Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında açıklama yapmayı düşünmüyordum ama sırf adımı ve serverin adını temizlemek amacıyla acıklama yapma kararı aldım evet YONETiM adminin de söylediği gibi daha onceden zeugma serveri beni bir şekilde bulmuş ve web hakkında destek almıştır arayüz ve data ayrı şeylerdir bilmem anlarmısınız, o nedenle local çalışmalarımda ufacık önemsiz bir nokta kalmış yani benim anlamadığım neden bu Türkiyede herşey illa ücretli olunca seviyorsunuz en iyi şey o oluyor? Ücretsiz olan herşeye neden köstek olma yolundasınız ?
    Adamlar çıkıyor açıyor serveri ne teknik destek var, ne bir soruya hızlı cevap var,ne yardım siteleri var, ve premium satislari sunlar bunlar hersey var 2 de dandik html sitesi var heh işte ozaman çok iyi bunlar prof. size açılan bir server var portalı var fun portalı var hizmet var teknik destek var disiplin var ücretsizde bunları görmüyorsunuz illaki bir açığını yakalıyalımda hemen söylüyelim yapmayın gözünüzü seveyim böyle ne Türkiye nede Mu Online bi yerlere gelir sizlerdeki bu zihniyetle.
    Bunları söyleme gereğini duymadım ama şuanda duyuyorum çünkü rahatsız oluyorum mesajlarınızdan.
    Ben amatör bir data ve web tasarımcısı değilim,Türkiyede piyasaya sürdüğüm bir adet free dağıtıma sahip bir scriptim var daha adını bile duymadığınız yada duyanların kullandıkları CMS sistemlerinin Türkçe çevirilerini yapan teknik destek de bulunan aynı zamanda phpbb de Türkiye için zamanında teknik destek veren,halan aktif Türkiye vbulletin fun destek forumlarında görev yapan,özellikle xoops adına büyük çalışmaları olan biriyim ki buradaki kullandığım nick vs hepsi orjinalını yansıtmamaktadır web işiyle uğraşan birileri muhakkak benim bir yerimde emeği olan birşeyleri almıştır.
    Sizler böyle yapınca herşeyden ama herşeyden soğuyorum neden siz Türk insanları,gençleri böylesiniz?
    Neden üreten insanı alkışlamak yerine "DANDİK BİR AYRINTI" için aşağılamak zorundasınız?
    Aslında hata sizde değil ,hata bende,bizde sizin için her zaman iyi şey sizden ücret alındığı zaman en iyi şeydir.Yazık yaaa... Gelmiş burda kimlere hizmet veriyorum.
    Neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 2 Haziran 2007; 0:40:25 >

• +

LÜTFEN!!!
    EMEĞE SAYGI
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBroS

Aslında açıklama yapmayı düşünmüyordum ama sırf adımı ve serverin adını temizlemek amacıyla acıklama yapma kararı aldım evet YONETiM adminin de söylediği gibi daha onceden zeugma serveri beni bir şekilde bulmuş ve web hakkında destek almıştır arayüz ve data ayrı şeylerdir bilmem anlarmısınız, o nedenle local çalışmalarımda ufacık önemsiz bir nokta kalmış yani benim anlamadığım neden bu Türkiyede herşey illa ücretli olunca seviyorsunuz en iyi şey o oluyor? Ücretsiz olan herşeye neden köstek olma yolundasınız ?
    Adamlar çıkıyor açıyor serveri ne teknik destek var, ne bir soruya hızlı cevap var,ne yardım siteleri var, ve premium satislari sunlar bunlar hersey var 2 de dandik html sitesi var heh işte ozaman çok iyi bunlar prof. size açılan bir server var portalı var fun portalı var hizmet var teknik destek var disiplin var ücretsizde bunları görmüyorsunuz illaki bir açığını yakalıyalımda hemen söylüyelim yapmayın gözünüzü seveyim böyle ne Türkiye nede Mu Online bi yerlere gelir sizlerdeki bu zihniyetle.
    Bunları söyleme gereğini duymadım ama şuanda duyuyorum çünkü rahatsız oluyorum mesajlarınızdan.
    Ben amatör bir data ve web tasarımcısı değilim,Türkiyede piyasaya sürdüğüm bir adet free dağıtıma sahip bir scriptim var daha adını bile duymadığınız yada duyanların kullandıkları CMS sistemlerinin Türkçe çevirilerini yapan teknik destek de bulunan aynı zamanda phpbb de Türkiye için zamanında teknik destek veren,halan aktif Türkiye vbulletin fun destek forumlarında görev yapan,özellikle xoops adına büyük çalışmaları olan biriyim ki buradaki kullandığım nick vs hepsi orjinalını yansıtmamaktadır web işiyle uğraşan birileri muhakkak benim bir yerimde emeği olan birşeyleri almıştır.
    Sizler böyle yapınca herşeyden ama herşeyden soğuyorum neden siz Türk insanları,gençleri böylesiniz?
    Neden üreten insanı alkışlamak yerine "DANDİK BİR AYRINTI" için aşağılamak zorundasınız?
    Aslında hata sizde değil ,hata bende,bizde sizin için her zaman iyi şey sizden ücret alındığı zaman en iyi şeydir.Yazık yaaa... Gelmiş burda kimlere hizmet veriyorum.
    Neyse...

serverde kasanlar dan ses cıkmıyo
    dışardan maydonoz olanlar var
    saygılar

• kimseyi dinlemem ztn dinlemek için çok geç serverin kalitesinden ziyade içindeki sıcaklığı tattığım için burdayım kutlug kardeşimin dediği gibi dışarıdan maydonoz olanlar var
  • Yapılan admin toplantısında exp oranını yükseltmeye karar verdik.
    Şu andan itibaren exp 2000 olmuştur. Ancak bununla beraber reset leveli 400'e yükseltilmiştir.

