasıl yapcam bunu
  • yunus abi istersen 400 tane kundun4 at gene işe yaramaz kundun dropunuz çok kötü sadece 5 iyi ve bu itemleri geri getirmez
    size ayrıca önerim 3 ayrı karakter olark kundunlari atın her karaktere item çıksın1
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

quote:

Konuya Girmek Gibi oluyor Ama T_U_R_K_A İmzani değiş Kurallara Ayrıkırı maximum 100x100 olmalı!

Bak Hurricane uğraşacak kimse kalmadı beni mi bundun? Hemde bu kadar sorunun arasında. Benim imzamın derdi seni gerdi anlaşılan. Ama niyetin belli.
    Bende bu kadar sorunu başıma kimin açtığını bulmaya çalışıyordum. Meğer fazla uzakta arıyormuşum

Ayrıca lütfen konu dışı mesaj yazıpta ortamı germe. Şu an dünya kadar sorunla uğraşıyorum birde seninle uğraşmak istemiyorum. Bana dalaşma. Aksi takdirde sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın.

Yunus Abi Ben sana msnde ne dedim sana saygım sonsuz niye ayak değiştiriyorsun!!! DonanımHaberin Kuralları var bunları sana söyledim Uyarı alıp Ban Yersen 3-5 gün uzak kalırsın buradan o Yüzden dedim sen yine sana yapmadığım ama yaptığımı sandığının o kazığın acısını çıkartıyorsun konuyu germeden dahada yazmıyorum yazıklar olsun böyle olgun bir insan nasıl ayak değiştirebilir

tipik bir cevap T_U_R_K_A arkadaşım sen bunlara kanma kurtlar meydanı boş bırakınca bunlarda çakalya ortalığa sızmaya çalışıyorlar ama bilmiyorlarki meydan boş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 2 Haziran 2007; 19:02:58 >

• Ben o insandan bir kere kazık yedim ikincisi olmaz. Daha o kadar sorun varken geçmiş olsun demek yerine imzamı söylüyor. Hakkaten komik insanlar. Biri gelir google reklamı der, diğeri gelir imzan der. Başka bişey arayın arkadaşlar dalaşmak için. Bu şekilde kendinize güldürüyorsunuz.

t-R e X : +
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

Ben o insandan bir kere kazık yedim ikincisi olmaz. Daha o kadar sorun varken geçmiş olsun demek yerine imzamı söylüyor. Hakkaten komik insanlar. Biri gelir google reklamı der, diğeri gelir imzan der. Başka bişey arayın arkadaşlar dalaşmak için. Bu şekilde kendinize güldürüyorsunuz.

t-R e X : +

bunların doğasında bu var düşene birde onlar vurmak istiyorlar ama şunu unutuyorlar o düşen insan düştüğü gibi kalkmasınıda bilir ayrıca bilmiyorlarki istesek akıl edemeyecekleri şeyleri yapabileceğimizi
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.