Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMBaRGo

hocam server yine gitti

Hocam Server Online
  • Arkadaşlar az kaldı bu kesintilere son vericez. Bu kesintiler sizin olduğu kadar yönetim olarak bizim de canımızı sıkıyor. Ama inşallah kısa bir süre sonra bunların hepsi bitecek.
  • elf agi 23K da patladı
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

elf agi 23K da patladı
    saygılar

Elf agility max stat 32k olan bütün serverlarda 23k da patlar. 26k oldugu zmanda düzelir. 515 atack speedde patliordu sanirim. Ama 26 k agilityden sonrası patlamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xawe -- 1 Haziran 2007; 0:03:48 >
  • eywalla
    silah değiştirdim
    eziq silahla kasıyom
    utanıyom
  • 26 k olana kadar vit ver sinir oldugun biri varsa onu kes :D sonra devam edersin agility :)
  • Benden sana bir tavsiye tiger bow'u kullanırsa sorunun çözülür. 25750 agility de ise tekrar eski silahını kullanabilirsin.
  • kutlug sen sarigaci misin
    bende ZuiSudra
    bu arada xawe artik insanlara bilgi vermeye basladi forumda..
    yakinda modda olmak ister
    (bu arada xawe ben mahir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zui.Sudra -- 1 Haziran 2007; 9:06:48 >
  • sevrer kapandı galiba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DarkSM]

sevrer kapandı galiba..

senin nick ne bu serverda?
  • benim asıl serverım muanadolu.Turkayada giriom takılıom ara sırada girim dedim server kapalıydı.
    nickim:MaNueL bk kasıom orda da biras yardım eden olsa 3-5 reset olur yine peq giremiom şimdi meslea mu-turkiye kasıom CandyELF
    muanadolua bi porblem var benimn karakterde 219 reset var 164 point geldi...şimdi mu-turkiyede takılıom CandyELF....
    SeTBoY gelince düzeltir.Düzeltince muanadoluya devam edicem aksama kadar düzelir heralde...
  • yaw server sabahtan beri kapali nedendir
  • Server OffLİne
  • ya ben bu yeni paketi 1.0L clientin icine koydum olmadi acarken bi dosya eksik diyo 99 un icine attim orda farkli bi dosya eksik dedi ikisini karistidirdim :D oda olmadi ne yapmam lazim muturka clienitini mi indireyim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

Benden sana bir tavsiye tiger bow'u kullanırsa sorunun çözülür. 25750 agility de ise tekrar eski silahını kullanabilirsin.

aynen öyle yaptım reside attım
    artık 26k ya kadar agi basmayacam
    bu arada ben sarigaci
    saygılar
  • ya arkadaslar sitede offline gozukuyo ama onlne oyuncu 4 diyo clientini indirdim actim sunucu ile baglantiniz kesildi diyo server su anda online mı ??? yoksa offline mi?
  • bende offline gözüküyo
    saygılar
  • sende sitedemi off gözüküyo yoksa oyunu açtığındamı off gözüküyo??
  • Arkadaşlar şu an küçük bir kesinti problemimiz var sanırsam en kısa zamanda server açılmaya çalışılacaktır
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.