Bilginize...
  • arkadaşlar sadece sitede verilenleri indirdim onlar yetermi yoksa oyunun asıl clienti felandamı lazım?
  • client varsa 1.0L gibi patch indir icine at o zaman olr ama sen clienti indirmek istiyosan indir..sitede yasıor hangi versiyonlara atıcanı...
  • Ya şimdi sitede bi client ve bir pacht verilmiş ya bunları indirsem oyunu oynamam için yetiyor değilmi?

Mesela ragnarokde once ana clienti indiriyodun sonra oynıyacagın serverın dosyasını indiriyodun MU da onun gibi degil demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek_Valesi -- 2 Haziran 2007; 10:01:02 >
  • Eğer elinde herhangi bir versiyonun clienti var ise sadece patchı indir yok ise sadece clienti indir.
    Hem clienti hem pathcı indirmene gerek yok.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 2 Haziran 2007; 11:11:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBroS

Aslında açıklama yapmayı düşünmüyordum ama sırf adımı ve serverin adını temizlemek amacıyla acıklama yapma kararı aldım evet YONETiM adminin de söylediği gibi daha onceden zeugma serveri beni bir şekilde bulmuş ve web hakkında destek almıştır arayüz ve data ayrı şeylerdir bilmem anlarmısınız, o nedenle local çalışmalarımda ufacık önemsiz bir nokta kalmış yani benim anlamadığım neden bu Türkiyede herşey illa ücretli olunca seviyorsunuz en iyi şey o oluyor? Ücretsiz olan herşeye neden köstek olma yolundasınız ?
    Neyse...

ben o hatayı soylerken içimde hiç kotu bir niyet yoktu temayı yine yapmışsın hatalar olacaktır muhakkak bende bu hatayı duzeltmen için sadece uyardım o kadar .

• quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

Yapılan admin toplantısında exp oranını yükseltmeye karar verdik.
    Şu andan itibaren exp 2000 olmuştur. Ancak bununla beraber reset leveli 400'e yükseltilmiştir.

Bilginize...

keske bole bisi yapmasaydiniz yaw..
    350res süperdi..
    yani simdi 400res cok kötü BENCE her ne kadar 2000x de olsa
    kendi şahsi fikrim..
  • Bu kişisel bir karar değildir. Onun için benim şahsım olarak yapabileceğim hiç birşey yoktur. Exp'in 2000 olması zaten hemen hemen kapatıyor aradaki farkı.

Ayrıca HoRRoR muhakkak ki içinde kötü niyet yoktur. Ama lütfen bu başlık altında hiç bir konuyu tartışma ortamına taşımayalım.

İyi oyunlar...
  • bu arada iyiki funpicten yapmissiniz orasi cok güzel bi host bence..
    benimde forumum o hosttan..
    ayrica eger isterseniz cikan reklami kaldirmak icin kodlari burdan verebilirm..
    wolfbros bu işi daha iyi bilir tabi ama bi katkim olsun diye şeyettim
  • forum anasayfa temasinin içine en alta ativerin olsun gitsin..

<textarea Style="width: 1px; height: 1px" Rows="1" Cols="1"> 
    <script LANGUAGE="Javascript">
    if (parent.frames.length > 0)
    parent.location.href=self.location;
    </SCRIPT>
    <%
    Connect.Close
    Set Connect = Nothing
    Forum.Close
    Set Forum = Nothing
    End Sub
    %>

ALINTIDIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zui.Sudra -- 2 Haziran 2007; 12:54:59 >
  • WolfBroS :"Reklamı kaldırmak normal koşullarda yasaktır ve funpic yönetimi tarafından öğrenildiği taktirde üyelik iptal ediyebilir" demişti bana. Bizde bu riske giremeyiz. Çokta büyük bir sorun değil aslında.

Ama yinede teşekkürler.
  • server biraz geri alınmış sanki
  • ehue ehue
    birazmı
    37 res bende oynamış
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutlug -- 2 Haziran 2007; 14:24:32 >
  • yapılan saldırı sonucu databaseler tamamen kullanılamaz hale gelmiştir ancak en son 3 gün önce yapılan yedeklemerle devam edebilecek durumdayız
    sisteme son 3 gün içerisinde yeni kayıt olupta sisteme giriş yapamayanlar lütfen tekrar üye olsun ve durmunu turkamu@yahoo.com.tr adresine bildirsin
    bunun telafi olmaz ancak yinede size kendimizi affettirmek için akşam saat:20:00 de 50 adet +4 kundum atılacaktır

ŞİMDİ ARKADAŞLAR HERŞEY SİZİN İNSAFINZA KALMIŞ BİR DURUM;
    OYUNU OYNAYAN HERKEZ RESET SAYISINI CHAR İSMİNİ DOĞRU BİR ŞEKİLDE YAZIP
    ( turkamu@yahoo.com.tr ) ADRESİNE YOLLARSA GEREKLİ İŞLEMLER YAPILACAKTIR

yapılanlardan dolayı Mu Turka EKİBİ olarak ÖZÜRDİLERİZ
  • Ayrıca reset ödülleri iade edilecektir. Gönderdiğiniz mailler sonucu kaç resette olduğunuza bakılıp hediyesi silinenlerin hediyeler tekrar verilecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

ehue ehue
    birazmı
    37 res bende oynamış
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.