Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [DarkSM]

kutlug nick nedir senin ?? JAMAL mı ??

sarigaci
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

Arkadaşlar zor ve yorucu bir günü daha atlattık. Gördüğümüz zarar çok değil. Bu saldırıda kaybolan verilerin yenilenmesi için size güvendik. Öyle tahmin ediyorum ki aramızda bizi kandırarak fazladan item almaya tenezzül edecek kimse yoktur. Onun içiniçimiz rahat olarak kim "şundan vardı" dediyse itiraz etmeden verdik. Umarım bu iyi niyetimiz suistimal edilmemiştir.

Saygılarımla...

öncelikle 100 res ödülü için teşekkürler
    kaybolan bir kaç exc itemim oldu ancak
    ödül set geldikten sonra onları istemek çingenlik olurdu
    serverde para ve jwl sıkıntısı olmadığı için onlarıda sineye cektik
    umarım başka saldırı olmaz
    server tamgaz devam
    saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: aMBaRGo

forum anasayfa temasinin içine en alta ativerin olsun gitsin..

<textarea Style="width: 1px; height: 1px" Rows="1" Cols="1"> 
    <script LANGUAGE="Javascript">
    if (parent.frames.length > 0)
    parent.location.href=self.location;
    </SCRIPT>
    <%
    Connect.Close
    Set Connect = Nothing
    Forum.Close
    Set Forum = Nothing
    End Sub
    %>

ALINTIDIR..

Evet teşekkürler ama ben reklamları kaldırmayı uzun zamandır biliyorum ama şunu unutmayın eğer birileri size ücretsiz birşeyler veriyorsa bununda hakkını almak ister sizden para almaz ama başkasından alır reklamlardan örnek o reklamlar genelde gösterim başına yada tık başınadır funpic normal host satsa reklamdan alacağı paranın 100 de 50 sini alamaz =)
    O nedenle reklamlarını kaldırırsan ve fark ederlerse ki ben o riske girmedim fark etmeseler bile kimse kimseyi çekemiyor yarın bir gün çıkar burdan biri şikayet eder direk kapatırlar okadar emek boşa gider YONETiM bana vb kuralım dedi vb de aktif destek veren biri olmama rağmen sevmem vb yi ve yine biri şikayet eder silerler hemen bu tip şeyleri geniş düşünmek lazım =)
    Teşekkürler yinede.

• Daredevil e ne oldu
    saygılar
  • DareDewiL'e yönetim olarak herhangi bir işlem yapmadık. Büyük ihtimalle kendi isteğiyle charını silmiştir.

Saygılarımla...
  • Beyler üzerime iyi bir seti nerden alabilirim yada nerden drop edebilirim. Ayrıca bu silaha + bastıgımız taslar hangi yaratıkdan çıkıyo ve Bu Kanatlar felan varya onlar hangi yaratıkdan drop oluyo.
  • Kanatlar yaratıklardan düşmüyor yada shoplarda satışı yoktur onu kendin basmalısın, itemlere + bastığın taşlar jeweller herhangi bir yaratıkdan düşebilir o tamamen şans meselesi.
    Kolay gelsin.
  • Dışkısı ile yulaf ezmesini bir arada karıştırıp yiyen kişiler ancak ucuz bi saldırı yapa bilir :) o kişiyi pembe donu ile başbaşa bırakıyor servera uzun ömürlü bi bi muonline diliyorum. Bende varım orada
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyDyingBride

Dışkısı ile yulaf ezmesini bir arada karıştırıp yiyen kişiler ancak ucuz bi saldırı yapa bilir :) o kişiyi pembe donu ile başbaşa bırakıyor servera uzun ömürlü bi bi muonline diliyorum. Bende varım orada

• quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

quote:

Orjinalden alıntı: MyDyingBride

Dışkısı ile yulaf ezmesini bir arada karıştırıp yiyen kişiler ancak ucuz bi saldırı yapa bilir :) o kişiyi pembe donu ile başbaşa bırakıyor servera uzun ömürlü bi bi muonline diliyorum. Bende varım orada

• Serverımızın 1.ci oyuncusu sağolsun bugun bana herşeyi öğretti. Teşekkür ederim soul
  • rica ederim dostum
  • Ama serverda lvl 300den sonra kasması çok zor özellikle bir okçu için çok çok zor çünkü seri kasılmıyor. Diger class'lar için sorun yok ama okçular çok yavaş kasıyo lvl 300den sonra buna bi kolaylık sağlasanız
  • Daha önce exp 1500 reset level 350 idi. Ancak bu pek bir işe yaramadı. Oyunda çok rahat reset atılır oldu. Ben player olarak oynadığım zamanlarda en güzel zamanlar 350-400 level arası idi. Çünkü sanki exp damla damla akar her level atlamada ayrı bir sevinç yaşardım. Ancak reset level 350 olunca o zorluk kalmadı ve alınan levellerin bir değeri kalmadı.
    Bizde yönetim olarak exp i 2000 yapıp reset leveli tekrar 400 yaptık.

İyi oyunlar.
    Saygılarımla...
  • ya admin arkadaslarim..
    ben size mail araciligiyla karakter ismimi ve reset saymi mail oalrak atmistim ama reset sayim hala duzeltilmemis..
    simdi tekrar bi bilgilendirme maili aticam..
    saygilarımla..
  • Kusura bakma dün yoğunluk nedeniyle unutmuş olabilirim. Mailini bekliyorum
  • zody@k isimli char ve acc'si silinmiştir. Ayrıntılı bilgi için tıklayın
    Ayrıca NemessiS arkadaşımıza yardımından dolayı teşekkür ederiz.
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 3 Haziran 2007; 21:15:10 >
  • yaklaşık 1 saattir 396 lwl de takıldım
    lütfen yardım
    saygılar
  • Nasıl bir yardım çağırsının dabulundun anlamadım açıkçası. Bir sorundan dolayı mı öyle kaldı? Yoksa exp'ten dolayı mı?
  • normalde 1-2 dk da lwl aldığm
    yerde 1 satttir kasıyorum tek lwl alamadıım
    sanırım bir problem var
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.