Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOCAM /agi /str /post komutlarini da bi aktif etsen bless konusunda ne dusunuosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIPentagraMII

HOCAM /agi /str /post komutlarini da bi aktif etsen bless konusunda ne dusunuosun?

versiyonun tam olarak ne oldğununu bilmeden bunu söylemek bence mümkün değil
    bless konulmalı bencede çünkü şuana kadar düşen en az jewel bless bende
    ayrıca lütfen şu soul oranını kontrol edin lütfen diyorum sürekli patlıyor anlamadım %60 değil %0 her denemem de patladı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 24 Mayıs 2007; 16:40:12 >
  • EVET haklısın Bles konulmali komutlar calismali soul succes orani ayarlanmali ...
  • Arkadaşlar Server'a bağlanamiyorum sizlerdede ayni sorun warmi?
  • bu tedaşla telekom fazla olmaya başladı hee

Bu ne ya kesecem elektriklerini

bu hep boylemi olacak ya. Sayın Server Sahipleri Bi Jenarator lazım size :D
  • bu gidişle server pc si ile modem yanacak allah korusun da böyle bişey olmasın
  • Arkadaşlar modem arza verdi. Şu an tamiri ile uğraşıyorum. İnşallah bu akşama yetiştirmeye çalışıcam. Akşama kadar yetiştiremezsem geçici olarak bir modem bulmaya çalışacağım. Ayrıca şunu da belirtmek isterin 20 günde3 adte modem bozuldu. Bu ay sadece modeme para yatiştiriyorum. Allahtan bilgisayarcılık yaptığım zamanlardan eş dost uygun fiyata veriyor. Neyse bana müsade inşallah bu akşam sorunu çözüp online olucaz.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler ve özür dilerim.

Not: USB modemle bağlanıyorum (Modem bozuksa nasıl bağlanıyorsun diyenlere)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 24 Mayıs 2007; 18:04:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

Arkadaşlar modem arza verdi. Şu an tamiri ile uğraşıyorum. İnşallah bu akşama yetiştirmeye çalışıcam. Akşama kadar yetiştiremezsem geçici olarak bir modem bulmaya çalışacağım. Ayrıca şunu da belirtmek isterin 20 günde3 adte modem bozuldu. Bu ay sadece modeme para yatiştiriyorum. Allahtan bilgisayarcılık yaptığım zamanlardan eş dost uygun fiyata veriyor. Neyse bana müsade inşallah bu akşam sorunu çözüp online olucaz.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler ve özür dilerim.

Not: USB modemle bağlanıyorum (Modem bozuksa nasıl bağlanıyorsun diyenlere)

tamam ozaman usb modemle ac serveri nolcakki dataportlari degistir yada port blocker kur onunla acin...
  • biz isterse 1 hafta bekleriz...
  • aynen kardeşim
  • muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kriz tuttu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruli

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kriz tuttu

Ben böyle durumlar için yedek bir server bulundururum hemen orda tekrardan kasmaya başlarım en azından muu krizimi birazda olsa azaltıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KocaBekir -- 24 Mayıs 2007; 18:55:30 >
  • yaşa
  • yaw site acilmio bende neden acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

yaw site acilmio bende neden acaba ?

Arkadaşım server kapalı..Yukarıdaki yazıları okursan anlarsın.
  • Arkadaşlar server online. Modem yapıldı ancak ne kadar dayanır bilemiyorum. Üzerinde şu anda iki adet fan bağlı ama halen ısınıyor. Neyse bu gecikmeden dolayı tekrar özürdiliyorum

İyi oyunlar...
  • Sayın Muturka adminleri dl kusunda bug vardir bence saticidan kaldiriniz.. Sahsen oyuna girdim 2 milyar zen depoladim..

Zen Satılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

Sayın Muturka adminleri dl kusunda bug vardir bence saticidan kaldiriniz.. Sahsen oyuna girdim 2 milyar zen depoladim..

Zen Satılır

Uyarınız gözönüne alınmıştır.
    Teşekürler.

• Okuduğum kadarıyla serverde zen bayaa sorun sen demekki köşe oLdun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

Sayın Muturka adminleri dl kusunda bug vardir bence saticidan kaldiriniz.. Sahsen oyuna girdim 2 milyar zen depoladim..

Zen Satılır

söylemesen olmazdı dimi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.