Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektrik kesintisinden dolayı kesilen server 5 dakika içinde açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTurka-Gorevli -- 1 Haziran 2007; 12:14:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterMu

ya ben bu yeni paketi 1.0L clientin icine koydum olmadi acarken bi dosya eksik diyo 99 un icine attim orda farkli bi dosya eksik dedi ikisini karistidirdim :D oda olmadi ne yapmam lazim muturka clienitini mi indireyim??

1.0L bizzat denendi ve çalışıyor. Senin clientinde bir sorun vardır. Eğer elinde başka client varsa onunla dene yine olmaz ise Mu Turka clienti indirmeni tavsiye ederim. Zaten boyutu da çok büyük değil 120 MB.
  • res attim oyundan ciktim resi atayim diye bi baktim site kapali
  • alakasız olabilir ama sanki aynı anda 1 den fazla kişi res atınca yada point dağıtınca
    server çöküyor gibime geliyor
    bir kaç kez banada denk geldi
    saygılar
  • O tamamen tesadüf. Şu anda neden olduğunu anlayamadığım anlık dsl kesintileri oluyor. Bundan dolayı server ve site 20 - 30 saniye kapalı kalıyor. Bunun başka birşeyle bağdaştırmak alakasız olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuTurka-Gorevli

Elektrik kesintisinden dolayı kesilen server 5 dakika içinde açılacaktır.

BU YAZI YÜZÜNDEN OYUNA BAŞLAMIYORUM.
  • ara ttneti niye böle oluyo diye söv adamlar anında düzeltiyo bende arada sırada oluyo arayınca adamları düzeltiyo :D ilk aldığımda çok yapıyolardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterMu -- 1 Haziran 2007; 14:24:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emretwolf

quote:

Bizim kendi elektrik santralimiz olmadığından ve ups fazla dayanmadığından elektrik kesilince server kapalı olmak zorunda. Anladığım kadarıyla sen daha önce kendi elektrik santrali olan bir serverde oynuyordun.

Gelenin başımızın üstünde yeri var. Gelmeyene de zorla gel diyemiyceğimize göre, "SEN BİLİRSİN"

Ayrıca ttnet iki ay bedava kullandırıyor bu şekilde bir ay tasarruf yapıyor.

• ben laf dokundurmaya çalışmadıydım

• quote:

quote:

bütün serverlarda kesintiler,dc ler vs. oluyor,böyle kaliteli server bulmak kolay değil,sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _corrector_ -- 1 Haziran 2007; 14:37:49 >
  • quote:

ben laf dokundurmaya çalışmadıydım

Yok sen yanlış anladın galiba. Bu laflar TTNet'e. Sen üzerine alınma.
    Ayrıca MT Fun Portal hizmet dışıdır. Lütfen oraya mesaj yazıp cevap beklemeyin. Sorunlarınızı buradan ve turkamu@yahoo.com.tr adresinde dile getirin.

• quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

quote:

quote:

bütün serverlarda kesintiler,dc ler vs. oluyor,böyle kaliteli server bulmak kolay değil,sen bilirsin

Teşekkür Ederiz...

• bide serverda darklord karakteri kaç levelde açılıyo sırf darklordlu ve kaliteli bir server diye başladım ama darklord açamadım şimdi keşke oda dw elf gibi hesaba girer girmez açık olsaydı :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

O tamamen tesadüf. Şu anda neden olduğunu anlayamadığım anlık dsl kesintileri oluyor. Bundan dolayı server ve site 20 - 30 saniye kapalı kalıyor. Bunun başka birşeyle bağdaştırmak alakasız olur.

ZATEN CÜMLEMİN BAŞINDA ALAKASIZ OLABİLİR DİYE BAŞLAMIŞTIM
    HANİ 1 İHTİMAL ÖLE BİŞİ VARSA ÇÖZÜME YARDIMIM DOKUNURMU DİYE
    SAYGILAR
  • quote:

bide serverda darklord karakteri kaç levelde açılıyo sırf darklordlu ve kaliteli bir server diye başladım ama darklord açamadım şimdi keşke oda dw elf gibi hesaba girer girmez açık olsaydı :(

250 lvl de açılıyor DL
  • quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

quote:

bide serverda darklord karakteri kaç levelde açılıyo sırf darklordlu ve kaliteli bir server diye başladım ama darklord açamadım şimdi keşke oda dw elf gibi hesaba girer girmez açık olsaydı :(

250 lvl de açılıyor DL

teşekkürler
  • MT Fun Portal'ın eski arayüzünün beğenilmemesi sebebiyle değiştirme kararı aldım büyük ihtimalle bu gün(bitirebilirsem) değişmiş bir şekilde hizmete sunulacaktır.Yeni istekleriniz varsa bildirebilirsiniz.
    Bilginize,
    Ayrıca büyük ihtimalle daha doğrusu kesin değil ama şartlara uygun bir makine bulabilirsek bu ay Vps yada Dedicated kıralamayı düşünüyoruz.
    Mu Turka Web Takımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 1 Haziran 2007; 16:33:06 >
  • CC 6 yı bitirdim BOx vermedi
    Box vermeyecekse CC nin anlamı ne
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

CC 6 yı bitirdim BOx vermedi
    Box vermeyecekse CC nin anlamı ne
    saygılar

bana bir kez girdiğimde jewel of creation verdi başka bişeyde vermedi zaten serverı da bıraktım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.